Microfonu Çalışmayan Sorun Yaşayan Varmı?

furkanture20

Kayıtlı Üye
Arkadşalar
yeni aldığım microfon kulaklık çok güzel çalışıyodu bi anda microfon bi baktım çalışmamaya başladı.Daha sonra format attım denedim yine çalışmıyor görüyor pc ama çalışmıyor ses göndermiyor.Telefonda denedim hiçbi sorunu yok hatta kendi telefonumun kulaklığını denedim oda çalışmıyor sorun neyden kaynaklıdır sizce?

Denetim Masasi > Ses > Kayit Aygitlari'nda kontrol edin.
Olmazsa farkli program ile ses kaydi yapmayi deneyin. Baska mikrofon varsa jaklari denemek icin kontrol edin.

Farkli bir donanimla test etmeden bir sey soylemek yanlis olur. Ayrica her arizada format atmayin, HDD'nizde bad sector olusabilir. Sistemi geri yuklemeyi deneyin veya sorunun nerede basladigini bulmaya calisin. Sizin icin soylemiyorum genel olarak soyledim.

Velhasil baska bir donanimla testini yapin ona gore yontem izleyelim.

Farkli bir donanimla test etmeden bir sey soylemek yanlis olur. Ayrica her arizada format atmayin, HDD'nizde bad sector olusabilir. Sistemi geri yuklemeyi deneyin veya sorunun nerede basladigini bulmaya calisin. Sizin icin soylemiyorum genel olarak soyledim.

Velhasil baska bir donanimla testini yapin ona gore yontem izleyelim.

başka micle denedim oda çalışmıyo format atmamın sebebi ssd aldım o yüzden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri