MN, Zoomin, Creative'de Parası Kalanlara Bilgilendirme

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Creative'de saglam acık kanaldaki 20 usdyi alamadım yemin ediyorum, blocked yazıyor kac aydır.
Kaldı ki 1 k üstü paraları verecekler.
Ben cocukken bile böyle hikaye dinlemedim.Yazar Creative'dir kesin :)

Forela cevap vermiş kanallarınızı inceliyolar belki kısa bir süre belki 1yıl sürebilir diyor

Mavi bende de , not paid yazınca büyük ihtimal alırsınız paid olunca yeşil olur.

zaten bana creative den gabriel demisti google yollasa bile yollamayabiliriz diye

X2Qbj3.jpg

yüksek cpm nedeniyle bloke koyduk yazmışlar ve ödediler. kendi kafalarına göre bloke ettiklerini zaten söylüyorlardı. o paralarınızın ödenme ihtimali vardır.

X2Qbj3.jpg

yüksek cpm nedeniyle bloke koyduk yazmışlar ve ödediler. kendi kafalarına göre bloke ettiklerini zaten söylüyorlardı. o paralarınızın ödenme ihtimali vardır.

bu önceden bloke edilen tutar mı?
Yani bloke edilen tutar mı ödendi
edit: 6. ayın parasıymış. sabah sabah göremedim :)

Zoomin ile hiç iletişime geçmiş miydin? [MENTION=8295]Sume[/MENTION]

Son düzenleme:
X2Qbj3.jpg

creative mi ödedi bunu hocam, musicnationda böyle bir ihtimal yok galiba

ben para sizde kalsın atın beni diyorum anlaşma gereği 1 yıl durmak zorundaymışız

creative mi ödedi bunu hocam, musicnationda böyle bir ihtimal yok galiba

ben para sizde kalsın atın beni diyorum anlaşma gereği 1 yıl durmak zorundaymışız

evet ödedi. bloke koydu 1 hafta sonra bloke kaldırılmıştır diye mail attı ve normal zamanda ödedi. panelde blocked olarak gözüküyor hala.

bu bloke sadece cpm 5'i geçtiği için konulmuş ve herhangi bir hile olmadığı farkedildiği için ödeme yapılmış.

evet ödedi. bloke koydu 1 hafta sonra bloke kaldırılmıştır diye mail attı ve normal zamanda ödedi. panelde blocked olarak gözüküyor hala.

bu bloke sadece cpm 5'i geçtiği için konulmuş ve herhangi bir hile olmadığı farkedildiği için ödeme yapılmış.

5 için bile koyuyorlarsa yandık ozaman bende bloke yiyenler 12 ve 8 birdaki ayda 6 ama musicnation yine bloke koyacaktır mail attım cevap bile vermiyorlar
artı görmeyeyim diye eski videoların reklamlarını açmışlar yenileri açmamışlar ben kapalı sanıyordum :)

arkadaşlar zoominden hiç bloke para alan var mı?
Almamda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa iletişime geçsin lütfen.

5 için bile koyuyorlarsa yandık ozaman bende bloke yiyenler 12 ve 8 birdaki ayda 6 ama musicnation yine bloke koyacaktır mail attım cevap bile vermiyorlar
artı görmeyeyim diye eski videoların reklamlarını açmışlar yenileri açmamışlar ben kapalı sanıyordum :)

vallahi bana ödeyeceklerini söylediler benim ödemem için konuştum. Ödenecek dediler blokeli para yalnız sadece kendim için konuştum. Micheal var bayağı samimi olduk kendisiyle :D

%90 Ekim ilk hafta ödeme alacam.

Belki de daha önce.

Senin tek kanal şans eseri 8 bin dolar olmuş sanırım yanlış hatırlamıyorsam 8000 doları spamdan unut onu youtube ödemez.

benimde Şubat yada Mart ayının ödemsi vardı dashboardda girdim bloke olmuş para bide İngilizce olan bi yazı vardı çeviri yaptım (kanal usulsüzlük yüzünden soruşturma altında yazıyor) bi sıkıntı çıkarırmı ??

vallahi bana ödeyeceklerini söylediler benim ödemem için konuştum. Ödenecek dediler blokeli para yalnız sadece kendim için konuştum. Micheal var bayağı samimi olduk kendisiyle :D

Belki de daha önce.

Senin tek kanal şans eseri 8 bin dolar olmuş sanırım yanlış hatırlamıyorsam 8000 doları spamdan unut onu youtube ödemez.

nerede yazıyor şans eseri olduğu ? bakalım göreceğiz ödenecek mi ödenmeyecek

ben para da sizin olsun çıkarın dedim saçma sapan veletçe şeyler yapmaya başladı telefondaki çocuk

ödeme aldığın kanal açık telifsiz kaç haneli ?

Belki de daha önce.

Youtubeun odememesi gibi bi durum yok. Youtube oduyor, network parayi bekletiyor.

MN Temmuz ayı kazancıma bloke koydu, mail attım ve kanalda her hangi bir telif uyarı vs. olmadığını belirttim ve bloke sebebini sordum. Adamların cevabı herşeyi dashboarddan görebilirsiniz oldu :D Adsense'in kapanan kanalların dahi parasını ödediğini ve bizleri çocuk gibi kandırmayı düşünmemelerini belirten bir mail daha attım ancak 1 haftadır cevap yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri