Mini HD Uydu Alıcısı Tavsiye

patates

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mini hd uydu alıcı alacağım öneri yapabilecek var mı yakın zamanda alıp kullanan ? Bütçe 80-150 tl arası.

Next ürünlerine bakabilirsin kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:41 ----------

Şifre çözücülü wifi özelliği olsun diyorsan bu ürünlere de bakabilirsin kullanan tanıdıklarım var ama fiyat bu arada Redline Ts 2500 Plus Full Hd Uydu Alıcısı - n11.com
Next 2000 Hd Full Hd Mini Uydu Alıcısı + Wi̇fi̇ + Internet Machina - n11.com

bu kadar afilli aletlere gerek yok hocam 100-150 tl arası bir ürün bakıyorum.

A101 de satilan vardi 49 tl gayet is goruyor.

http://app.letgo.com/k8Mk/RodNdARqSB

Dilerseniz sağlayabilirim, uyducuyum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba hocam konunun uzmanı olarak sormak isterim bende merkezi sistem uydu var binada ve dıgıturk bağlattım 7 yıldır ayda 26 tl verıyorum izlediğim ulusal kanallar arada bir belgesel vs bunun yerine mini uydu alıcısı yada dıgıturkun bana hedıy ettiği su an ki hd dcr yi kullanmak mümkün mü üyeliği iptal edip

merhaba hocam konunun uzmanı olarak sormak isterim bende merkezi sistem uydu var binada ve dıgıturk bağlattım 7 yıldır ayda 26 tl verıyorum izlediğim ulusal kanallar arada bir belgesel vs bunun yerine mini uydu alıcısı yada dıgıturkun bana hedıy ettiği su an ki hd dcr yi kullanmak mümkün mü üyeliği iptal edip

izlediiniz kanallar eğer disc.channel, nat geo wild, salon1-2-3-4, sinema kanalları vs. kısacası ücretli kanallar değil ise kullanma ihtimaliniz var.Neden ihtimal diyorum çünkü üyelik iptalin den sonra sadece trt leri gösteren diğer kanalları göstermeyen kısıtlamalı cihazlar var .Sizin cihazın bunlardanmı bilmiyorum,bunu cihazın marka modelini alarak herhangi bir digiturk bayisine sorabilirsiniz.Cihazlara yazılım atıp normal turksatta çalışır duruma getirebiliyorlar.

Bunun haricinde ücretli kanal izlemiyorsanız, trt ana kanallar vs izliyorsanız kendinize bir uydu cihazı alıp digiturkten kurtulabilrisiniz.1 kere 60-70 lira verirsniz biter aylık bir para ödemezsiniz.

son 5 yıldır next minix kullanıyorum.tavsiye ederim.
Sadece kanal geçişleri yavaş gibi geliyor bana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri