Milat İzleyenler

Babam izler bende denk geldimi izlerim On numara seneryo var ama çoğu yeri çok saçma aynı kurtlar vadisi gibi. bide adamların ölümlerine hasta oluyorum ya bi ölüşü var adamın sanki horon tepiyor. Gerçekçi yapamıyorlar.

Ufuk Bayraktar adamım ama izlemiyorum.
Çok kaliteli diziye benziyor ama vakit kalmıyor, Kardeş Payı'nın 2. sezonuna bile başlayamadım daha.

İlk defa duydum dizinin ismini izlemeye başlıyorum.

40. saniyedeki efekten bununda kurtlarvadisinden farklı olacağını sanmıyorım o efektleri iphone ilede yapıyolar bi adamgibi sahneleri olan reaksiyon vardı oda final yaptı

Son düzenleme:
Metrobüste yolda felan İstanbulda heryerde reklamını yapmışlar :) bi ara izleme zamanı bulursam izlicem :)

Dizide amatörlükler var, lakin zamanla üstesinden geleceklerdir.. Operasyon sahneleri son derece güzel olduğunu belirteyim lakin sanki yanlı (yanlıdan kastımı anladınız) bir çizgide ilerliyor gibi.. Onun dışında beğenerek takip ediyorum ben..

Dün konuyu görünce izlemek istedim meraktan yeni bölümü varmış izledim.

1.Oyuncular sanki metin ezberlemiş gibi oynuyor hiç inandırıcı değil.
2.Efektler çok yapmacık.
3.Resmen hükümeti pofpofluyor.

Kurtlar Vadisinin yanında bile geçemez çok basit kalmış.

bu tarz diziler izlemeyi sevenlere kara kutuyu öneririm pek ilgi görmedi ama iş görür

bu dizi yakında yayından kalkar demedi demeyin :)

dizinin amacı belli,ben almayım alana mani olmayım

Ne yazsak banlarlar.
İzleyenler devam etsin izlemeye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri