●●Mobil Kanal Takip Sistemi(Önerileriniz)●●

KOLCAK

Kayıtlı Üye
Merhaba üzerinde çalışmakta olduğum bir bot var Kanal Takip üzerine, mobil, web script ve masasüstü uygulama şeklinde 3 ayrı platform'da kullanıma sunucam her biri için tek fiyat olucak (uçuk kaçık fiyatlardan bahsetmiyorum)

Bir kanal takip sisteminde olması gerektiğini düşündüğünüz özellikleri yazarsanız ilerleyen zamanlar da belki de çok işinize yarayacak bir sistem oluşturabiliriz.Şimdiden teşekkürler..

üçünü tek bir panelde toplayacaksan bu paneli senin sunucunda olacaktır ki kimse güven duymaz. yani kanal linkleri çalınabilir. mobil kanal takip sistemi olabilir ama çoğu çalışan kısım kanal takibi maile bağlıyor ztn maile geliyor bilgi mobillik durum oluncada vds felan giriş yapabiliyor telle hallediyor. mobil versiyon bana göre gereksiz. piyasadaki 2 takip sistemini göz önünde alarak BASİT ve HIZLI çalışan bir kanal takip sistemi yapabilirsin.

üçünü tek bir panelde toplayacaksan bu paneli senin sunucunda olacaktır ki kimse güven duymaz. yani kanal linkleri çalınabilir. mobil kanal takip sistemi olabilir ama çoğu çalışan kısım kanal takibi maile bağlıyor ztn maile geliyor bilgi mobillik durum oluncada vds felan giriş yapabiliyor telle hallediyor. mobil versiyon bana göre gereksiz. piyasadaki 2 takip sistemini göz önünde alarak BASİT ve HIZLI çalışan bir kanal takip sistemi yapabilirsin.

güven sorunu benim de en çok aklıma takılan olay bunun için şöyle seçenekler düşündüm, benden yana bir problem olmaz tabi ama bu devirde kimse kimseye güvenmez, (yt işi yapmıyorum bile)

1 - Sunucuların bilgileri ytpara yönetimine teslim edilebilir

2 - Web Script iptal olur masaüstü ve mobil şeklinde 2 platformda çalışan bir sistem yaparım ve Excel üzerinden işlemler yapılır bu sayede siz harici kimse bilgilerinizi göremez, değiştiremez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri