Mezun Oldum kuzu kuzu

[MENTION=10252]servetifunun[/MENTION] bu arada cihan abi facebook profilini dolaşasım geldi ve dolaşırken bir videoyla karşılaştım dans sahnesinde bir animasyon yapılmış gerçekten güzeldi eğer böyle birşeyler yapabiliyorsan bunu youtube'ye aktarmanı öneririm bence tutar :D

Hayırlı olsun hocam , başarılarının devamını dilerim iş hayatındada.

Sunum değilde bize tez yazdırdılar.Final yerine geçtiydi.Bayağı zorlamıştı sınırları hoca.70 alarak CC ile zor geçmiştim :)

Seneye bende mezun olucam inşallah , sonra amerika sonra da yüksek lisans inşallah

İnşallah hocam sağolun, aynı duygularla.

Bizim bitirme projesi olarak kısa film çekimi olmuştu. Çok beğenmişti, sanatsal açıdan güzel bulmuştu hocam. İnşallah ilerde güzel şeyler yapıcam.

İnşallah hocam sağolun, aynı duygularla.

Bizim bitirme projesi olarak kısa film çekimi olmuştu. Çok beğenmişti, sanatsal açıdan güzel bulmuştu hocam. İnşallah ilerde güzel şeyler yapıcam.

En büyük hayallerimden biridir , kısa film ama gerçekten kalite olacak olursa :) yoksa girişmem.

Arkadaşlar, Radyo tv sinema bölümünden 4 senenin sonunda mezun oldum, güzel zamanlardı, buradan üniversite düşünmeyenlere şiddetle tavsiyemdir; özellikle de İstanbul'da okuyun derim.

Üniversite ile ilgili aklınıza takılan her türlü sorunuza da buradan yanıt veririm, şimdiden hayatta başarılar olsun hepimize:) Aşağıdaki link de bonus olsun:)

https://www.facebook.com/cihan.kose...0206215528683275/?type=2&theater&notif_t=like

aynı okuldaymışız :D bende 4.sınıfımda benim bitmedi bu sene :D uzattık bizim hocalar sizinkiler gibi değil valla :D hiç acımıyorlar

benim elektrik-elektronik müh. ing bu arada

[MENTION=10252]servetifunun[/MENTION] bu arada cihan abi facebook profilini dolaşasım geldi ve dolaşırken bir videoyla karşılaştım dans sahnesinde bir animasyon yapılmış gerçekten güzeldi eğer böyle birşeyler yapabiliyorsan bunu youtube'ye aktarmanı öneririm bence tutar :D

Hocam o bizim okuldan arkadaş. Görsel iletişim tasarım bölümünden mezun oldu kendisi. Kendisiyle bi görüşmem olacak yakında. bir proje geliştirmek istiyorum inş olur. bitirme projesi için fikrime başvurmuştu güzel bi ekip için çok değerli biri olacaktır, kişilik olarak da şüphesiz. animasyon yapımında da gayretlidir. İnşallah olur

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

En büyük hayallerimden biridir , kısa film ama gerçekten kalite olacak olursa :) yoksa girişmem.

hocam ilk seferinde çok başarı beklemek ütopya olur, onun yerine yapabileceklerine odaklanıp eldeki maddi manevi malzemeleri tartmalısın

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

guzel calıskan akıllı hanımefendı kızlar varmı ?
kızlar cıkma teklıfı edıyormu ?

yüzde 70 i kız olan bi okul. C blok kantini meşhurdur, benden bu kadar:D

---------- Spam Engelliyici 23:41 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

Hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin.

teşekkürler hocam cümlemizin

Hocam aydın üniyi düşünüyorum bende bu sene, ortamı filan nasıl az biraz bilgi verirmisin. pm atıcaktım mesaj kutun doluymuş :)

aynı okuldaymışız :D bende 4.sınıfımda benim bitmedi bu sene :D uzattık bizim hocalar sizinkiler gibi değil valla :D hiç acımıyorlar

benim elektrik-elektronik müh. ing bu arada

Oooooo hocam çok sevindim doğrusu:) Ya bizim hocalardan bi hoca var ismini vermiyim, onun dışında çok çok iyiler valla her biri. Okul dışında takılırdık, sınıfta greenbox yapıyoruz bir gün. Ben halay çekenleri çekiyordum, damat halayında hoca içeri girdi şu meşhur -doğru dürüst çalışmayan- kürsüye geçeceğine arka sıralara geçiyo tempo tutuyo halayın bitmesini bekliyodu, hocam bişey diyo musunuz diye kamerayı çeviriyordum vs :D dersten geçirmek için öğrenciyi "arayıp sınav yapiim seni" diyen hoca mı dersin....

Ama bu hafta içinde gidicem okula tekrar, bütlere girersen görüşebiliriz ayaküstü de olsa :)

Oooooo hocam çok sevindim doğrusu:) Ya bizim hocalardan bi hoca var ismini vermiyim, onun dışında çok çok iyiler valla her biri. Okul dışında takılırdık, sınıfta greenbox yapıyoruz bir gün. Ben halay çekenleri çekiyordum, damat halayında hoca içeri girdi şu meşhur -doğru dürüst çalışmayan- kürsüye geçeceğine arka sıralara geçiyo tempo tutuyo halayın bitmesini bekliyodu, hocam bişey diyo musunuz diye kamerayı çeviriyordum vs :D dersten geçirmek için öğrenciyi "arayıp sınav yapiim seni" diyen hoca mı dersin....

Ama bu hafta içinde gidicem okula tekrar, bütlere girersen görüşebiliriz ayaküstü de olsa :)

olmaz mı büt den çok ne var :D çarşamba ve perşembe okulda olucam haberleşebilirsek görüşebiliriz hocam neden olmasın.

Hocam aydın üniyi düşünüyorum bende bu sene, ortamı filan nasıl az biraz bilgi verirmisin. pm atıcaktım mesaj kutun doluymuş :)

Hocam hangi bölüm için düşünüyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:10 ----------

olmaz mı büt den çok ne var :D çarşamba ve perşembe okulda olucam haberleşebilirsek görüşebiliriz hocam neden olmasın.

:D :D tamam not alayım haberleşiriz hocam:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri