Mobil oyun sahibi olarak para kazanın

zahmet edip 3-5 satır yazsaydın moruk böyle baştan savma işle zor yürür

:Ddd çok güldüm haklı valla

Hocam telefonda olduğum icin şimdilik video paylastim pc başına geçince detaylı konu anlatımı yapicam

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

Hocam sattığınız oyunlar klon oyun mu oluyor? Yani 2048 olsun AA oyunu olsun bunlar sizin oyunlar değil, siz bunları nasıl satabiliyorsunuz. Aynı oyunu mu satıyorsunuz yoksa Reskinliyor musunuz? Bu oyunun ileride Google Play tarafından silinmeyeceği ne malum, sonuçta size ait olmayan bir oyun.
Merhabalar sorunuz için teşekur ederim com sorulan sorulardan biridir mobileoyun.com adresinde s.s.s bölümünde cevapladigimiz gibi oyunları sıfırdan biz kodluyoruz oyunların aranma hacmi olduğu için özellikle göle play top listte seçiyoruz alacağınız indirme fazla olsun diye Google pay store bakarsanız AA oyununda veya herhangi bir oyundan onlarca görebilirsiniz ve çoğunun indirilmesi milyonun üzerindedir hiç bir sorun teşkil etmez

domain olarak gayet güzel, fikir de iyi duruyor. mobil oyun sektörü ilerde girmeyi düşündüğüm sektörlerden birisi(2014 te ufak bi niyetlenip codecanyondan app almıştım elemanın biri tokatlamıştı bizi :pp). çok güzel bi alan. eğer güzel işler yapılıyorsa ilerisi için konuyu rezliyorum incelicem

Hocam telefonda olduğum icin şimdilik video paylastim pc başına geçince detaylı konu anlatımı yapicam

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

Merhabalar sorunuz için teşekur ederim com sorulan sorulardan biridir mobileoyun.com adresinde s.s.s bölümünde cevapladigimiz gibi oyunları sıfırdan biz kodluyoruz oyunların aranma hacmi olduğu için özellikle göle play top listte seçiyoruz alacağınız indirme fazla olsun diye Google pay store bakarsanız AA oyununda veya herhangi bir oyundan onlarca görebilirsiniz ve çoğunun indirilmesi milyonun üzerindedir hiç bir sorun teşkil etmez

Peki bu listede yer alacağımızı garanti ediyormusunuz?
istediğimiz her türlü değişikliği sınırsız yapabiliyormusunuz?

hocam acelecelikle az emek hemen kazanç sağlama isteğiyle kazanç sağlanmaz mı

düzgün, titiz ve stabil çalışma ile baştan savma iş yapma/alelacele iş yapma arası başarı oranını kıyaslayın aklınızda, çıkan neticeye göre bi cevap alırsınız.

imkansız değil elbette fakat zor iş.

düzgün, titiz ve stabil çalışma ile baştan savma iş yapma/alelacele iş yapma arası başarı oranını kıyaslayın aklınızda, çıkan neticeye göre bi cevap alırsınız.

imkansız değil elbette fakat zor iş.
zor olanı kimse yapamıyor ama kolayı herkes yapıyor

domain olarak gayet güzel, fikir de iyi duruyor. mobil oyun sektörü ilerde girmeyi düşündüğüm sektörlerden birisi(2014 te ufak bi niyetlenip codecanyondan app almıştım elemanın biri tokatlamıştı bizi :pp). çok güzel bi alan. eğer güzel işler yapılıyorsa ilerisi için konuyu rezliyorum incelicem

tabi hocam ne zaman isterseniz yardımcı olabilirim

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Peki bu listede yer alacağımızı garanti ediyormusunuz?
istediğimiz her türlü değişikliği sınırsız yapabiliyormusunuz?

bu tür bireşeyi hiçbir yazılımcı garanti edemez seo konusunda olduğu gibi hiç kimse sitenizin 1. sıraya çıkarılacağına garanti edemediği gibi google ın sıralama algoritması algoritmasını bilmediği için garanti edemez fakat belli başlı kriterler vardır bunlara uyulduğu zaman iyi bir indirilme sağlanacağına granti verebilirim oyun satın alan kişilere ücretsiz danışmanlıkta sağlıyorum

Verdiğiniz S.S.S sayfasında tonlarca kelime hatası ve anlatım bozukluğu var. O site sizin reklamınız. Daha oraya özenmeyen biri uygulama yazarken ne kadar özenlidir düşündürür.

Verdiğiniz S.S.S sayfasında tonlarca kelime hatası ve anlatım bozukluğu var. O site sizin reklamınız. Daha oraya özenmeyen biri uygulama yazarken ne kadar özenlidir düşündürür.
merhabalar yorumunuz için teşekür ederim fakat bazen yazdığım makaleleri telefondan yazdığım için hata olabiliyor yazılım konusunda harf hatası istesekte kabul etmiyor malesef :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri