bu partneri youtube şikayet edemiyor muyuz? Kapatılsın o halde
Şikayet edebilme, kapattırabilme durumumuz varsa öncülük ederim. Yeter ki destek verilsin ve bilgili bir arkadaş yol göstersin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu partneri youtube şikayet edemiyor muyuz? Kapatılsın o halde
Şikayet edebilme, kapattırabilme durumumuz varsa öncülük ederim. Yeter ki destek verilsin ve bilgili bir arkadaş yol göstersin
hocam benim abiminde 3 hanelisi 20 günü geçti bankaya gelmedi.Adamlar gönderdik diyor kaç defa şubeye bile gittik bankacılar diyorki 1 ay boyunca hesabını en ufak gelen gidek yok diyorlar.Allah bunların belasını versin.
Benim aklıma ilk gelen şey, MN youtube videolarında bunların sahtekar olduğunu belirtmek ve kendi hikayemizi anlatmak. Dislike, spam, flag ne varsa vermek. Tek başımıza değil, birlikte hareket ederek çok farklı şeyler yapabiliriz. Bence bunlar modern hırsızlardır. Madem bize YT üzerinden zarar veriliyor, bizde aynı yolu kullanalım. Ben başladım bile... Farklı fikirler ile ve BİZ şeklinde hareket edilmeli.
Ben mail ve dashboard üzerinden ciddi şekilde yüklendim ama bir taraflarına takmıyor adamlar. En son google forumlarında ve ulaşabildiğim bütün youtuberlara aktaracağım ve ispatlayacağım dolandırıcı olduğunuzu dedim. Ödeme yaptıklarını kanıtlamaları için 24 saat süre verdim ama olumlu bir dönüş alacağımı sanmıyorum. Bir şekilde bu partneri kullanan-kullanmayan, ödemesini alan-almayan herkesin destek verdiği bir hareket başlatmamız lazım. Bugün mn 2-3 kişiyle başlar bir kaç ay sonra herkese aynısını yapar. Yarın quiz bu yoldan yürür böyle sürer gider.
Bu konu Adminler tarafından diğer partnerler konusunun altına sabitlenirse çok güzel olur. Benim tanıdık yok, arkadaşlar sizler yönlendirme yapabilirmisiniz.
Bu konu altında veya benzer konular ile neler olduğunu ve neler yapabileceğimizi görmüş oluruz. İlerleyen zamanlarda ingilizce forumlarda bunları paylaşırız. Büyük bir etki yaratabiliriz. Bence tüm partnerler için bu tarz sabit bir konu açılmalı.
Hasılı kelam, "Kimse bizim gözümüzün içine bakarak yalan söylemesin".
Yeni bir kanal oluşturun ve MN kanalınızdaki tüm videolardan yeni kanalınıza link verin. MN kesinlikle güvenilmez.Yazık ya şimdiden mn kanalımda çok fazla dolar birikti acaba vıdeoları sılsemmı Daha oncede kapanan kanalda dunyanın parası kalmıstı Şansızlık artık hep mn dekı kanallar zırveye cıkıyor
acaba kanalda bulunan 400k gibi yüksek izlenimli videoları gizlıye alsammı acaba şimdiden yuksek kazanca ulaştı kanal daha ayın altısıYeni bir kanal oluşturun ve MN kanalınızdaki tüm videolardan yeni kanalınıza link verin. MN kesinlikle güvenilmez.
Partnerlik olarak en beğendiğim partnerlerden biri MN. Dakikliği olsun canlı yardımı olsun anlaşılabilirliği olsun her şey çok şeffaf. Ama gel gör ki işin içine çok para girince olayın boyutu değişiyor. 10 k paraya tenezzül edecek bir partnerde değil halbuki. Neden böyle yapıyorlar anlaması güç gerçekten.
Kusura bakma ama benim gozumde mn tam bi at hirsizidir yuzde 40 kesiyorlar benim baya bi para icinde kaldi kapanan kanallarn emegine yazik oldu
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu açma sebebim paramı nasıl alabilirim vs değil adamların gerçekten ödemeye niyeti varsa sonuna kadar zorlayacağım zaten. Ancak bu partnere kanal bağlamayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Musicnation bildiğiniz üzere kapanan kanalların parasını ödemiyor, %30 kesinti yaptığı halde dashboard üzerindeki kazançtan da yaklaşık %20 kesinti yaparak bankaya gönderiyor. Bu kesintilere alıştık ne yazık ki. Burası başlı başlına bir sorun zaten ama şu an sıkıntım bu değil.
Nisan ayı kazancım dashboardda ödendi görünüyor. (14.06.2015) Aradan 20 gün geçti, gelen giden yok. Defalarca dashboard üzerinden canlı yardımla konuştum. Israrla ödemenin yapıldığını, bankayla görüşmem gerektiğini söylüyorlar. Banka (enpara) ise gelen giden yok diyor. Bankanın paranın üstüne çökme ihtimali olmadığına göre MN yine sahtekarlık peşinde.
Günlerdir finans birimlerine mail atıyoruz (böyle yapmamı söylüyorlar) ancak cevap veren yok. Dün iftar saati biraz sert çıktım dashboarddaki elemana, ben kanıt sunuyorum ödeme gelmediğine dair. Siz de ödemeyi yaptığınıza dair bir kanıt sunun artık dedim. 48 saat içerisinde döneceklermiş bakalım şu an durum bu.
Bu saatten sonra ödeme yapıp yapmamaları çok önemli değil zaten çok nadir kanal bağlıyordum bu saatten sonra tek kanal bağlamam bu partnere. Israrla tüm ödemeler yapıldı diyorlar ama zahmet edip ne kontrol ediyorlar ne de kanıt sunuyorlar.
Ramazan sonrası için güzel planlarım vardı gelecek parayla ilgili. Üstüne adsense hala ödeme yapmadı. İyice darlandım artık bir konu açayım hem dertleşeyim hem de Music Nation pişmanlıktır bunu belirteyim istedim. Bu partner ile çalışan veya çalışmayı düşünen arkadaşlara duyurulur..
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Bu arada [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION], [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] siz ödemeleri sorunsuz aldınız mı?
Usta Network ve YTR Network olarak bize destek yada yardımcı olma şansınız var mı?
Açıklamalar için teşekkürler.Konunu gördüm hocam. Mn aslında herşeyiyle artık oturdu diyebilirim. Bizlere kapanan kesinlikle ödenmeyecek denildi, yok 1 yıl yok şukadar süre sonra yapılacak denilmedi, İlk gündne bu yana hep yapılmayacak dedildi.
Ek kesintilere gelince burda suçu hep mn ye atıyoruz, Mn ninde hatalı olduğu bir konu var ancak zoomin, forela, recstudios ve aynı tasarımı kullanan hangi partner varsa bunlarda aynı şekilde ek kesintiler yapıyor ama şuda var zoomin paypal dışında farklı bir ödeme yöntemi ekleyerek kesintiyi azalttı ancak diğer partnerlerde durum hala aynı. Yani burda sadece Mn ye yüklenmek haksızlık olur.
Bankaya ödemeniz yapılmış deniliyorsa bana göre yapılmıştır hocam sorun bankanızdamı değilmi bunu öğrenmenin yolu bankaya gidip şunları demektir, Bana şu şu tarihler arasında yada son 2 aydır yurt dışından dolar gelmesi gerekirdi ancak arkadaşlarım ve diğer herkes ödemesini banka hesabına almasına rağmen ben hala alamadım diyip rica ediceksiniz benim adıma yurt dışından gelen bekleyen havale varmı kontrol edermisiniz diye.
Ben şahsen kaç zamandır bankaya alıyorum sisteme girilen tarihten maxsimum 5 gün sonra bankaya gelir ödemem ilk günlerde hep TL hesabı girdiğim için bankaya gidip yukarıda yazdığımı yapmak zorundaydım. Banka görevlileri ya çok bilgisiz yada direk bakıp abi gelmemiş diyordu ben biraz zorlayınca detaylı kurcalıyorlardı evet gelen bir havale var bende hemen parayı çekmek istiyorum diyince dolarmı Tl mi istiyorsun diyip paramı veriyordu.
Şuanda kadar denk gelmedi MN ödeme yaptım diyipte ödemenin yapılmamasna, Sizede denildiği gibi gidin bankayla görüşün. Birilerini hemen suçlamak çok ama çok kolay, Bankalar telefonla göremezler bekleyen havaleyi yani telefon destek ekibi bu sistmei göremez.
Yalnız bunu özellikle dikkate alın verdiğiniz iban hangi banka şubesine aitse oraya gidin gidemiyorsanısa o banka şubesinin telefon numarasını bulup görüşün. Çünkü ödemeniz ibana geliyor ve ibanda bekliyor.
Aynı ilde olsaydık sizinle beraber bankaya giderdik ve ödemenizin yapılmış olduğunu birlikte görürdük. Gidin ve bankayı zorlayın. Telefonla olacak iş değil.
Tüm arkadaşlar aynısını yapsın uzun olmuş olabilir
---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------
gerekli açıklamayı üstteki mesajımda yazdım okuyp lütfen üstünde durun. Mn ödeme yapmam diyip sistemede ödenmemiş gösterebilecekken neden ödemenin yapıldığını göstrsinki. Adamlar ödemiyorum diyebilir. Ancak panele ödenmiş görünüyorsa o ödemeniz gelmiştir.
Açıklamalar için teşekkürler.
Bir yıldan fazla oldu mn kullanıyorum ve küçük meblağlarda hiç sorun olmadı. Mart ayında bankaya orta halli bir ödeme aldım. Fakat Nisan ayı için yüklü bir ödemeyi hala banka hesabına bekliyorum. 14-06-2015 tarihinde ödeme yapılmış görünüyor fakat hesapta yok. Şubelere gittim, sürekli hesabı kontrol ediyorum tık yok. Kısaca parayı ödememişler ve bizi oyalıyorlar. Ticket attım hep oyalama. Enson finans bölümüne mail attım 48 saat içinde cevap verilmesi gerekirken bir hafta oldu cevap yok.
Yani küçük meblağlar öderler fakat para büyüyünce zor öderler. Benim 20k içeride. Ben bunları modern hırsız olarak niteliyorum. Daha öncede belirttim tüm platformlarda bunu dile getireceğim. Belki şimdiye kadar giden gitti diye bakıyordum, bence onlarda bunun hesabını ödemeli. Ben mn youtube videolarında durumu ifade etmeye başladım. İngilizce forumlarda var ordada ifade edeceğim. Parayı götürebilirler ama kendi çapımda gerekeni yapacağım. Bugün bize yarın başkalarına. Bence Mn aklını başına alsın
Partnerlik olarak en beğendiğim partnerlerden biri MN. Dakikliği olsun canlı yardımı olsun anlaşılabilirliği olsun her şey çok şeffaf. Ama gel gör ki işin içine çok para girince olayın boyutu değişiyor. 10 k paraya tenezzül edecek bir partnerde değil halbuki. Neden böyle yapıyorlar anlaması güç gerçekten.
Orası öyle hocam benimde çok param gitti haklısınız. Ben buraya sadece ufak tefek kanalları bağlıyorum artık. Ayın 6 sı gibi para gelsin elimiz boş kalmasın ay sonuna kadar diye. Paralar ufak olduğundan sorunda çıkarmıyorlar. Ama dediğim gibi miktar arttıkça bozuyorlar kendilerini.
Önce bunu diyorsun.
Sonra bunu diyorsun.
Üstte yazdığını hakikaten içinden gelerekmi yazdın? Çok şeffaf falan diye.Parada sıkıntı çıkartan bir partneri hakikaten beğeniyormusun ya.
Güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. Sanırım senin içerde hiç 4 haneli falan paran kalmadı. O yüzden böyle rahatsın..
Bankaya ödemeniz yapılmış deniliyorsa bana göre yapılmıştır hocam sorun bankanızdamı değilmi bunu öğrenmenin yolu bankaya gidip şunları demektir, Bana şu şu tarihler arasında yada son 2 aydır yurt dışından dolar gelmesi gerekirdi ancak arkadaşlarım ve diğer herkes ödemesini banka hesabına almasına rağmen ben hala alamadım diyip rica ediceksiniz benim adıma yurt dışından gelen bekleyen havale varmı kontrol edermisiniz diye.
Ben şahsen kaç zamandır bankaya alıyorum sisteme girilen tarihten maxsimum 5 gün sonra bankaya gelir ödemem ilk günlerde hep TL hesabı girdiğim için bankaya gidip yukarıda yazdığımı yapmak zorundaydım. Banka görevlileri ya çok bilgisiz yada direk bakıp abi gelmemiş diyordu ben biraz zorlayınca detaylı kurcalıyorlardı evet gelen bir havale var bende hemen parayı çekmek istiyorum diyince dolarmı Tl mi istiyorsun diyip paramı veriyordu.
Şuanda kadar denk gelmedi MN ödeme yaptım diyipte ödemenin yapılmamasna, Sizede denildiği gibi gidin bankayla görüşün. Birilerini hemen suçlamak çok ama çok kolay, Bankalar telefonla göremezler bekleyen havaleyi yani telefon destek ekibi bu sistmei göremez.
Yalnız bunu özellikle dikkate alın verdiğiniz iban hangi banka şubesine aitse oraya gidin gidemiyorsanısa o banka şubesinin telefon numarasını bulup görüşün. Çünkü ödemeniz ibana geliyor ve ibanda bekliyor.
Aynı ilde olsaydık sizinle beraber bankaya giderdik ve ödemenizin yapılmış olduğunu birlikte görürdük. Gidin ve bankayı zorlayın. Telefonla olacak iş değil.
Ben hala diyorum eğer sisteme ödenmiş diye not düşmüşlerse o ödeme yapılmıştır. Yapmak istemezlerse zaten oraya blocked yazar geçerler. Ödeme bilgilerinizi kontrol edin belki biri dğeiştirmiştir. Ayrıca buraya ekran resmi koyun daha iyi olur. Bankanız ödemeyi geri göndermişte olabilir. Hesabınızı açtığınız şubeyemi gittiniz başkaşubeyemi, eklediğiniz hesabınız tl mi dolarmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.