MinT prodüksiyon bu işi yanlış anlamış :D

web sitelerine aşağıdaki logoyu koymuşlar premium partner ne oluyor bilen varmı ? Youtube bağlı ana network gibi birşey mi ?

youtube.jpg

Ayyapım

---------- Mesaj saat 20:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:15 civarında gönderildi. ----------

@SoundMasteR yayin ici reklamlari tum videolarda bu performansi saglamaya biliyor

evet aşağıdaki konu bana ait daha öncede açmıştım sonuç orada :)
200k izlenmeye 110$ falan yansımıştı oradaki resimde 64$ ama daha sonra 55$ daha geldi

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/15581-video-ortasi-reklam-ve-sonuc.html

yahu 1 tane reklamı anlarımda 8-9 tane reklam nedir :D

8-9 kat kazançtır :D

---------- Mesaj saat 20:56:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:39 civarında gönderildi. ----------

web sitelerine aşağıdaki logoyu koymuşlar premium partner ne oluyor bilen varmı ? Youtube bağlı ana network gibi birşey mi ?

youtube.jpg

Ayyapım

---------- Mesaj saat 20:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:15 civarında gönderildi. ----------

200k izlenmeye 110$ falan yansımıştı oradaki resimde 64$ ama daha sonra 55$ daha geldi

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/15581-video-ortasi-reklam-ve-sonuc.html

youtube un kendi partner ağı var özelliklerini say say bitmez ama hiç birimiz bilmiyoruz :(

hocam cok mantikli gelmedi evet cogu insan bur forumdan oyreniyor yt'dan para kazanmayi ama oyle buyuk yapim sirketlerinin bu forumdan okuyupta oyrendiyini sanmiyorum.yani sirketlerinde calisan mutlaka sosyal medya uzmanlari falan vardir :o

[MENTION=4380]SoundMasteR[/MENTION] yayin ici reklamlari tum videolarda bu performansi saglamaya biliyor

Ben orada zaten espirisine dedim :D.Ama illa netten bir yerden öğrendiler sonuçta adsense bağlamayı nerden öğrenicekler.

youtube.jpg

Ayyapım

Premium partner..Özel kanal markalama gibi bir sey

O degilde o kanal sahtemi, video cerceveye alinmis gibi sanki :)

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10 tane reklam koyduklarını gördüm valla. en sonunda adblock'u kurdum, rahatladım. :)

Millet reklamsız izleyelim diye ytdan izliyor, bunlar her yerde milleti boynuzluyor

---------- Mesaj saat 22:09:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:07:55 civarında gönderildi. ----------

youtube.jpg

Ayyapım

türk hava yolları kadar olmasa da youtubeda etkisi var.

ama normal tv kanallarında bile reklam varken burada yapmaları normal

Deneyen varmı böyle birşeyi ? Getirisi fazlaysa bizde yapalım :D

Jarvan hocam olmaz mı bence yapın ama bana zor geliyor reklamların çıkması 5-6 saat sürüyor Adsense çalıştığım için getiriyi kesmek istemiyorum o kadar zamanın ama yapmadığım için arada kendime kızıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri