merhaba sevgili abilerim. normalde sadece gameplay videoları çekiyordum. bu sefer izlenimler artsın diye değişikliğe gittim. nasıl bi video olmuş ? normalde 1080p idi ama ben boyutunu küçültmek için 720p olarak koydum. yorumlarınızı bekliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana tavsiyem ingilizce çalış başlık+etiketi ingilizce yaz hiç konuşmana gerek yok sadece oyunu oyna
google play i hergün takip et yeni çıkan oyunları ilk sen paylaş bu şekilde güzel bir izlenme alırsın
Güzel olmuşdevamını bekliyorum
![]()
güzel olmuş baya
gameplay açsam sadece mobil ya da tablet oyun videosu çekerim sonuçta herkes aynı oyun pc çekiyor sana tavsiyem
çok mantıklı geldi bana da.
bu işe yeni başlayanlar anca minecraft ile tutunabiliyor ama iyici gamer sayısı arttı kendı alanında farkını koy![]()
imkanım olsa kendim yaparım imkan varda istemiyorum nedense
çok büyük bi adım atıyorum. kendi alanda farkımı goycamm![]()
Ben bunu yıllar önce yaptım, hatta bir videoyu ekleyim, kanaldan diğer videolara bakarsın.
Asphalt 7: Heat Android, iPhone Oyun İnceleme (GamePlay, Review) - YouTube
abi kamerayı nasıl öyle sabit tuttun ? benim yöntem biraz ilginç de![]()
Kısa tripod'lar satılıyor, 5-10tl arası fiyatlara. Kamera o şekilde sabitleniyor.
Böyle çekmek diğerinden daha kolaydır, zaten inceleme yapanlar da genelde böyle çeker.
Örnek tripod: Iconic T-30 Tripod Fiyatı - Taksit Seçenekleri | Hepsiburada
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.