Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Lucescu oldu

muda

Kayıtlı Üye
A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevinden ayrılmasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu milli takımın yeni teknik direktörünü belirledi. Ay - yıldızlılar'ın teknik patronluğu için gündemde olan Mircea Lucescu ile anlaşma sağlandı. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, Rumen teknik adamla yaptıkları görüşmenin arından tecrübeli çalıştırıcı ile mütabakat sağladı. Lucescu, Galatasaray'dan da CEO'luk teklifi almış ancak cevabını iletmek için sarı kırımızılı yönetimden süre talep etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, akşam saatlerinde Rumen teknik adam ile birlikte İstanbul'a gelecek.

Kaynak: İşte A Milli Takım'ın yeni patronu! - tr.beinsports.com

Bana göre değişen bir şey olmaz. Kim gelirse gelsin. Adam gibi futbolcu yetiştirilmedikten sonra boş bunlar. Havaya giden paralar.

Bana göre Mircea Lucescu iyi bir teknik direktör ama Milli takım da Türk bir teknik direktör olmasını isterdim. Koskoca Türkiye'de Milli takımın başına Türk bir teknik direktör bulamıyorsak vay halimize vay..

kötü hoca değil ama çok yüceltti kendini bunada sebep olan türk takımları başta Galatasaray olmak üzere sürekli ismi geçiyor vs vs gelmek istemiyor yani kendini mourinho ayarında görmeye başladı. Türk milli takımının başarılı olması hocaya bağlı değil kadro çok iyi fakat oynamıyorlar ;) gelmiş geçmiş en iyi jenerasyon olabilir ama oyun 0

Milli takım full şımarık , kendini bi halt sanan topçularla dolu yabancı kuralı varken kulüp takımlarında istedikleri gibi at koşturuyolardı şimdi orda olmayınca milli takımda ahkam kesiyolar hepside beş para etmez jenerasyon güzel diyorsunuz ama böyle güzel olacaksa hiç olmasın karaktersiz topçuların yeri değil milli takım.

Bence terimin alacağı tazminatlardan konuşalım biraz. Takımı bir yere taşımış gibi 10 milyonlarca lira alacak beyefendi hazretleri gözüne dizine dursun.

Bana göre Mircea Lucescu iyi bir teknik direktör ama Milli takım da Türk bir teknik direktör olmasını isterdim. Koskoca Türkiye'de Milli takımın başına Türk bir teknik direktör bulamıyorsak vay halimize vay..

Çok önemli bir detay değil bu ama şuan yerli hocaların iyi olanları takım çalıştırıyolar 2 takım çalıştırmanında sıkıntıları çok fazla yapmak istemiyolar : Şenol güneş , Aykut kocaman , Ersun yanal , Abdullah avcı hepside çalıştırabilir milli takımı.

Çok önemli bir detay değil bu ama şuan yerli hocaların iyi olanları takım çalıştırıyolar 2 takım çalıştırmanında sıkıntıları çok fazla yapmak istemiyolar : Şenol güneş , Aykut kocaman , Ersun yanal , Abdullah avcı hepside çalıştırabilir milli takımı.

Eleme maçları bitene kadar en azından Mustafa Denizli getirilebilirdi, oda olmadı getir Yılmaz Vuralı :)

ntv spor 2.5 milyon euro dedi. A spor 4 milyon euro diyor yıllık ücrete. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını böyle hoyratça savuruyolar. Futbol ya yasaklansın yada bu harcamalara kısıtlama gelsin giden paralara bak .Ayranımız yok içmeye tahtırevanla gidiyoruz **çmaya

Eleme maçları bitene kadar en azından Mustafa Denizli getirilebilirdi, oda olmadı getir Yılmaz Vuralı :)

Hocam denizli devri kapandı en son bize geldiğinde saha kenarında zor nefes alıyordu kalan maçların hepsini kaybederdik denizli gelseydi , yılmaz vural olabilirdi aslında ona katılıyorum :)

Milli takımın başına Lucescu'nun geldiğine sevindim.

Dursun özbek ikna etti sanırım bayadir gorusuodu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

REZİLLİK!!!

Midem bulanıyor federasyonun başında bulunan insanlardan!!!

Türk Futbolu iflas etmiştir... Dahada zor kalkınır...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri