mmo tavsiye

Bay Torlak

Yasaklanmış
selam arkadaşlar bir süre ara vericem 1 ay kadar canım acayip mmo oynamak istiyor sizce bu 3ünden hangisine başlamalıyım ilk 2 yeni çıkmış ama 3.de çok hoş görünüyor karar veremedim yardımcı olurmusunuz veya oynadıgınız güzel bir mmo önerirmisiniz ko ve silkroad haric :D

http://prntscr.com/7695ib

tera dan hemen sıkılırsın.Archeage öneririm amaç çok kapsamlı bir oyun.

İyi bir MMO oyuncusu ve takipçisiyim ama yoğunluktan uzun zamandır sadece LoL oynuyorum canım sıkılırsa. Bahsettiğin 3 oyunu da oynamadım ama NeverWinter'ı çok öneren duydum.

Archeage oynadım 2 ay. Tek başıma sıkıldım bıraktım. Şimdi arkadaşlar tera'ya çağırdı ona gittim. Ama hal aklımda Archeage var :)

ARchaege yeni server açsa başlayacağım hemen ama tüm serverler aynı anda açılmış ve açılalı en az 2 yıl olmuş.

O yüzden yeni gelenlere pek şans olmuyor. Tera oynuyorum şuan 15 level falan oldum fena gitmiyor ama ortam lazım dediğim gibi.

Ama archeage'yi çözdükten sonra o kadar zevkli ki anlatamam :) Patron zorunlu bu arada. Para vermeyeceksen başlama hiç archeage'ye :)

neverwinter bir süre sonra bayıyor.
ArcheAge sanki aralarından en iyi seçim olacaktır:)

archeage artık geç diyorsunuz yani terada yeni çıkmış zaten

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] anladım hocam.

Dostum ikisini de dene tarafını seç :) Steam'da olan Tera Amerika serveri. Biz Europe'de oynadık. Gameforge var güncellemeler geç geliyor. O yüzden Abd'ye geçtik. Abd'de daha kalite oyuncular varmış o yüzden geçtik birde. Europe yi hep kötülediler :) Ping olmaz inşallah.

tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar 2sini birden deneyecegim ama büyük ihtimal teraya başlarım yeni oyun oldugundan sagolun :)

tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar 2sini birden deneyecegim ama büyük ihtimal teraya başlarım yeni oyun oldugundan sagolun :)

Yeni oyun değil bak. Tera daha eskidir. Ama server'lerin açılış tarihlerini araştırman gerekecek.

Benim gibi takıntın yoksa Archeage öneririm. Daha detaylı bir oyun olmakla beraber daha akıcı ve anlaşılır bir oyun.

Tera'ya daha ısınamadım ama görüntü kalitesi çok üstün Tera'nın.

Yeni oyun değil bak. Tera daha eskidir. Ama server'lerin açılış tarihlerini araştırman gerekecek.

Benim gibi takıntın yoksa Archeage öneririm. Daha detaylı bir oyun olmakla beraber daha akıcı ve anlaşılır bir oyun.

Tera'ya daha ısınamadım ama görüntü kalitesi çok üstün Tera'nın.

yeni serverleri oldugundan teraya daha sıcak baktım ama dedigin gibi archeage kendini belli ediyor kalite bakımından bakalım 2sini deneyeyim belki 2sini oynarım :p

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] tera daha iyi geldi bana Archeage beta key ile giriliyor ayriyetten türk ip bazı serverler kapalı proxy falan anca girebildim ben mmo da multi yaparak oynarım archeage multi yapamadım :D ama tera hem oynanış çok hoşuma gitti hemde grafikler iyiymiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri