MOBİL ONAY | Facebook, Instagram, Whatsapp, Google için En Hızlı ve En Uygun SMS Onayı >>> CEPONAY.COM

sistemi ancak test edebildim,gayet güzel.sorunsuz bi şekilde verilen deneme bakiyesini kullandım şimdi.
[MENTION=10579]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] , konudaki linkde bi sorun var.linke tıklanmıyor bende,adres satırına adresi yazarak giriyorum mecburen.

http://"https//ceponay.com/"

konudaki linke fazladan başına eklemişşiniz sanıırm silip girince düzeldi .:)

Uyarınız için teşekkürler, düzenlemeyi yaptım. :)

sistemi ancak test edebildim,gayet güzel.sorunsuz bi şekilde verilen deneme bakiyesini kullandım şimdi.
[MENTION=10579]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] , konudaki linkde bi sorun var.linke tıklanmıyor bende,adres satırına adresi yazarak giriyorum mecburen.

Güzel yorumunuz için teşekkürler. :)

Size de teşekkür ederim, sorun çözüldü. :)

Ben facebook için yeni üyelik oluşturmak istediğimde resim yüklememi istiyor.Bu sorun daha önce açtığım facebook hesapları olduğundan olabilir.Bu sistemi kullanırsam doğrudan hesap açabilir miyim?

Ben facebook için yeni üyelik oluşturmak istediğimde resim yüklememi istiyor.Bu sorun daha önce açtığım facebook hesapları olduğundan olabilir.Bu sistemi kullanırsam doğrudan hesap açabilir miyim?

Facebook'un algoritması çok farklı çalışıyor. Sizi gerçek birisi sanması lazım. Örnek vermem gerekirse; yeni bir telefondan Facebook'a giriş yapmanız, oyun oynayıp zaman geçirmeniz, birkaç gönderi beğenip, yorum atmanız (spam yapmadan) sizi Facebook'a gerçek bir kişi gibi göstermesinin yanı sıra telefon doğrulaması yapmak da bu adımlar gibi onaya atma konusunda bir aşama olur fakat telefon doğrulaması kesin sonuç getirmez. Eğer siz Facebook'a spam olduğunuzu hissettirirseniz (ki çok iyi sistemleri vardır bir şekilde anlamayı iyi bilirler) hesabınızı onaya atacaktır. Bunu için de kimlik onayı ister. Hatta onay için kimlik yollasanız dahi bazen geri dönüş bile olmayabiliyor.

İyi çalışmalar.

Güncelleme: Bir hafta içinde bayilik vermeye başlayacağız. Detaylar için özel mesaj atabilirsiniz, iyi çalışmalar.

vermiş oldunuz hizmetdenn memnun kaldım telegram da kullandım anında mesaj geldi

hayırlı işler diler başarılarınızın devamını dilerim

Sistemi deneme imkanım oldu, WhatsApp ve Instagram onay kodu alma sistemi düzgün bir şekilde işliyor fiyatlandırma uygun teşekkürler.

sormayı unuttugum bişey aklıma geldi şimdi...her zaman tel onayı istemeyen bi site var,gerektiginde oradada kullanabilirmiyim diye düşündümde.listede olmayan bi sitede kullanmak için,listeye eklenmesini filan mı talep etmemiz gerekiyor önce?yoksa direkt olarak diger bölümünden numara seçip karşıya versek,onay alabiliyormuyuz?

vermiş oldunuz hizmetdenn memnun kaldım telegram da kullandım anında mesaj geldi

hayırlı işler diler başarılarınızın devamını dilerim

Güzel yorumunuz için teşekkürler, yardımcı oluyorsak ne mutlu. :)

Sistemi deneme imkanım oldu, WhatsApp ve Instagram onay kodu alma sistemi düzgün bir şekilde işliyor fiyatlandırma uygun teşekkürler.

Biz teşekkür ederiz, beraber uzun sürelerde çalışma dileğiyle... :)

sormayı unuttugum bişey aklıma geldi şimdi...her zaman tel onayı istemeyen bi site var,gerektiginde oradada kullanabilirmiyim diye düşündümde.listede olmayan bi sitede kullanmak için,listeye eklenmesini filan mı talep etmemiz gerekiyor önce?yoksa direkt olarak diger bölümünden numara seçip karşıya versek,onay alabiliyormuyuz?

İlk başta diğer ile yapmayı deneyin eğer kod gelmez ise iptal edip bize ticket atın. Biz de siteyi inceleyip, geri dönüş yapalım.

adsense onayi icin kullanacagimiz sms onayi google ( gmail ) ile olanla ayni mi?

Evet, Google'ın ürünü olan Adsense, Youtube, Gmail ve kendi uygulamaları için "Gmail" üzerinden SMS alabilirsiniz.

merhaba ticket kısmından veya bize [email protected] mail atabilirsiniz istekleriniz görüşleriniz ve şikayetleriniz bizler için her zaman ön plandadır.

Sitemizden ticket atarak ulaşacağınız gibi Whatsapp numaramızdan da 7/24 bize ulaşabilirsiniz. 0 212 909 96 68

Bol SMS'ler! :)

peki bu numaralar bizde mi kalıyor .mesela google tekrar aynı numaraya dogrulama yollarsa ulasabılecekmıyız

Yeni güncelleme yolda (Tencent Game,Pinterest,Amazon) Servislerimiz yakında sizlerle. ++

Amazon ve Netflix hizmetlerimiz eklenmiştir ++

konuyu ayrı ayrı 2 kişi güncelledigi için tektek mesaj atmak istemedim,buradan açıktan yazayım....

satış konularını 24 saatte 1 defa güncelleme hakkınız var.2 mesajınız arasında en az 24 saat olması gerekiyor yani.buna dikkat ederseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri