Mobil İzlenime Para Vermiyor

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
Mobile yönelik bir kanal yaptım mobil cihazlardan para kazanma durumu nasıl diye. tam bir hayal kırıklığı sadece benim için değil youtube içinde büyük bir zarar söz konusu. bu kanal deneme kanalıydı yüzde 80 90 oranında mobil izlenilmesini geçelim normal bir kanalın yüzde 40 - 50 oranında mobil ve tablet izlenimi var. eğer mobil ve tabletten para kazanamıyorsa youtube geleceğin de hem bizler için hemde kendi için büyük kayıplar yaşanacak çünkü 3 4 yıl sonra masa üstü pc ve laptop kullanımı sadece iş amaçlı öteye geçmeyecek internete mobil ve tabletten bağlanma oranı yüzde 80 90 ı bulacak.

PWQvHfe.png
5uTGhnR.png

para vermiyordan ziyada mobil görüntülenmeler adsenseye yansımıyor bile hiç yokmuş gibi yani

Youtube nun android programında yeni guncellemede reklamlar çıkıyor. Hatta video arasi reklamlar bile. Bundan sonra kazançlar duzelir umarım :)

tablette reklam çıkıyor diye tahmin ediyorum.bugün akşam üzeri kapanan bi kanalım var,çizgi film kanalı.izlenimlerin %73-75 i tabletten geliyordu.günlük izlenim 4-5k,kazanç 40$ civarındaydı.4-5k izlenime 40$ kadar günlük kazanç geri kalan kısımdan gelmez heralde.zaten geri kalanın tamamıda pc degildi,mobil-pc filan karışıktı işte.resim eklemek isterdim şimdi bunla ilgili ama kanal uçtu ne yazıkki akşam üzeri :D

geçmiş olsun daha iyilerini yaparsın

tablette reklam çıkıyor diye tahmin ediyorum.bugün akşam üzeri kapanan bi kanalım var,çizgi film kanalı.izlenimlerin %73-75 i tabletten geliyordu.günlük izlenim 4-5k,kazanç 40$ civarındaydı.4-5k izlenime 40$ kadar günlük kazanç geri kalan kısımdan gelmez heralde.zaten geri kalanın tamamıda pc degildi,mobil-pc filan karışıktı işte.resim eklemek isterdim şimdi bunla ilgili ama kanal uçtu ne yazıkki akşam üzeri :D

Bunu yapınca gelir yükselmez. İzlenim 15 binden 3 bine düşer, kazanç yine aynı olur. Telefondan girince bunu PC'den izleyebiliyorsunuz yazınca kimse kalkıp PC'den bu videoyu bulup da izlemez neticede.

Bazı kategoriler var ki aboneler çıldırıyor deli oluyor yeni bölümü izlemem için.İşte öyle bir kanalınız varsa sadece pc izlenime açıp iki katına çıkarabilirsiniz kazancı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artık smart tvden bile reklam çıkıyor.

Youtube nun android programında yeni guncellemede reklamlar çıkıyor. Hatta video arasi reklamlar bile. Bundan sonra kazançlar duzelir umarım :)
ios sürümde yoktu yeni güncelleme ile geldi.sarı işaretler çıkıyor ama reklam yok.tarayıcıda ise yapılacak pek bişey yok video içi reklamlar yok ama video öncesi reklamlar çıkıyor.

bu konu da tam olarak bir yere varamadım.

bu konu da tam olarak bir yere varamadım.
öteki konunda da yazdım. mobilde sadece orjinal youtube uygulamalarında video öncesi reklam çıkıyor.

browser ya da harici uygulamalardan yt videosu açarsan reklam çıkmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri