Mn Tek Telifli Kanala ödeme yapıyormu

Bu networklar kanal ayaktaysa pek bloke koymuyolar ancak kanalınız teliften, spamdan kapanırsa malesef block geliyor

Music Nations , Kapanan Kanalllarada Ödeme Yapıyor. Çünkü kazançlar günlük olarak yansıyor. Kapanan kanalın parasıda yansıdığı için. Ve yaptığım görüşmeler sonucunda, ad***** göre muamele yapıldığını öğrendim. Biraz dişliyseniz ve tanıdığınız varsa %100 alıyorsunuz.

Music Nations , Kapanan Kanalllarada Ödeme Yapıyor. Çünkü kazançlar günlük olarak yansıyor. Kapanan kanalın parasıda yansıdığı için. Ve yaptığım görüşmeler sonucunda, ad***** göre muamele yapıldığını öğrendim. Biraz dişliyseniz ve tanıdığınız varsa %100 alıyorsunuz.

Asagidaki kisim Music Nation'un sozlesmesinden alintidir. Tanidigin ne yaptida bunlar sana parayi odedi? Cunku asagida acikca yaziyor odemelere el koyabilecekleri.

Dashboardinda bloke olarak gorunen odemeyi Amerika'da bi tanidigin araciligiyla yaptirdin yani? Nedense hic inandirici gelmiyor, awesomeness icin o kadar kiyamet koparildi ama kendi keyiflerine gore istediklerini odediler istemediklerini odemediler. Disle tanidikla olsa awe oderdi herkesin parasini.

The Content Creator will be entitled to 70% of all revenue received by us for your channel. You will be paid by Music Nations through your PayPal account or other payment options offered by us, all payments will be sent the the currency of the United States of America.(USD) Music Nations will have no obligation to pay any amounts, and is permitted to deduct or withhold any amounts owed, determined or reasonably suspected by Music Nations in its sole discretion to have resulted from: (i) Action Fraud (as defined in the section titled “Action Fraud” below), including without limitation through any clicks originating from Content Creator’s IP addresses or computers under Content Creator’s control, solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on Ads, or (ii) fraudulent, misleading or false activities or activities that Music Nations and/or YouTube believe to be fraudulent or misleading or violate of either of their respective terms of service, guidelines, rules, or privacy policies. Music Nations reserves the right to withhold or deduct payment, if applicable, pending Music Nation’s reasonable investigation of any of the foregoing or any breach of this Agreement by Content Creator, this could lead to suspending or terminating this Agreement.

Ben ödememi aldım arkadaşlar, paramı bilirim, inşallah sizde alırsınız. bu arada forumu açtılar doğrudur ilk üyeleri de benim zaten.

suan 800 dolar olduda 4 haneli olnca block koyuyolar diyolar bnde daha 7 snde 500 tl aldımda suan patlayan bı kanalım var odeme yaparlarmı düşünmelerdeyim:)

suan 800 dolar olduda 4 haneli olnca block koyuyolar diyolar bnde daha 7 snde 500 tl aldımda suan patlayan bı kanalım var odeme yaparlarmı düşünmelerdeyim:)

valla ben kıyamıyorum ama kesintiyi çıkarınca 1000 olmasına az kala ya silecem ya gizliye alacam..başka çaresi yok.

Forela 460$ çizgi film bloke koymus 1000 altı üstü olduğunu sanmıyorum

sıkıntılı oderlermi die beklemek suan ay sonuna kadar 1500 gecerde odermi bilmem mantıgım 100 dolar ile 10 kanal yapıp odememi almaktı bitanesi sıyrıldı 1k kadar gidiyo.

düşük meblağla olursa kanalın kapatılsa bile ödeme yapıyor :D Tek telifli kanala 2 ödeme aldım 20 ve 50 dolar

Forela 460$ çizgi film bloke koymus 1000 altı üstü olduğunu sanmıyorum

vallla biz de yaşadığımız üzerinden hipotez kuruyoruz kardeş .d 1000 altı o kadar kanalımın hepsini aldım çizgidir filmdlri..bu ay nolcak bakalm

Dashboardinda blokeli olarak gorunen parayi mi aldin diye sormustum?

Arkadaşlar fazla kurcalamayalım, fazla konuşmak istemiyorum, ama şunu diyim ad***** göre muamele yapıyorlar kardeşim, youtube paraları onlara ödüyor sadece onu bilin, blokeymiş bilmem ne hepsi fasa fiso öyle bişey yok. Hadi kapatalım konuyu.

Arkadaşlar fazla kurcalamayalım, fazla konuşmak istemiyorum, ama şunu diyim ad***** göre muamele yapıyorlar kardeşim, youtube paraları onlara ödüyor sadece onu bilin, blokeymiş bilmem ne hepsi fasa fiso öyle bişey yok. Hadi kapatalım konuyu.

Dalga mi geciyorsun? Bu durumun boyle oldugunu aylardir soyluyoruz zaten. Aldigin para dashboardda blokeli gorunmuyorduysa zaten alirsin. Eger dashboardda blokeli oldugu halde aldim parayi diyorsanda koy buraya ispatini. Cunku soyledigin sey %99 imkansiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri