Döndüm hocam.
Hocam ücretli benim kanalima bu sekilde videolar cekebilir misin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Döndüm hocam.
hocam gayet başarılısın bence. daha başlar başlamaz ruhi çenet kalitesinde videolar ortaya koymuşun. görsel olması ayrı bi güzel. tebrik ederim yolun açık olsun..
Hocam ücretli benim kanalima bu sekilde videolar cekebilir misin?
Hocam baya beğendim videoları izliyorum devamını bekleriz
Bu fotoğrafları kendinmi tasarlıyorsun böyle hd foto ve videoları nerden bulabiliriz ?
Konuları nasıl seçiyorsun ?
[MENTION=41620]BilgiSehri[/MENTION] çok başarılı tebrikler. telifsiz videoları nereden temin ediyorsunuz hocam.bence devam edin asla yılmayın oldukca profesyonel gözüküyor
Çok kaliteli olmuş videoların tebrik ediyorum. Ses vb noktalarda ben hiç rahatsızlık hissetmedim açıkçası. Başlar başlamaz Ruhi Çenetten daha kaliteli bir iş çıkartmışsın bence. Bende bu tarz videolar yapmaya başlamıştım bir zamanlar, güzel de gidiyordu ama gerçekten sabır işi, normal hayat ve bu videolara ayrılan zamanı ayarlamak gerçekten muhteşem bir yetenek istiyor ki videon tekrar söylüyorum çok kaliteli olmuş. Beni rahatsız eden sadece geçişlerde kullandığın o kare kare olan transition, onun haricinde her şey şahane. Yakında senide önce gümüş sonra altın play butonu alırken görmek istiyoruz. Tebrikler arkadaşım.
görüntü kullanıyorsun hocam. Yine telife girer yine girer. Bu lanet telif olayları çok pis
hocam çok güzel videolar hazırlıyorsunuz başarılarınız devamını dilerim![]()
Hocam kanalınızı tesadufen youtubeda gordum. Anlatım yapan ses ,Açık olmak gerekirse ses etkileyici değil bu nedenle insan sıkılabiliyor dinlerken . Fon muzıkleri, efekler, konu vs gercekten cok güzel görünüyor.
Anlatım biçimi , ses tonu daha prof birine yaptırırsanız çok güzel proje . Başarılar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.