Minergate Hakkında

yanlış yapıyorsun hocam en doğru kazım şekli cmd üzerindendir o kadar bilgim olmamasına rağmen bu tür programlar tamamen zarardır

Bence kendiniz manuel olarak bi pool bulup ona bağlanıp kazım yapmak daha mantıklı.
Bu tür sistemler kazdığınız 3/2sini kendisi alıp 1ini size veriyor. Gerek yok..

Minergatede 3 gun kazim yaptim 3 gun de Manuel cmd uzerinden kazim yaptim deneme amacli dedikleri gibi manuel pool ile minergatede kazdiginin 2-3 katını kaziyosun.ama her pool cpu ile kazımı desteklemiyor ve hangi coini kazdığınızda onemli.zorluk derecesi az olan ve ilerde değerlenmesi muhtemel borsalarda son 24 saatlik hacmi en az 100-200 btc olan coinleri tespit edip kazın.ve bu is kişisel bilgisayarınızın omurunu azaltır unutmayın boşta çalışacağına 3-5 dolar kazandırsin gözüyle bakmayın olaya güç sarfiyatı fazla ve makina da gerek cpu olsun gerek gpu olsun 3-5 katı daha fazla yoruluyor

miner gate dolandırıcıdır bilmeyerler bytecoin i araştırsınlar :D

Ne kadar vds varsa hepsi kapandı. Bir serüvenin daha sonuna geldik :) Ancak ve ancak fiziksel sistem alıp kazmak lazım

genesis-mining, hashflare gibi sitelerle kar eden var mı.

genesis-mining, hashflare gibi sitelerle kar eden var mı.

Ben. :)

Bu iki site çok düşük kar veriyor.Ben daha yüksek kar verenleri ile ilgileniyorum.1.5 yıl önceye kadar hash-ocean ödüyordu.

1.2 bitcoin yatırmıştım.%800 civarı kar elde ettim.

Ben. :)

Bu iki site çok düşük kar veriyor.Ben daha yüksek kar verenleri ile ilgileniyorum.1.5 yıl önceye kadar hash-ocean ödüyordu.

1.2 bitcoin yatırmıştım.%800 civarı kar elde ettim.
Karlı sistemleri araştırmak lazım desene, kar ne kadar fazlaysa riskte o kadar fazla olur herhalde.
Sağlam 1 - 2 yer bulsak, bilgisayarla vds ile uğraşmaya gerek kalmaz herhalde

Karlı sistemleri araştırmak lazım desene, kar ne kadar fazlaysa riskte o kadar fazla olur herhalde.
Sağlam 1 - 2 yer bulsak, bilgisayarla vds ile uğraşmaya gerek kalmaz herhalde

En büyük etken site sahipleri.Ne kadar tecrübeli olurlarsa o kadar iyi olur.

Siteyi hemen kapatmak yerine uzun süre ödeme yapıp büyük lokma beklerler.İlk giren yüklü kazanır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri