MN Sahtekarlığı

• Kullanıcı ahmetrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

ahmetrz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu açma sebebim paramı nasıl alabilirim vs değil adamların gerçekten ödemeye niyeti varsa sonuna kadar zorlayacağım zaten. Ancak bu partnere kanal bağlamayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.

Musicnation bildiğiniz üzere kapanan kanalların parasını ödemiyor, %30 kesinti yaptığı halde dashboard üzerindeki kazançtan da yaklaşık %20 kesinti yaparak bankaya gönderiyor. Bu kesintilere alıştık ne yazık ki. Burası başlı başlına bir sorun zaten ama şu an sıkıntım bu değil.

Nisan ayı kazancım dashboardda ödendi görünüyor. (14.06.2015) Aradan 20 gün geçti, gelen giden yok. Defalarca dashboard üzerinden canlı yardımla konuştum. Israrla ödemenin yapıldığını, bankayla görüşmem gerektiğini söylüyorlar. Banka (enpara) ise gelen giden yok diyor. Bankanın paranın üstüne çökme ihtimali olmadığına göre MN yine sahtekarlık peşinde.

Günlerdir finans birimlerine mail atıyoruz (böyle yapmamı söylüyorlar) ancak cevap veren yok. Dün iftar saati biraz sert çıktım dashboarddaki elemana, ben kanıt sunuyorum ödeme gelmediğine dair. Siz de ödemeyi yaptığınıza dair bir kanıt sunun artık dedim. 48 saat içerisinde döneceklermiş bakalım şu an durum bu.

Bu saatten sonra ödeme yapıp yapmamaları çok önemli değil zaten çok nadir kanal bağlıyordum bu saatten sonra tek kanal bağlamam bu partnere. Israrla tüm ödemeler yapıldı diyorlar ama zahmet edip ne kontrol ediyorlar ne de kanıt sunuyorlar.

Ramazan sonrası için güzel planlarım vardı gelecek parayla ilgili. Üstüne adsense hala ödeme yapmadı. İyice darlandım artık bir konu açayım hem dertleşeyim hem de Music Nation pişmanlıktır bunu belirteyim istedim. Bu partner ile çalışan veya çalışmayı düşünen arkadaşlara duyurulur..

Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu açma sebebim paramı nasıl alabilirim vs değil adamların gerçekten ödemeye niyeti varsa sonuna kadar zorlayacağım zaten. Ancak bu partnere kanal bağlamayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.

Musicnation bildiğiniz üzere kapanan kanalların parasını ödemiyor, %30 kesinti yaptığı halde dashboard üzerindeki kazançtan da yaklaşık %20 kesinti yaparak bankaya gönderiyor. Bu kesintilere alıştık ne yazık ki. Burası başlı başlına bir sorun zaten ama şu an sıkıntım bu değil.

Nisan ayı kazancım dashboardda ödendi görünüyor. (14.06.2015) Aradan 20 gün geçti, gelen giden yok. Defalarca dashboard üzerinden canlı yardımla konuştum. Israrla ödemenin yapıldığını, bankayla görüşmem gerektiğini söylüyorlar. Banka (enpara) ise gelen giden yok diyor. Bankanın paranın üstüne çökme ihtimali olmadığına göre MN yine sahtekarlık peşinde.

Günlerdir finans birimlerine mail atıyoruz (böyle yapmamı söylüyorlar) ancak cevap veren yok. Dün iftar saati biraz sert çıktım dashboarddaki elemana, ben kanıt sunuyorum ödeme gelmediğine dair. Siz de ödemeyi yaptığınıza dair bir kanıt sunun artık dedim. 48 saat içerisinde döneceklermiş bakalım şu an durum bu.

Bu saatten sonra ödeme yapıp yapmamaları çok önemli değil zaten çok nadir kanal bağlıyordum bu saatten sonra tek kanal bağlamam bu partnere. Israrla tüm ödemeler yapıldı diyorlar ama zahmet edip ne kontrol ediyorlar ne de kanıt sunuyorlar.

Ramazan sonrası için güzel planlarım vardı gelecek parayla ilgili. Üstüne adsense hala ödeme yapmadı. İyice darlandım artık bir konu açayım hem dertleşeyim hem de Music Nation pişmanlıktır bunu belirteyim istedim. Bu partner ile çalışan veya çalışmayı düşünen arkadaşlara duyurulur..

Allah yardımcınız olsun ustat

kardes ben 5 hanelı hemde buyuk mebla 5xxxx anla ıste ustune soguk su ıctık 1.5 sene olacak nerdeyse mıllet hala mn kanal baglıyor :S

Geçmiş olsun hocam valla çıkıp anlattım işte, sen de ne şekilde üstüne yattılar paranın bilmiyorum ama seni de görecek insanlar. Konu ne kadar güncel kalırsa o kadar bilgi sahibi olur millet.

Bunlara en büyük ceza kanal bağlamamaktır. Hem sizin kafanız rahat olur hem bu ********lere para kazandırmamış olursunuz..

Allah yardımcınız olsun ustat

Allah razı olsun hocam, saolasn

mn ye geçen yıl 2 kanal bağladım. akabinde HUB'luk aldım. ytr networkden sonra hubluk alanlardan biride bendim. fakat hiç faliyete geçirmedim. sebebi tam hubluk aldıgımda kanal kapandı. ve parasını ödemediler. hatta yetmezmis gibi ödeyeceğiz vs dediler. bende "siz daha benim paramı ödemiyorsunuz, getirdiğim insanların parasını nasıl ödeyeceksiniz" dedim. ve HUB u iptal ettim. :) 1 yılı geçti sitesine bile girmedim daha.. kısacası mn pismanlıktır..

daha önce başka banka hesabı eklemiş miydiniz?

Hayır daha önce 4 defa banka ödemesi yaptılar aynı kanal ve banka hesabına

edit: Şunu da belirteyim ödemeler kesinleşmeden kanaldaki tüm videoları silmiştim 2 telifli olduğu için.. Son ödemeler olduğunu düşündükleri için üstüne yatmaya çalışıyorlar diye geliyor aklıma.

Önümüzdeki ay için benzer miktarlarda kesinleşen bir ödeme daha var bunu ödemeyen onu da ödemez

Son düzenleme:
Hayır daha önce 4 defa banka ödemesi yaptılar aynı kanal ve banka hesabına

edit: Şunu da belirteyim ödemeler kesinleşmeden kanaldaki tüm videoları silmiştim 2 telifli olduğu için.. Son ödemeler olduğunu düşündükleri için üstüne yatmaya çalışıyorlar diye geliyor aklıma.

Önümüzdeki ay için benzer miktarlarda kesinleşen bir ödeme daha var bunu ödemeyen onu da ödemez

banka hesabını değiştirmiş miydin?

hayır merak ettiğim bu sahtekarlara hala neden para kazandırıyorsunuz?

hayır merak ettiğim bu sahtekarlara hala neden para kazandırıyorsunuz?

Bana soruyorsan ben artık kazandırmıyorum hocam :) 3 kanalım vardı zaten, bu kanalın videolarını daha önce silmiştim. Diğer iki kanalımı da komple sildim (pek getirileri yoktu zaten). Diğer arkadaşlar da kazandırmasınlar diye açtım konuyu..

Tabi yine çoğunluğun fikrini değiştiremeyeceğiz. Sonuçta "1 musibet 1000 nasihattan iyidir." Yinede 1 kişi 1 kişidir diyorum ben

Kitapsızlar.. Şu mübarek günlerde beddua almaya devam ediyorlar. Beter olurlar inşallah..

Defalarca, "Bankayla görüştüm. Ödeme olmadığını söylüyorlar. Alın bakın bu da kanıt" diyerek hesap hareketlerimi gönderiyorum. "Ödemeyi yaptığınıza inanıyorsanız siz de kanıt gösterin" diyorum. Gelen cevap:

Your payment was already successfully sent, if you are having issues please do contact your bank for further assistance.
Kind regards,
Music Nations Network Support

bunlar sanırım küçük ödemeleri ödüyolar ama büyüklere gelince 1-2 derken 3.de yan çizmeye başlıyolar taktikleri bu olsa gerek.. bankayla görüsmesen belki küçük bi ihtimalde olsa havalede bi sıkıntı yada karısıklık olmustur diycem ama yok demisler zaten

Ödeme yapan firmanın kanıt gösterememesi gibi bir durum olamaz zaten hocam. Bankayla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Şerefsiz bunlar

bu partneri youtube şikayet edemiyor muyuz? Kapatılsın o halde

Mn ye kanal baglıyacagıma kanalı bosta bırakırım izlenmeler boşa gider daha iyi. Daha önce de açıldı konuları su partnerden vazgeçin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri