Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
videoları illa upload etmek zorunda mıyız başka bir cloud taki videoları linkle izlettiremezmiyiz

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

- cloud neden öneriyorsun içine mi gömüyor uygulamanın koyduğumuz resim,müzik yada videoları ???

- sadece resimleri değil sayfayı komple büyültme küçültmekten bahsediyorum.

- birde videoları geniş ekran göstertme ne zaman gelir ?

►Başka cloud'taki içeriklerinizi de izletebilirsiniz ama mobincubenin sunduğu cloud hizmeti sistem ile entegte olduğu için işlerinizi kolaylaştırıyor.
►Cloud önermemizin sebebi:resim,video gibi yüksek boyutlu dosyalarınızı uygulamaya eklerseniz uygulamanızın boyutu ciddi oranda artar.Uygulamanız yüksek boyutlu olursa da uygulama mağazasında indirme oranınız ciddi oranda azalır.Cloud hizmetinin olumlu tarafları ;
-Kullanıcılar içeriklerinizi görebilmek için kullandığı cihazın internet erişimini açmak zorunda olacağı için reklam gelirleriniz ciddi oranda artacaktır.
-Uygulamanın boyutu azalacağı için indirme oranı da artacaktır.
-Mağazaya yüklediğiniz uygulamaları sadece son model telefon kullanıcıları indirmiyor, düşük modelli telefonlar yüksek boyutlu uygulamalarda sıkıntılar yapabiliyor.Bu yüzden düşük boyutlu uygulamalar yaparsanız daha büyük bir kitleye hitap etmiş olacaksınız.
►Mobincube alternatifleri arasında en gelişmiş özellikleri sunuyor,bu bile bazen yetersiz kalabiliyor bu sebeple geliştirici ekibimiz yeni özellikler getirmek için sürekli çalışıyor.

peki hocam kesinleşmeler hangi gün yapılıyor?
3 gün içinde kesinleşiyor.

-------------------------

Son 30 Gün:

400'e adım adım :)

1vp4aN.png

örnek video sayısı artırılmalı ve çeşitlendirilmeli birkaç örnek dışındakiler yetersiz bence

örnek video sayısı artırılmalı ve çeşitlendirilmeli birkaç örnek dışındakiler yetersiz bence
Zamanla örnekler artacak.Bunu yanında şöyle birşey düşünüyoruz.Kullanıcılarımız uygulamalarını yaparken video kaydına alıp Youtube'de paylaşabilecekler.Böylece diğer kullanıcılarımız bundan faydalabilirler.

Hocam 5 k dolarlar yine havalarda uçuşmuş ama sizin son 30 gün mesela 300-400 tl neden öyle ?

Yani 300 400 lira para değil bu benım görüşüm para değil derken sizin gibi işin sahibi bize anlatan insan 400 lira için oley cekiyorsa bu iş fıs.... Eğerki değilse ayrıntı alayım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 5 k dolarlar yine havalarda uçuşmuş ama sizin son 30 gün mesela 300-400 tl neden öyle ?
Uygulamaları yapan arkadaş Türkçe eğitim kategorisi çalışıyor bu yüzden eRPM 0.18 USD civarında kalmış.Yabancı uygulamalarda eRPM 1,5 dolar bandında.Bu yüzden kazançları 3000-4000 TL olacağına 300-400 TL de kalmış. Ayda 4 haneli dolar kazanan arkadaşlar ise Mobincube ile 1 seneye yakın çalıştıkları için ve dünyada en fazla konuşulan diller olan İngilizce-İspanyolca uygulamalar yaptıkları için hedef kitleleri çok büyük ve hedef kitlerinin bulunduğu ülkerlerde eRPM çok yüksek bu sebeple kazançları da o oranda artış göstermiş.;)

Türkçe uygulamaların diğer dillerdeki uygulamalardan farkını birkaç sayfa önce belirttim okumanızda fayda var.

Uygulamaları yapan arkadaş Türkçe eğitim kategorisi çalışıyor bu yüzden eRPM 0.18 USD civarında kalmış.Yabancı uygulamalarda eRPM 1,5 dolar bandında.Bu yüzden kazançları 3000-4000 TL olacağına 300-400 TL de kalmış. Ayda 4 haneli dolar kazanan arkadaşlar ise Mobincube ile 1 seneye yakın çalıştıkları için ve dünyada en fazla konuşulan diller olan İngilizce-İspanyolca uygulamalar yaptıkları için hedef kitleleri çok büyük ve hedef kitlerinin bulunduğu ülkerlerde eRPM çok yüksek bu sebeple kazançları da o oranda artış göstermiş.;)

Türkçe uygulamaların diğer dillerdeki uygulamalardan farkını birkaç sayfa önce belirttim okumanızda fayda var.

Yok hocam okudum.Fakat yinede görünce şaşırdım neyse hayırlısıyla girelim bakalım bunada :D

Yok hocam okudum.Fakat yinede görünce şaşırdım neyse hayırlısıyla girelim bakalım bunada :D
Bu konuda endişelenmesinize gerek yok :) Elimizdeki istatiklere göre konuşuyoruz. http://www.ytpara.com/1364050-post253.html Bu posttaki taktiği uygularsanız kazanmamanız için hiçbir sebep yok.
YT da spam yaparken ilk günden 100-200 dolar kazanan arkadaşlar için 10-20 TL lerin düşük gözükmesine şaşırmadım.Ama bu YT'dan farklı bir sektör.YT'dan daha çok uğraşmak gerekiyor ama YT'dan çok daha uzun ömürlü.YT işleri iyi giderken ödeme haftası yaşadığımız stresi hatırlayın sadece ;)

Bu konuda endişelenmesinize gerek yok :) Elimizdeki istatiklere göre konuşuyoruz. http://www.ytpara.com/1364050-post253.html Bu posttaki taktiği uygularsanız kazanmamanız için hiçbir sebep yok.
YT da spam yaparken ilk günden 100-200 dolar kazanan arkadaşlar için 10-20 TL lerin düşük gözükmesine şaşırmadım.Ama bu YT'dan farklı bir sektör.YT'dan daha çok uğraşmak gerekiyor ama YT'dan çok daha uzun ömürlü.YT işleri iyi giderken ödeme haftası yaşadığımız stresi hatırlayın sadece ;)

Sizde doğru söylüyorsunuz hocam arada danışmak için skype ekliyorum :p

sistemde bir takım buglar var hocam düzeltilmesi gereken tablo eklendiğinde image eklenmiyor bazı hücrelere silip tekrar tasarlanması gerekiyor tablonun 3-4 defa tekrarlanınca sıkıcı oluyor bu durum bildirirseniz iyi olur.

Text eklendiğinde sağdan soldan boşluk verme yok, başlığın rengini defalarca değiştirmeme rağmen değişmiyor text editör geliştirilmesi lazım acilen

Son düzenleme:
yazılan html kodunu nasıl dahil ediyoruz uygulamaya hocam ?

yaptığım uygulamanın com.mobincube.xxxx diye olan adını nereden görüyoruz acaba? Google Play'e önbildirim yapmam gerekli de.

Cvp yok :)
Yani 300 400 lira para değil bu benım görüşüm para değil derken sizin gibi işin sahibi bize anlatan insan 400 lira için oley cekiyorsa bu iş fıs.... Eğerki değilse ayrıntı alayım

Cvp yok :)

Sorunuz benzer olduğu için aynı cevabı iki defa yazma gereği duymadım.

yazılan html kodunu nasıl dahil ediyoruz uygulamaya hocam ?

https://www.bigmarker.com/mobincube/Add-your-own-source-code-in-your-Mobincube-apps

yaptığım uygulamanın com.mobincube.xxxx diye olan adını nereden görüyoruz acaba? Google Play'e önbildirim yapmam gerekli de.

►Publish kısmında paylaşma linkleri bulunuyor.

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] googleplay hesabımda uygulamanın karşısında böyle bir uyarı var

Güvenlik uyarısı
Uygulamanız, MoPub'ın güvenlik açığı içeren bir sürümünü kullanıyor. Güvenlik açığının düzeltilmesi ile ilgili tanınan süre sonu da dahil olmak üzere ayrıntılar için lütfen Google Yardım Merkezi'ndeki bu makaleye bakın.
APK'nın 4 sürümünü etkiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri