Mini çalışma alanım

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
D

Dean

Guest
yaklaşık 4 aydır özgün de ilerliyorum tabi bi yandan spamı da bırakmıyorum :D bir erkek olarak hamur mamurla uğraşmak baya zor oluyor yakışmıyor erkek eline :D Allahtan kız arkadaşım yükümü baya hafifletiyor stop motion videolarda onlara hiç karışmıyorum.Ben genelde biraz daha basit şeyler yapıyorum :D ama olsun ilerleme kaydediyoruz çok şükür şimdilik idare eder şekilde minik bir çalışma alanım var, ekipman eksiklerim var ışık kamera olsun onları da 1 ay içinde tamamlayacağım inşallah. onu paylaşayım sizlerle belki sormak istedikleriniz olur bildiğim kadarıyla cevaplarım , yardımcı olmaya çalışırım

resimler biraz karanlık çıkmış telefonla çektiğim için.

Kanalımın linkinide paylaşamıyorum çünkü çok art niyetli insanlar var hepimiz biliyoruz burada nice özgün kanallara saldırdılar ********ce haince, sadece çok güvendiğim insanlarla paylaşıyorum, eskiler ne demek istediğimi iyi bilir. ********ler özgün fln dinlemiyor...

1dDGPN.jpg

aEM1P2.jpg

y4ozR7.jpg

3ojpD5.jpg

mL7JrZ.jpg

Hayırlı olsun bir fark yaratabilirsen elbet emeğinin karşılığını alırsın.Şu ytparaya verdiğin 9k mesajlık emeği özgüne vereydin pewdiepie ile yarışıyordun

Hayırlı olsun bir fark yaratabilirsen elbet emeğinin karşılığını alırsın.Şu ytparaya verdiğin 9k mesajlık emeği özgüne vereydin pewdiepie ile yarışıyordun

burada olmasa kafamızı dağıtamıyoz işte. benim rakibim yok şimdilik :) farkı stop motionlarla yaratıyorum şimdilik bakalım kısmet

Hep özgüne geçmek isteyip geçemeyenlerdenim :) Kanalın forumda var mı hocam ne kadar zamandır uğraşıyorsun ne durumda ? [MENTION=8951]Dean[/MENTION] Reklam filan yapıyor musun sayfalarda vs

Hep özgüne geçmek isteyip geçemeyenlerdenim :) Kanalın forumda var mı hocam ne kadar zamandır uğraşıyorsun ne durumda ? [MENTION=8951]Dean[/MENTION] Reklam filan yapıyor musun sayfalarda vs

reklam yapmak için çok kanala mesaj attım fakat hiç dönen olmadı mesajımı görmüyolar ciddiyemi almıyorlar tam anlamadım , kendi çapımda sosyal medya g+ plus da fln bişeyler yapmaya çalışıyorum, adwors çok pahalı yt için tbm en kötü 0.10 0.11 vermek gerekiyor o da çok büyük paralara mal olabiliyor

4 ay oldu uğramaya başlayalı benim kanal çok dengesiz :D şöyle söyleyim bi bakıyosun saatte 10k izlenim geldiği günler oldu, bi bakıyosun saatte 10 15 izlenim bi garip ama az kaldı tam bir sabit izlenime ulaşcam

reklam yapmak için çok kanala mesaj attım fakat hiç dönen olmadı mesajımı görmüyolar ciddiyemi almıyorlar tam anlamadım , kendi çapımda sosyal medya g+ plus da fln bişeyler yapmaya çalışıyorum, adwors çok pahalı yt için tbm en kötü 0.10 0.11 vermek gerekiyor o da çok büyük paralara mal olabiliyor

4 ay oldu uğramaya başlayalı benim kanal çok dengesiz :D şöyle söyleyim bi bakıyosun saatte 10k izlenim geldiği günler oldu, bi bakıyosun saatte 10 15 izlenim bi garip ama az kaldı tam bir sabit izlenime ulaşcam

Hocam stop motion videoları nasıl yapıyosunuz?

Hocam göz kırmaları, ağız vs., sıçramalar gibi ince kısımları nasıl çekiyorsunuz ve ya yapıyormusunuz? (Tripodu tanıdım :) Addison un bir tripoduydu sanırım....)

o işle kız arkadaşım ilgileniyor hocam, çok zahmetli ve çok el becerisi isteyen bir iş , dctc deki stop motionları bilirsin onlardan yapıyoruz henüz onlar kadar prof değiliz ama daha iyi olacak inşallah

Hocam merak ettiğim aslında şu iş sadece tek tek fotoğraflamaktan video çekmekten mi geçiyo yoksa animasyon programı da mı dahil? çok tutuyo o stop motion videolar inşallah sizin videolarınızdan biri de öyle patlar gider zaten bi tanesi patladığında 1 ömürlük abone getiriyor :)

Hocam göz kırmaları, ağız vs., sıçramalar gibi ince kısımları nasıl çekiyorsunuz ve ya yapıyormusunuz? (Tripodu tanıdım :) Addison un bir tripoduydu sanırım....)

Hocam hepsi küçük hareketlerle minik minik değişiklik yaparak çekiliyor, 1DK lık videoda +1k resim çekiyoruz ortalama olarak. tabi ne kadar çok resim o kadar akıcı video oluyor. sıçramalar vs onlar demirle fln yapılıyor daha sonra tek tek ps de o demir olan yerler silinip sanki havada kalıyor gibi görüntü oluyor

Hocam hepsi küçük hareketlerle minik minik değişiklik yaparak çekiliyor, 1DK lık videoda +1k resim çekiyoruz ortalama olarak. tabi ne kadar çok resim o kadar akıcı video oluyor. sıçramalar vs onlar demirle fln yapılıyor daha sonra tek tek ps de o demir olan yerler silinip sanki havada kalıyor gibi görüntü oluyor

Baya zahmetliymiş o zaman :) O kadar emek harcıyosunuz inşallah kanalınız hakettiği yere gelir hocam

Aylar yıllar önce açılan home ofisim konuları sandım başlığı görünce :D Özgün yavaş yavaş başlıyor Yolunuz açık olsun hocam

Hocam merak ettiğim aslında şu iş sadece tek tek fotoğraflamaktan video çekmekten mi geçiyo yoksa animasyon programı da mı dahil? çok tutuyo o stop motion videolar inşallah sizin videolarınızdan biri de öyle patlar gider zaten bi tanesi patladığında 1 ömürlük abone getiriyor :)

ek olarak hiçbir program yok hocam sadece iş fotoğraf çekmede, dijital olarak hiçbir müdahale yok, sadece örnek veriyorum spiderman havada uçuşu olan bir sahne var diyelim orada şöyle yapılıyor. spidermani bir demir veya başka bir yardımcı nesne yardımıyla havada tutuyoruz demir yardımıyla havada hareket ettiriyoz daha sonra o demirleri tek tek ps de siliyoruz , demirler silinince havada uçuyo görüntüsü oluyor. bu işin tekniği bu en kral kişilerde böyle yapıyor başka türlü mümkünatı yokk. inş hocam tutarda biz de yolumuza bakarız, sizzzde geç olmadan özgüne başlayın spam iyice zorlaşıyor

O sürenin içinde askerlik ve üyeliğinin 4de1inin de banlı olduğunu katarsan msj sayısını 2yle çarpman gerekecek :)

Çocuklar youtube da zamanla olsa da sürekli kazandırır.umarım gün gelir video atmadan kazanç yaparsın.

ek olarak hiçbir program yok hocam sadece iş fotoğraf çekmede, dijital olarak hiçbir müdahale yok, sadece örnek veriyorum spiderman havada uçuşu olan bir sahne var diyelim orada şöyle yapılıyor. spidermani bir demir veya başka bir yardımcı nesne yardımıyla havada tutuyoruz demir yardımıyla havada hareket ettiriyoz daha sonra o demirleri tek tek ps de siliyoruz , demirler silinince havada uçuyo görüntüsü oluyor. bu işin tekniği bu en kral kişilerde böyle yapıyor başka türlü mümkünatı yokk. inş hocam tutarda biz de yolumuza bakarız, sizzzde geç olmadan özgüne başlayın spam iyice zorlaşıyor

Mantığı anladım hocam çok sağol :) Herkes eninde sonunda özgüne geçecek gibi duruyo zaten hem kafa rahat olur hem düzenli gelire ulaşmış oluruz bende yavaş yavaş bi kanal açıyorum hocam kısmet artık :)

O sürenin içinde askerlik ve üyeliğinin 4de1inin de banlı olduğunu katarsan msj sayısını 2yle çarpman gerekecek :)

Çocuklar youtube da zamanla olsa da sürekli kazandırır.umarım gün gelir video atmadan kazanç yaparsın.

Ahaha alem adamsın abi :D inş hepimiz kazanırız güzel paralar

En üstteki fotoya bakınca dedim heralde bu böbrek ticareti yapıyor:) Başarılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri