Milli Piyango

Onlardan çoğunu, günah işlemede, düşmanlıkta ve haram yemede yarış ederken görürsün. Bu yaptıkları şeyler ne kötüdür! (MAİDE/62)

3 tane aldım nesineden fazlasında gözüm yok 1m çıksa yeter :D

Keşke benim olsa :)
Şu anda tüm mal varlığım 4 adet çeyrek bilet. Çıkmazsa bir hafta kendi pokumuzu yiyeceğiz herhalde :)

Alıp kazananın sonu hayırla biten varsa haber verin evimi barkımı satıp Türkiye'de dolaşmadığım şehir almadığım bilet kalmaz =)
Mamafi sonları ibretlik hikayeler hep

beyler kesin çıkar inş demeyelim. inş allahın izni ile demektir. allahın haram kıldığı birşeye yine allahın izni alıp konuşmak tehlikeli birşeydir. İman ve imansızlık arası çok ince bir çizgidir. Aman söylediklerimize dikkat edelim.

beyler kesin çıkar inş demeyelim. inş allahın izni ile demektir. allahın haram kıldığı birşeye yine allahın izni alıp konuşmak tehlikeli birşeydir. İman ve imansızlık arası çok ince bir çizgidir. Aman söylediklerimize dikkat edelim.

Spam helal mi?

Bana çıkarsa 1 günlüğüne herkesi platin yapacağım :P

Bana çıkarsa 1 günlüğüne herkesi platin yapacağım :P

Sağolsun [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocamız gold üyelik hediye etti yani aslında çok kişiye hediye etti ama ben şunu düşündüm formun illa bir gideri vardır ve ne olursa olsun hepimiz bir şekilde bu formdan faydalanıyoruz ben kendi adıma forma destek olsun diye bundan sonra golda olmasada başka bir kategori seçip forma destek olmak istiyorum bence biz bir aileyiz bunu unutmamamk lazım belediye başaknımız belki bunu hatirlatmak istedi:) bu arada bu uyeliklerin özelikleri ve fiyatlarını nerden takip edebilirim hediyemin süresi bitsin birine geçiş yapayım

Sağolsun [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocamız gold üyelik hediye etti yani aslında çok kişiye hediye etti ama ben şunu düşündüm formun illa bir gideri vardır ve ne olursa olsun hepimiz bir şekilde bu formdan faydalanıyoruz ben kendi adıma forma destek olsun diye bundan sonra golda olmasada başka bir kategori seçip forma destek olmak istiyorum bence biz bir aileyiz bunu unutmamamk lazım belediye başaknımız belki bunu hatirlatmak istedi:) bu arada bu uyeliklerin özelikleri ve fiyatlarını nerden takip edebilirim hediyemin süresi bitsin birine geçiş yapayım

Buyurun Hocam

http://www.ytpara.com/payments.php

Siz provokatörlük yapmayın milli piyango konusu!!! almıyorsanız konuya yazmazsınız sizi ilgilendirmez kimin ne yaptığı!!! Rakı masasına oturup dini sohbet yapmak gibi bişey yaptığınız

birader sen okuduğunu anlamıyormusun ? ben orada milli piyango alın ya da almayın gibi birşey demişmiyim ? ehli sünnette bazı kelimeler dinde insnaı küfüre sokar. Adam milli piyango alıyor günaha giriyor diye küfre mi girsin ? ettiği laftan küfre girmesin diye uyardık ne var bunda ? ne tuhafsın ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri