Mobincube ile Kendi Gelişim Tablom ve Yaşadıklarım

adsenseci16

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, herkes eminim Mobincube'yi merak ediyordur. Uzun bir süredir Mobincube'ye kayıtlıyım. Sizlere tecrübelerimi ve yaşadıklarımı yazmak istiyorum. Forumda ana konusu var ama sizlere referans olması açısından ben de bir yazı yazmak istiyorum.

Öncelikle Kayıt Linkleri
Refli Link: Mobincube the best APP BUILDER DIY for Android iPhone/iPAD Windows Phone
Refsiz Link: Mobincube the best APP BUILDER DIY for Android iPhone/iPAD Windows Phone

Aklıma gelen her şeyi yazmayı düşünmekteyim. Tabiki sizin sorularınızı da cevaplayabilirim sorduğunuz taktirde.
Kısaca bahsetmek gerekirse Mobincube'den kodlama ve programlama bilmeden android uygulama hazırlıyorsunuz. Ne tür uygulamalar hazırlıyorsun diye sorarsanız, şahsen bilgi uygulamaları hazırlıyorum. Tabiki net olarak şu şu konu üstüne çalışıyorum diyerek kategorimi ifşa edemem ama en yakın böyle söyleyebilirim sizlere.

Site benim ilk başlarda kayıt olduğumda düzenli bir yapıda olmasına rağmen biraz hantal kalmaktaydı. Text editör özellikle. Kullanırken biraz sinir olmuyor değildim. Ama gelen updateler ile text editör çok kullanışlı bir hale geldi. Her geçen gün de güncellemekteler sistemi.

Uygulama yapmak son derece kolay. Uygulamalarınızı tıklamalar ve sürükle bırak ile hazırlamaktasınız. Kodlama ile uğraşmaya gerek yok. Aslında aklınızda tutabilecek bir uygulama varsa sistemin imkan verdiği ölçüde uygulamanızı hazırlayabilirsiniz. Benim fikirlerim için gayet yeterli bir yelpaze sunmakta. Örneğin yemek tarifi uygulaması çıkartabilirsiniz, siteniz için bir uygulama çıkartabilirsiniz, bir konu hakkında uygulama çıkartabilirsiniz.

Sistemde hatalar alıyorum ne olcak diye de düşünmeyin. Support ekibi benim şu ana kadar gördüğüm en hızlı support. Ne zaman desteğe ihtiyacım olsa, sorularım olsa, yazdığım taktirde bana genellikle 2 saat içinde dönüş yapmakta ve gayet güzel açıklamalarda bulunmaktalar. Benim translateden çevirme yazımı bile anlayıp bana düzgün açıklamalar yapıyorlar :)

Benim 7 adet Mobincube ile hazırlamış olduğum uygulamam var. Bir tanesi reddedildi. 6 tanesi yayında. Bunun sebebi de uygulamamın bir kamu kurum ve kuruluşundan izin almadan yayınlamam. Google tabiki bunu telifli ve taklit uygulama diyerek reddetti :) Buradan çıkardığım ders ise sistem ile telif içerecek bir uygulama hazırlamamak. Google amcanın istemediği şeyler bunlar. Youtube'dan bilirsiniz, spam ve telif hakkı içeren videolar istememekteler. Google Play'de da aynı şey geçerli. Google Play'in politikalarından okuyabilirsiniz dilerseniz. Eğer hazırlamak isterseniz de telif hakkını elinde bulunduran firma ile irtibata geçerek izin istemeli ve izninizi Google Play ekibine göndermeniz. Bu sayede uygulamanız telifli dahi olsa izniniz olacağından yayınlanmakta. En yüksek indirilen uygulamam 35.000'i buldu. Ama bir anlık markette fırsat yakaladım ve bir konu hakkında rehber uygulaması hazırladım. İndirmeler bu uygulamama geldi. dieğr uygulamalarımın indirilme sayıları 400 500 civarı. Fırsatları boşlukları bulmak önemli aslında. Çünkü rekabet çok fazla markette.

Kazanç tablom ise kazanç olarak ilk başlarda 5 doları gördüm uygulamalarımla. Şu anda günde yarım dolar 1 dolar arası gelirim var. Bu sıralar ilgilenemedim üniversite sınavları dersleri yüzünden. Haftaya yeniden uygulama yapmaya başlayacağım. Şu an elimde 3 rakamlı bir kazanç oldu kesinleşen. Önümüzdeki ay ödeme almayı bekliyorum. Malum PayPal kapandı. Türkiye'den ödeme alınmamakta. Yeni gelecek ödeme yöntemiyle ödememi almayı planlamaktayım. Böylece ödeme kanıtımı da buraya konuya ekleyeceğim.

Kazanç Grafiğim şu anda.

Son düzenleme:
kazanç grafiğinide atabilirmisin ?

Yayında bulunan 6 uygulamanız ne zamandır yayında ve aşağı yukarı gelirleri ne durumda hocam? Sizin içinde sakıncası yoksa cevaplayabilir misiniz?
Teşekkürler

kazanç grafiğinide atabilirmisin ?

tabiki konuya ekledim şimdi.

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Yayında bulunan 6 uygulamanız ne zamandır yayında ve aşağı yukarı gelirleri ne durumda hocam? Sizin içinde sakıncası yoksa cevaplayabilir misiniz?
Teşekkürler

uygulamalarım yaklaşık 3 aydır marketteler hocam. reklamsız doğal yollarla indirmeler almaktayım.

hocam kaç kere indirildi uygulamalarınız?

en yüksek indirilen uygulamam 35.000'i buldu. Ama bir anlık markette fırsat yakaladım ve bir konu hakkında rehber uygulaması hazırladım. İndirmeler bu uygulamama geldi. dieğr uygulamalarımın indirilme sayıları 400 500 civarı. Fırsatları boşlukları bulmak önemli aslında. Çünkü rekabet çok fazla markette.

Hocam yapılan uygulamalarda mobincube ile yapıldığına dair bir ibare yer alıyormu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yapılan uygulamalarda mobincube ile yapıldığına dair bir ibare yer alıyormu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ücretsiz üyelikte programa girişte mobincube logosu görünüyor. ücretli üyeliğe geçtiğin zaman silebiliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri