Milletin Sömürülmesine Neden izin veriliyor ???

Ben de çoğunuz gibi düşünüyorum ama bir ara r10'da 1000 TL'den taktik sattım. İnsan bazen öyle bir konuma geliyorki uzun süre uğraşacak vaziyette olamıyor. Bu nedenle satışa çıkartılmış oluyor.

Mesala site açmak oldukça zevkli olabiliyor ama o siteye yazı girmek seo üzerinde durmak bir o kadar sıkıcı ve uğraştırıcı gelebiliyor. Şahsen bende öyle oluyor. Site sattığım ya da bu tarz satış yaptığım yok. Düşünce olarak ben de hepiniz gibi düşünüyorum ama bazen sanırım hayat seni bunu yapmaya itiyor. Para tatlı geliyor açıkcası.

Olay tam olarak bu, ben bu kısımdan sonrasını bilerek almadım.
Adamın biri 2-3 gün forumdaki ana sayfada Sponsor reklam döndürdü, bunu görenler bir umut bu adama para verdi.
Adam şimdi TRİP atıyor R10'a gelin derdinizi dinleyem, birdahada YTparaya girmem Van minit diye.
İşte forumdaki saçmalıklardan biride bu.

Ya onu okuduktan sonra üşenmeden r10 konusunu okudum 2016 boyunca sadece tek bir tanesi aldığı ödemeyi paylaşmış. Diğerleri ya paket aldıklarını söylemiş, son aylarda da millet iade alıyor. Arada silinmiş editlenmiş mesajlarda gördüm.

Vay efendim artık YTparaya fazla girmiyorum

Sanarsın R10dakiler şampanya patlatmış gelirlerini kutluyorlar

Olay tam olarak bu, ben bu kısımdan sonrasını bilerek almadım.
Adamın biri 2-3 gün forumdaki ana sayfada Sponsor reklam döndürdü, bunu görenler bir umut bu adama para verdi.
Adam şimdi TRİP atıyor R10'a gelin derdinizi dinleyem, birdahada YTparaya girmem Van minit diye.
İşte forumdaki saçmalıklardan biride bu.

r10 da nazı geçiyor hakkında açılan konuları sildiriyor hemen nicki seo diye başlayan bir arkadaş açmıştı konuyu aynı bu tarz hemen sildirdi konuyu ytpara da açıklama yapmıs sırf bu yuzden reklam uzatmadım burda diye adam hala parasıyla reklam vererek üstünlük sağlıyor r10 ve ytparada hep iade konuları kazanan daha görmedik milletin umutları kırıyor bu adam parasınıda 6 ile 8 ay arası kullanıyor

Forumda banner reklamı verince her şeyi yapabilecek konuma geliyorsun :)

Forumda banner reklamı verince her şeyi yapabilecek konuma geliyorsun :)

paşam bende bunu anlamıyorum adam hemen reklam dıyor :) 100 kişiden para almıs 5 kişi yok kazanan :) hep iade şikayet konusu ben r10 da bı şikayet konusunu okudum adama sözleşme gösterıyor adam ben imzalamadım ki sözleşme diyor :) az parada değil 50 100 tl adam faizsiz para kullanıyor aklınca

paşam bende bunu anlamıyorum adam hemen reklam dıyor :) 100 kişiden para almıs 5 kişi yok kazanan :) hep iade şikayet konusu ben r10 da bı şikayet konusunu okudum adama sözleşme gösterıyor adam ben imzalamadım ki sözleşme diyor :) az parada değil 50 100 tl adam faizsiz para kullanıyor aklınca

Öyle, 2-3 ay iade garantisi ile new siteler sat o paralardan yatırım yap. Temiz iş :)

Benim gözümde paket işlerin hepsi hikayedir en kötü elaman alır onlara bu paket işlerini yaptırır.
Komisyonla gene gereğinden fazla kazanır o yüzden insanlara umut satmaktan öte şeyler değil bunlar bulaşmayın

Arkadaşın biri ayın 4'ünde yazmış size ulaşamıyorum vs.
4 gün sonra ayın 8'inde bir daha yazmış, size ulaşamıyorum, 3-7 gün dediniz 10 gün oldu vs diye
O ise ayın 9'unda geliyor reklam vs diyerek pis kaka ytpara tribi atıp gidiyor.

Ya orda senden günlerce dönüş bekleyen bir adam var. İki kelam da ona et.

Ortaları açın bakın 50. sayfalara, düşünün en üstte banner var şöyle kazanç böyle kazanç, eee buradaki herkesin de amacı oradan buradan birşeyler kazanmak, düşün bir de spam da zorlaştıkça zorlaşıyor ve en üstte böyle bir banner görüyorsun.

Girip okuyorsun ilgileniyorsun merak ediyorsun

Arkadaşlar konu açılalı falanca zaman olmuş durum nedir kazananlar var mı

gibi bir soru sorduğun an yandın. Konuyu baltalamış oldun.

Yine bu tarz bir soruya "benim işimin geleceğinin derdi size düşmedi" diyor.

Böyle bir diyalog olabilir mi?

Hoş burada istemeden bir pot da kırmış oluyor, bu işi sadece kendi işi gibi gördüğünü itiraf ediyor. Oysa ki bu iş karşılıklı olarak her iki tarafın işidir, hatta hiç iş almamış adamın da muhtemel işidir, sonuçta konuyu her gören bodoslama işe atılamaz, sorar araştırır.

Arkadaşın biri ayın 4'ünde yazmış size ulaşamıyorum vs.
4 gün sonra ayın 8'inde bir daha yazmış, size ulaşamıyorum, 3-7 gün dediniz 10 gün oldu vs diye
O ise ayın 9'unda geliyor reklam vs diyerek pis kaka ytpara tribi atıp gidiyor.

Ya orda senden günlerce dönüş bekleyen bir adam var. İki kelam da ona et.

Ortaları açın bakın 50. sayfalara, düşünün en üstte banner var şöyle kazanç böyle kazanç, eee buradaki herkesin de amacı oradan buradan birşeyler kazanmak, düşün bir de spam da zorlaştıkça zorlaşıyor ve en üstte böyle bir banner görüyorsun.

Girip okuyorsun ilgileniyorsun merak ediyorsun

Arkadaşlar konu açılalı falanca zaman olmuş durum nedir kazananlar var mı

gibi bir soru sorduğun an yandın. Konuyu baltalamış oldun.

Yine bu tarz bir soruya "benim işimin geleceğinin derdi size düşmedi" diyor.

Böyle bir diyalog olabilir mi?

Hoş burada istemeden bir pot da kırmış oluyor, bu işi sadece kendi işi gibi gördüğünü itiraf ediyor. Oysa ki bu iş karşılıklı olarak her iki tarafın işidir, hatta hiç iş almamış adamın da muhtemel işidir, sonuçta konuyu her gören bodoslama işe atılamaz, sorar araştırır.

sonuna kadar takılıyorum sana hocam konusuna yazdım zaten 3 saat önce bansa ban atsınlar bu adamlar milletın umutlarını yıkıp parasını kullanıyolar 6 ay ortada kazanan yok sırf şikayet iade konuları biz dile getirince hemen konular siliniyor mesajlar siliniyor bide pişkin sırf bu yüzden reklam vermıyorum ytpara ya diyor adam senin reklamanın banner değil reflerin olmadı bi dünya kişiden 200 k topladı en az bu adam şuana kadar ortada kazanç sağlayan yok R10 demesinin sebebi hemen anında kaldırtıyor bu tarz hakkında acılan konuları inankı başka konuda açılmıyor iade şikayet konusundan baska zaten kazanç konusunu görmedim daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri