Mobil Sektöre Dikkat Edin.

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Surda bi mesajim dursun da aciklama yapan yol yordam gosteren olursa okuyacagim

Mesela CodaCanyon' un bu sayfasında bulunan oyunların hepsi HTML5 dilinde yazılmış olan oyunlar. Kategoride toplamda 600 civarında Construct 2 programıyla hazırlanmış oyun bulunmakta. Programı belli bir ücret karşılığında full sürüm olarak kullanabiliyorsunuz. Program hakkında Türkçe detaylı rehberler de bulunmakta. CodeCanyon'dan satın aldığınız bu oyunları bu program ile sanki Paint'te çalışıyorsunuz gibi düzenleyebilir renklerini, yazıları ve hatta görselleri dahi değiştirebilirsiniz. Bu işleme mobil piyasasında "ReSkin" denmekte. Eğer program hakkında kendinizi geliştirirseniz satın aldığınız oyuna bir çok yenilik ekleyebilir hatta sadece grafikler satın alarak kendi oyununuzu geliştirebilirsiniz.

Güzel duruyor denemek lazım

Oyun ile uygulama arasında fark var. Uygulama'dan ASO ile kazanç sağlamak, düzenli kazanç sağlamak mümkün. Oyun pek mümkün değil. Detaylı analiz yapacağız bu konu hakkında ama 1 ayı daha var en azından biz de bize teslim edilen referanslar olsun gördüklerimiz aldığımız hizmetler olsun bekliyoruz.

Bende aylardır bu konu üzerinde çalışıyorum.
2 nci oyunu önümüzdeki hafta yayınlayacağım, aso ve detaylı market analizi gerçekten çok önemli.
Oyunu bir şekilde yapar yada yaptırırsınız.
Ama en iyi oyunu da geliştirseniz, insanların ne istediğini bilmeden, market optimizasyonu ve sonrasını bilmeden kazanç sağlamak mümkün değil.

Heleki oyundan para kazanmayı düşünüyorsanız çok rekabetli bir alana niyetlendiniz demektir. Çünkü kategorisine göre tutulan ve aranan belli başlı oyunlar var, onlarda store larda haddinden fazla var.

Araştırmaktan geri durmayın, birilerinden birşeyler beklemekle artık bilgiye ulaşılmıyor, bu işin bilgisi dahi maddiyata dökülmüş. Ben sorduğum çoğu kişiden cevap alamadım.

Küçük bir ipucu vereyim. Çoğumuz yt de çalışıyor.
Çalıştığımız animasyonlar çizgi filmler olsun kanallarımıza gelen hitin mobil mi yoksa masaüstümü olduğunu artık anlayabiliyoruz.
Hatta bazı içeriklerde hitin %90 a kadar mobilden geldiği yüksek izlenimli içerikler var.
İşte o içerikleri oyuna çevirmenin yolunu bulun güzel paralar kaldırırsınız...

Vakti zamanında TV8'e dolandırıcı bir firma reklam verip, milleti ağır vurguna uğratmıştı. Durumu öğrenince ilk suçladığım kişi acun ılıcalı olmuştu herkes gibi.

Tıpkı bu durum gibi, ytparada üst köşelerde reklamını yayınlayan kişi sanki yönetim tarafından onay almış güvenilir kişilermiş gibi algılanıyor bilinçaltında. Dolandırıcılarda bunu suistimal edebiliyor.

Eğer bir işlemde yüzde yüz kazanç varsa ve bu belirli bir miktarda satılmaya başlanmışsa o iş yalandır benim gözümde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri