Mobil Uygulamadan Para Kazanma Nasıl ?

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

PÖH

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar aklımda şuan tr de olmayan bir proje türü var ( lütfen nedir diye pm atmayınız :) ) kitlesi 15 yaş ve üstü alım satım uygulaması olucak ama türünde başka yok araştırdım şimdi aklımda olan şu sahibinden uygulaması gibi bir uygulama yaptırmayı düşünüyorum tabi okadar büyük olmucak benim uygulamam 1 ürün olucak ama o ürünün 30 40 çeşidi olucak yani telefon gibi düşünün samsung iphone lg gibi kategoriler olucak . uygulama 1000 2000 tl felan 0 dan yaptırma fiyatı aldım borç harç alıp yaptyırmayı düşünüyorum lakin aklıma takılan şey şu uygulamadan para kazanma tam olarak nasıl oluyor hani oyun işi yapıyorum yandıkca ana ekranda vs reklamlar çıkıyor tıklanlıyor lakin uygulamada bu işler nasıl oluyor mobil uygulaması olup kazanan varmı aramızda ? lütfen tavsiyede bulanabilecek varmı .

YouTube/Adsense ilişkisi nasıl ise Uygulama/AdMob da aynı şekilde hocam bir değişiklik yok.

Hayrı :D onu biliyorum hocam benim öğrenmek istediğim uygulamada ki kazançlar nasıl hani zaman ve para harcarsak boşa gitme şansı olurmu diye düşünüyorum mesela 2000tl ye güzel bir oyun ve reklam yaptırıp kazanç saglaması yapılabılır oyunda reklamların çıkması vs onlar kolay ama uygulamada bu nasıl oluyor onu merak ediyorum hani insanlar alım satım yapıcak bu uygulamada acaba kazanç nasıl olur atıyorum 100k kullanıcı indirse bu uygulamayı kazancı nasıl olur onu merak edıyorum .

1. Geçiş Reklamı
2. Banner Reklamı

Mobil uygulamalar da bu iki reklam türü ile kazanç sağlayabiliyorsunuz. Ancak bahsettiğiniz uygulamada bu tür reklamları ekleyerek kazanç sağlamayı düşünüyorsanız kullanıcılarınız uygulamadan çok çabuk sıkılır. Sizin için en iyi kazanç yöntemi uygulama için satın almalar yani en üstte 1 haftalık gönderi sabitleme gibi özellikleri ücretli yaparak kullanıcıları sıkmadan uygulama içi reklam mantığını kullanmalısınız

Alışveriş uygulamasında reklam olmaz. Olursa da rahatsız etmeyen küçük bir banner tarzı reklam olur. E ticaret uygulamaları giderlerini kar oranından, kullanıcılara ücretli mağaza satarak, kullanıcılarının sattığı üründen % de alarak karşılarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri