Mezun Oldum kuzu kuzu

servetifunun

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ingilizcetube.blogspot.com.tr
Arkadaşlar, Radyo tv sinema bölümünden 4 senenin sonunda mezun oldum, güzel zamanlardı, buradan üniversite düşünmeyenlere şiddetle tavsiyemdir; özellikle de İstanbul'da okuyun derim.

Üniversite ile ilgili aklınıza takılan her türlü sorunuza da buradan yanıt veririm, şimdiden hayatta başarılar olsun hepimize:)

Son düzenleme:
orada kızlar teklif...... neyse :D tebrik ederim hocam. başarılarınızın devamını meslek hayatında da sürdürmenizi dilerim.

sunum yaptırıyorlar mı hocam üniversitede

Bizim bölüm için konuşursak -en korktuğum şeydi okul hayatım boyunca- yaptık ancak hiç zor değildi. Slaytlardan yardım alarak ilerler hep, konuları da 'kuram'lardır. Ancak o kalabalık karşısında konuşma olayı zordur ya onu en aza indirirsin emin ol. Dahası hocalar da seni ortada bırakmaz sorularla katılır bocaladığın yerde söz alıp konuşur eklemeler yapar vs. Heyecanını da dindirir

---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

Hayırlısı olsun hocam darısı başımıza inşllah

İnşallah dostum.

valla abi İstanbulda oturduğum için üniyi istanbul'da okumayı düşünmedim . aileyle kalmak istemiyorum nedense

MEZ8ZQ.jpg

sunum yaptırıyorlar mı hocam üniversitede

Üniversite sunumsuz olmaz ben ingilizce bir bölüm okuyorum ve ingilizce sunum yapıyorum.Sanırım en zoruda sunumların tezi hazırladıktan sonra bütün hocalarının ve bölümünün önünde sunum yapmaktır :D:D:D

valla abi İstanbulda oturduğum için üniyi istanbul'da okumayı düşünmedim . aileyle kalmak istemiyorum nedense

Memleket Kastamonu, senin için bişey diyemem hocam. Ailenle konuşup öğrenci evinin tadına varmak istiyorum demen lazım. Öğrenci evi muhteşemdir. Ancak okulun Ok*n Üni. ise eve çıkabilirsin ama çok kötü yerde konumu, o okulu hiç yazma, aklıma gelmişken söyleyim. Arkadaş bıraktı dağın başında ulaşım zor herşey pahalı starbucks vs elit yerler varmış hep.

Memleket Kastamonu, senin için bişey diyemem hocam. Ailenle konuşup öğrenci evinin tadına varmak istiyorum demen lazım. Öğrenci evi muhteşemdir. Ancak okulun Ok*n Üni. ise eve çıkabilirsin ama çok kötü yerde konumu, o okulu hiç yazma, aklıma gelmişken söyleyim. Arkadaş bıraktı dağın başında ulaşım zor herşey pahalı starbucks vs elit yerler varmış hep.

valla bizim okuldan mezun olanlar direk aydın üniversitesine gidiyor nedense hocalarlada baya dalga konusu bu üniversite :D

Hayırlı olsun hocam , başarılarının devamını dilerim iş hayatındada.

Sunum değilde bize tez yazdırdılar.Final yerine geçtiydi.Bayağı zorlamıştı sınırları hoca.70 alarak CC ile zor geçmiştim :)

Seneye bende mezun olucam inşallah , sonra amerika sonra da yüksek lisans inşallah

Son düzenleme:
hayırlı olsun. gecen yıl bitmişti bizimde, darısı bitiremeyenlerin başına,

üni hayali kuranlara eskişehir ' i tavsiye ederim öğrencilik, öğrenci şehrinde yaşanır.

Bizim bölüm için konuşursak -en korktuğum şeydi okul hayatım boyunca- yaptık ancak hiç zor değildi. Slaytlardan yardım alarak ilerler hep, konuları da 'kuram'lardır. Ancak o kalabalık karşısında konuşma olayı zordur ya onu en aza indirirsin emin ol. Dahası hocalar da seni ortada bırakmaz sorularla katılır bocaladığın yerde söz alıp konuşur eklemeler yapar vs. Heyecanını da dindirir

---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

İnşallah dostum.

sunum yapmadan dersten geçemez miyiz hocam

Radyo Tv bitirince mesleginne oluyor
Bunun cevabını cok merak ediyorum

hocasına bağlı bazıları sınav gibi değerlendiriyo bazılarıda final yada vizenin yüzdesi olarak değerlendirebiliyo, belki hocayla konuşup ikna edersen yapmazsın ama sunum olmadan geçmek genelde zordur

valla bizim okuldan mezun olanlar direk aydın üniversitesine gidiyor nedense hocalarlada baya dalga konusu bu üniversite :D

hocam Hangi konuda dalga konusu hocalar

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Radyo Tv bitirince mesleginne oluyor
Bunun cevabını cok merak ediyorum

kendini hangi alanda geliştirdiğine bağlı hocam. Yönetmenlik için kameramanlıkla başlarsın, senaryo yazarı olursun, kurgucu olursun, boomcu ışıkçı olursun. film bittiğinde sonda akan onlarca insandan biri olabilirsin.

Onun dışında fotoğrafçılık yaprsın vs.

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

bölümden bölüme değişir hocam. bizde hocalar dünya tatlısı idi. Devlette hocalar tabiri caizse dinazor oluyor. geçme notunun 50 olduğu dersten 49 verip bırakan hocalar dolu. Arkadaşlarım direkt bütlere göre uçak bileti alırlardı

Katılıyorum sana, bende bu sene üniversite'ye hazırlanıcağım bende istanbul'da istemiyorum ama en iyi üniversiteler burada üzücü :confused:

hayırlı olsun. gecen yıl bitmişti bizimde, darısı bitiremeyenlerin başına,

üni hayali kuranlara eskişehir ' i tavsiye ederim öğrencilik, öğrenci şehrinde yaşanır.

sizin de hayırlı olsun hocam. Ben daha çok RTS bölümü için konuştum hocam. tabii birçok bölüm ist.da okunmalı kendini geliştirmek için bulunmaz nimettir İstanbul.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri