Mizahi Belgeseller Kanalı - Bilgi Şehri (Güncel)

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
hocam gayet başarılısın bence. daha başlar başlamaz ruhi çenet kalitesinde videolar ortaya koymuşun. görsel olması ayrı bi güzel. tebrik ederim yolun açık olsun..

Teşekkür ederim hocam, sizden bunu duymak güzel. :)

---------- Spam Engelliyici 18:33 ---------- Önceki Mesaj 18:33 ----------

Hocam ücretli benim kanalima bu sekilde videolar cekebilir misin?

Maalesef yardımcı olamayacağım, PM ile dönüş yaptım hocam.

Hocam baya beğendim videoları izliyorum devamını bekleriz :)
Bu fotoğrafları kendinmi tasarlıyorsun böyle hd foto ve videoları nerden bulabiliriz ?
Konuları nasıl seçiyorsun ?

Hocam baya beğendim videoları izliyorum devamını bekleriz :)
Bu fotoğrafları kendinmi tasarlıyorsun böyle hd foto ve videoları nerden bulabiliriz ?
Konuları nasıl seçiyorsun ?

Fotoğrafları bazı stok foto sitelerinden ve googleden temin ediyorum. Videolarıda videvo, bigstockphoto gibi sitelrden alıyorum hocam.

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam :)

[MENTION=41620]BilgiSehri[/MENTION] çok başarılı tebrikler. telifsiz videoları nereden temin ediyorsunuz hocam.bence devam edin asla yılmayın oldukca profesyonel gözüküyor

Çok kaliteli olmuş videoların tebrik ediyorum. Ses vb noktalarda ben hiç rahatsızlık hissetmedim açıkçası. Başlar başlamaz Ruhi Çenetten daha kaliteli bir iş çıkartmışsın bence. Bende bu tarz videolar yapmaya başlamıştım bir zamanlar, güzel de gidiyordu ama gerçekten sabır işi, normal hayat ve bu videolara ayrılan zamanı ayarlamak gerçekten muhteşem bir yetenek istiyor ki videon tekrar söylüyorum çok kaliteli olmuş. Beni rahatsız eden sadece geçişlerde kullandığın o kare kare olan transition, onun haricinde her şey şahane. Yakında senide önce gümüş sonra altın play butonu alırken görmek istiyoruz. Tebrikler arkadaşım.

Çok kaliteli olmuş videoların tebrik ediyorum. Ses vb noktalarda ben hiç rahatsızlık hissetmedim açıkçası. Başlar başlamaz Ruhi Çenetten daha kaliteli bir iş çıkartmışsın bence. Bende bu tarz videolar yapmaya başlamıştım bir zamanlar, güzel de gidiyordu ama gerçekten sabır işi, normal hayat ve bu videolara ayrılan zamanı ayarlamak gerçekten muhteşem bir yetenek istiyor ki videon tekrar söylüyorum çok kaliteli olmuş. Beni rahatsız eden sadece geçişlerde kullandığın o kare kare olan transition, onun haricinde her şey şahane. Yakında senide önce gümüş sonra altın play butonu alırken görmek istiyoruz. Tebrikler arkadaşım.

Bu muhteşem yorum için çok teşekkürler hocam. Transitionuda mutlaka çözeceğimden emin olabilirsin. İnşallah dediğin gibi büyür ve biryerlere gelir. :) Tekrar teşekkür ederim. :)

görüntü kullanıyorsun hocam. Yine telife girer yine girer. Bu lanet telif olayları çok pis

görüntü kullanıyorsun hocam. Yine telife girer yine girer. Bu lanet telif olayları çok pis

Yok hocam görüntü kullanacak olsam milyonlarca görüntü var bunlardan önce. Benim görüntüleri bulmam birkaç günümü alıyor. Telifsiz v.s hepsi. Zaten bir miktar para ödeyeceğim abonelik için stok sitelerine.

Ama Youtube bu ne yapacağıda belli olmaz dediğiniz gibi. :)

Bugünkü videoyu buraya taşıdım diğer konuyu sildim. Artık bu konu üzerinden tüm videoları paylaşacağım arkadaşlar.

Edit : 16 Ekim itibariyle kanalda tasarım değişikliğe gittim. 2 Gün içinde yeni videoyu paylaşacağım. :)

Görüşlerinizi bekliyorum tasarımlar hakkında.

Yeni bir video geldi arkadaşlar. Konsept bir video oldu bu
Yorumlarınızı bekliyorum.

Videolar genel olarak çok başarılı , sesinde iyi kardeşim inşallah pes etmez başarılı olursun

hocam çok güzel videolar hazırlıyorsunuz başarılarınız devamını dilerim :)

An itibariyle 100 Aboneye ulaştık! Hepinize ayrı ayrı teşekkürler, daha çok 0 lı rakamlara. :)

Hocam kanalınızı tesadufen youtubeda gordum. Anlatım yapan ses ,Açık olmak gerekirse ses etkileyici değil bu nedenle insan sıkılabiliyor dinlerken . Fon muzıkleri, efekler, konu vs gercekten cok güzel görünüyor.
Anlatım biçimi , ses tonu daha prof birine yaptırırsanız çok güzel proje . Başarılar.

Hocam kanalınızı tesadufen youtubeda gordum. Anlatım yapan ses ,Açık olmak gerekirse ses etkileyici değil bu nedenle insan sıkılabiliyor dinlerken . Fon muzıkleri, efekler, konu vs gercekten cok güzel görünüyor.
Anlatım biçimi , ses tonu daha prof birine yaptırırsanız çok güzel proje . Başarılar.

Teşekkürler hocam yorumunuz için, bu aralar hasta oldugumdan dolayı olabilir. Veya ses tonum öyle olabilir dediğiniz gibi. Fakat başka birine yaptıramam, kendi başıma biryerlere gelmek istiyorum birde yapacak birini bulmak çok zor olacaktır.

Çoğu arkadaş beğendiğini söyledi, fakat tabi kişiden kişiye değişebilir. Biraz böyle ilerleteceğim mecbur, daha sonra biryerlere gelirse eğer bu söylediğinizi değerlendiricem.

Tekrar teşekkürler yorumunuz için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri