Mobil Oyun İncelemelerim [Yaş 15]

Hamburger

Kayıtlı Üye
Profilindeki yaş kısmını 15 yapsan hem senin açından hem bizim açımızdan daha faydalı olur bilgine yolun açık olsun bu arada devamlı video atarsan kanalın tutar.

Videoları şuan izleyemeyeceğim ancak devamlılığını sağlarsan, önüne geçen her oyunu tanıtırsan... Olmaz diye bir şey yok..

Ayrıca yaş 15 ise forumdaki yaş kısmını da düzelt kardeşim...

Edit : Merakımdan ilk videonun başlangıcına baktım. Arka planı değiştir, daha alımlı dursun arka plan, beyaz perde vs videonun içeriğine uygun değil.

Son düzenleme:
Bu tür oyunlarla hiçbir yere varamazsın. Tabletini tam göremedim ama iPad ise eğer Reflector programını satın al ve bilgisayara yansıtıp çek. Bu şekilde hiç hoş olmamış. Kendi ekmeğimi paylaşıyorum şuan ama ben öyle hemen zart diye dalmayacağım tabii ki :) Rakip sayılırız ;)

yolun açık olsun kardeşim.senin yaşında kardeşlerimizin hakkıyla bu işle uğraşırken görmek sevindirici

Bu tür oyunlarla hiçbir yere varamazsın. Tabletini tam göremedim ama iPad ise eğer Reflector programını satın al ve bilgisayara yansıtıp çek. Bu şekilde hiç hoş olmamış. Kendi ekmeğimi paylaşıyorum şuan ama ben öyle hemen zart diye dalmayacağım tabii ki :) Rakip sayılırız ;)

bu arada evet ıpad. ancak bu şeklide çekeceğim sanırım. ellerim gözüksün istiyorum :)

Herkese merhaba. Biraz boşluk olduğunu görünce bu platforma yöneldim. Olumlu / Olumsuz tüm yorumlarınızı yapıcı bir şekilde olmak şartı ile bekliyorum :)

kardeşim sana iyilik yapalım dedik adını bıle ben verdim attıgın yoruma bak ' biraz boşluk oldugunu gorunce bu alana yöneldim' senin gibilere daha da yardım etmem

kardeşim sana iyilik yapalım dedik adını bıle ben verdim attıgın yoruma bak ' biraz boşluk oldugunu gorunce bu alana yöneldim' senin gibilere daha da yardım etmem

hocam yapmayın allah aşkına. tabiki siz yönlendirdiniz. çok özür diliyorum. bu alandaki boşluğu kullanarak demek istedim. lütfen affedin.

tripod falan aldım. webtekno yu biliyorsanız o şekilde yapacağım. tutmazsa dediğiniz yolu denerim

Webtekno oyun videosu çekmiyor ki bildiğim kadarıyla :) Sadece kutu açılımı vs. yapıyorlar diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Neyse bol kazançlar dilerim :)

Spiker tarzında okonuşmalar yapma futbol oyununda.Kısa net açıklamalar yapmaya çalış.

Bence özgün çalışma ben 10sn izledim zaten sonra kapatıyor insan başka bir alana yönel ama özgün olmasın bence.

Senin isim amburger değilmiydi :D ayrıca 2. video da bir kısımda skip skip geçebilirsiniz diyorsun :D onun okunuşunu biraz daha farklı yap bence :D

yorumu şimdi gördüm. iyi güldüm :D amburger di. yönetici abimiz çok şikayet geldiğini söyleyince hamburger yapıldı :D skip skip kısmını iyi yakalamışsın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri