MN, Zoomin, Creative'de Parası Kalanlara Bilgilendirme

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
başlıkta adı geçen şirketlerde parası adsense polıtıkaları netıcesınde kalan arkadaşlar şirket ile görüşmem neticesindeki son durum şudur ki:

1 yuksek cpm'i olan kanallar
2 telıften vs kapanan kanalların ödemesınde aksaklık olmuş

sırket komple youtube gözetimindeymiş tüm kanallar tek tek inceleniyormus. kısa sürede para beklemeyın dedıler inceleme uzun sürede bitermiş. uzun vadede duruma göre ödeme yapılabilirmiş kendılerı parayı alamamışlar dedıklerıne göre. bu sorunla karşı karşıya kalmıs bi kısım kanalların ödemelerını yenı yenı yapmaya başlamıslar kontrollerı bıtmıs.

anladıgıma göre 3-5 ay daha bu durum sürermıs. sansınız varsa parayı alırsınız yoksa yapacak bir şey yoka geldi laf. hiç alamayacağım diye net bır durum olmadıgı gıbı kesın ödenecek dıye bır durumda yokmus...

not: kanalı özgün vs olanlar kesın alacakmıs parayı demelerıne göre spamcıların durumu belirsizliğini koruyormus.

edit: şu an farkettım benım kanalların herhalde incelemesı tamamlanmıs yazı düzeltilmiş :) ödemelerım yalan olmus anladıgım :)başka kımse de bu durum var mı merak ettım ?

Jd1VGq.jpg

Son düzenleme:
ödemeyecek olduktan sonra süslü cümlelerle bahane sallamak kolay

Creativeden Subattan 3200tl kaldı hala alamadım umidim yok ama insan bekliyor iste

Sent from my iPhone using Tapatalk

madem partner şirketleri komple denetimde nasıl oluyor da life quiz falan ödemesini çatır çatır yapıyor ? ister telif yesin ister atılsın ne olursa olsun bu iki network ödüyor paramızı ? dediğiniz firmalar dolandırıcıdan başka bir şey değil spamı bahane ederek hakkımızı arayamıyacağımızı bilerek paralarımıza yattılar başka hiç bir açıklaması yok bu işin

m.n fredoom bu saatten sonra altın verse işim olmaz.

madem partner şirketleri komple denetimde nasıl oluyor da life quiz falan ödemesini çatır çatır yapıyor ? ister telif yesin ister atılsın ne olursa olsun bu iki network ödüyor paramızı ? dediğiniz firmalar dolandırıcıdan başka bir şey değil spamı bahane ederek hakkımızı arayamıyacağımızı bilerek paralarımıza yattılar başka hiç bir açıklaması yok bu işin

valla hacı aynı fıkırdeyım ama dedıklerı bu benım de yuklu meblağ para kaldı ıcerıde bı umut işte aradık konustuk maıllestık vs de vs sonuc elde 0 yenı foto ekledım zaten konuya dırek tum paralarım gıtmıs

valla hacı aynı fıkırdeyım ama dedıklerı bu benım de yuklu meblağ para kaldı ıcerıde bı umut işte aradık konustuk maıllestık vs de vs sonuc elde 0 yenı foto ekledım zaten konuya dırek tum paralarım gıtmıs

Fotoda hala incelemede oldugu yaziyor. Sadece onceden yazan 4-5 hafta ve adsense kismini kaldirmislar o kadar. Ayrica yalan soyluyorlar. Daha oncedende parayi alip adsense hesabimizda bekletiyoruz demislerdi, simdide almiyoruz diyorlar :D

Birde ozgun kanallar kesin alacak parasini demissin, ozgun kanallara odememek gibi bi hata yapamazlar zaten, baslarina buyuk is acilir.

Blocked yazınca incelee bitmişmi oluyormuş ?

benim mnations da not paid yazıyordu yeşil renkte şimdi not paid mavi olmus nedemek bu :) eylülün 7 sinde ödeme olaacak gibisinden birşeyler yaziyor.

NOT PAID
Next payment round will be on or around the 7th of September 2014

Blocked yazınca incelee bitmişmi oluyormuş ?

yok soruşturma altında hala demekte umudumu kırdı benım o yazıyı görmek :) valla sempatık gelsın dıye hollanda'da eleman tuttum flemenkçe konusturttum kız sağolsun konustu durdu maıllestı durdu en son dedıklerı bu oldu. dedıklerıne göre bu durumdan daha önce sıkayetcı olan olmamıs ılk defa kendılerıne böyle bır gerı donus gelıyormus

[/COLOR]Bahanelerle sömürüyorlar, çok açık :)

o renkler ne anlama geliyor bilen yokmu arkadaşlar.

Önceden yeşil not paid vardi
şimdi mavi renkte not paid

kanal ayarlarında kendi panellerinde potansiyel spam channel diye kendileri tick koyuyorlar
sonrada blokeli :D

zoomin de ''not paid'' mavi olan var mı,paranoyak yaptılar iyice

Aynen music nationsda öncedn yeşil not paid yazıyodu mavi olmuş :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri