Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
Hocam hizmet ücretine çok takılmayın :) Bence sistemi anlamanız için ücretsiz hesaptan bir kaç uygulama yapmayı deneyin.

Sitenin Türkçe olması için çalışmalarımız devam ediyor.Resimli anlatımları ve videolu anlatımları yavaş yavaş sizlere sunacağız.

Unutmayın! Siteden yaptığınız uygulamalar sizin oluyor.Uygulamanın nasıl olacağına da tamamen siz karar veriyorsunuz :) Herhangi bir şekilde kısıtlama yapmıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

Bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim.Ekleme olarak şunu diyebilirim.
Mobincube Reklam Servisini aktif ederseniz.Reklamlar otomatik çıkacak.Ama geçici de olsa sistemde oluşabilecek herhangi bir aksaklık için kendi admob kodunuzu girmeniz fayda sağlayacaktır.Böylece uygulamadan her şekilde kazanç elde etmiş olacaksınız.

Admob hesabı olmadan da sadece Mobincube hesabıyla Mobincube reklam servisini aktif ederek halledebiliyoruz reklam işini. Yanlış anlamadım değil mi? Teşekkürler...

Evet hocam :) O sadece yedek.Zaten çok bir işe yaramıyor.:D

Verdiğiniz linkten üye olmak şartı ile, hiçbir ücret ödemeden ve siteniz dışında başka bir platforma üye olmadan, paypal hesabımızı girerek uygulama yapmaya başlayıp direk para kazanabiliyor muyuz?

Yoksa google play üyeliği ve belli bi ücret ödeme gibi bi zorunluluğumuz var mı?

Son düzenleme:
Verdiğiniz linkten üye olmak şartı ile, hiç bir ücret ödemen, paypal hesabımızı girerek uygulama yapmaya başlayıp direk para kazanabiliyor muyuz?

Yoksa belli bi ücret ödeme gibi bi zorunluluğumuz var mı?

Hiçbir ücret ödemeden de uygulamanızdan gelir edebilirsiniz.Ücretli üyelikler şu an için masraflı görünebilir başlagıç için.Bu yüzden en azından 1 haftalık süreçte sistemi anlayıp güveninizi kazandığında dilerseniz paketleri alırsınız.

Google Play hesabı kendinizin olacak.Bunu uygulamayı yaymak maksadıyla kullacaksınız.Mobincube ise uygulama tasarlama ve reklam servisi hizmeti sunarak size çok büyük kolaylık sunuyor.

Son düzenleme:
Bir şablon oluşturdum diyelim kafamda tasarladığım bir projeyi yaptım diyelim, Apk dosyasını indirip bu apk dosyasında kendim düzenlemeler yapıp Google Play'de kullanırsam herhangi bir sorun teşkil eder mi ?

Bir şablon oluşturdum diyelim kafamda tasarladığım bir projeyi yaptım diyelim, Apk dosyasını indirip bu apk dosyasında kendim düzenlemeler yapıp Google Play'de kullanırsam herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
Apk dosyası ile düzenleme yapabilecek kadar bilgili arkadaşların zaten mobincube kullanması çok mantıklı değil.Mobincube teknik bilgi bilmeyenler için oluşturulmuş bir proje.Yapılan değişikliğin boyutuna göre yaptırımlar olabilir.

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] diyelim ki hocam ben bi uzaktan kumanda uygulaması yaptım ama çalışmıyor işlevsiz(ihtiyacım olmuş ve google storedaki 10+ app denemiştim hiçbiride çalışmamıştı) yani 100k kişi indirse para kazanıyormuyum? indirdiler baktılar bişey yok işlevsiz sildiler para kazanabiliyormuyum. indirme başı para kazanma gibi bişey varmı varsa kaç lira 1k reklam gösterimi ortalama ne kadar veriyor mobincube

Son düzenleme:
Apk dosyası ile düzenleme yapabilecek kadar bilgili arkadaşların zaten mobincube kullanması çok mantıklı değil.Mobincube teknik bilgi bilmeyenler için oluşturulmuş bir proje.Yapılan değişikliğin boyutuna göre yaptırımlar olabilir.

Apk düzenlemesi yapmak ayrı bir konudur, sıfırdan yaratmak ayrı bir konudur hocam. Düzenlemeyi (editleme) bilgisayar bilgisi olan hemen hemen herkes yapabilecek kapasiteye gelebilir ama sıfırdan yazmak gerçekten ciddi bilgi beceri tecrübe ister. Mesela ben sizin şablonlara bakarak fikir üretebilir, ürettiğim fikirle hazır şablonu kullanabilir, yeterli gelmediği durumda apk editleme ile ekleme yapabilirim (Çıkarma işlemini zaten panelde yapabilirim). Elbette ki her sistemde yapılan değişikliğin bir sınırı vardır atıyorum reklam yerini değiştirirsin sorun olmaz ama kodlarda ciddi anlamda oynama yaparsan sorun teşkil edebilir. Bu hemen hemen çoğu hazır sistemlerde böyledir.

Apk düzenlemesi yapmak ayrı bir konudur, sıfırdan yaratmak ayrı bir konudur hocam. Düzenlemeyi (editleme) bilgisayar bilgisi olan hemen hemen herkes yapabilecek kapasiteye gelebilir ama sıfırdan yazmak gerçekten ciddi bilgi beceri tecrübe ister. Mesela ben sizin şablonlara bakarak fikir üretebilir, ürettiğim fikirle hazır şablonu kullanabilir, yeterli gelmediği durumda apk editleme ile ekleme yapabilirim (Çıkarma işlemini zaten panelde yapabilirim). Elbette ki her sistemde yapılan değişikliğin bir sınırı vardır atıyorum reklam yerini değiştirirsin sorun olmaz ama kodlarda ciddi anlamda oynama yaparsan sorun teşkil edebilir. Bu hemen hemen çoğu hazır sistemlerde böyledir.
Kesin birşey demem doğru olmaz hocam :) Reklam kodları ve buna benzer büyük değişiklikler ile oynamak site şartlarına aykırı.

ingilizce ve türkçe uygulamanın reklam gelirleri arasında fark var mı? ingilizce ürettiğimiz uygulamaların reklam gelirleri daha fazla oluyor mu?

Sistem çok güzel görünüyor. Benim gibi uygulamara ilgisi olup bilgisi olmayanlar için birebir :D

Bir ara deneyeceğim.

Aşağıdaki sorunun cevabını ben de merak ediyorum, tahminim yabancı reklam gelirleri diğer platformlarda olduğu gibi daha fazladır ama...

ingilizce ve türkçe uygulamanın reklam gelirleri arasında fark var mı? ingilizce ürettiğimiz uygulamaların reklam gelirleri daha fazla oluyor mu?

Buyurun basit bir müzik dinleme uygulaması :)

İndirmek İsteyen Olursa
Ücretsiz Müzik Dinle App Android, iPhone, Windows Phone
qr code
getQR.php

09d89dae83b1cdcfe9762d50b495506f.jpg

7ca538e1cfd83c7cf3d4d5d251d8a074.jpg

aad1831fc2181acf4728d2d2556c6db1.jpg

36e1d4d065320cda10ddf2cf33a6a14a.jpg

d72eb1ab3bb38fd5151797d987d1e7b7.jpg

aileye telefon aldırma :D

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] Hocam oluşturduğumuz uygulamanın apk dosyasını nerden alıyorduk ? bulamadım da

@Mobincube diyelim ki hocam ben bi uzaktan kumanda uygulaması yaptım ama çalışmıyor işlevsiz(ihtiyacım olmuş ve google storedaki 10+ app denemiştim hiçbiride çalışmamıştı) yani 100k kişi indirse para kazanıyormuyum? indirdiler baktılar bişey yok işlevsiz sildiler para kazanabiliyormuyum. indirme başı para kazanma gibi bişey varmı varsa kaç lira 1k reklam gösterimi ortalama ne kadar veriyor mobincube
Uygulamanın ne olduğu önemli değil hocam :) Yeter ki indirilip reklam gösterimi yapsın.
Yabancı ülkelerde CPM 1-5 Dolar arası.Türkiye ocak ayı için CPM 0.20 Dolar.
Yabancı dillerdeki uygulamalarda rekabet çok yüksek bu yüzden yaptığınız uygulamalar hemen indirme almayacaktır.Türkçe uygulamaların avantajı rekabet çok düşük olduğu için ilk günlerde bile çok yüksek indirmeler alabilir.Yani Türkçe de çalışılsa yabancı dil de çalışılsa ekmek yenilebilir :)

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

@Mobincube Hocam oluşturduğumuz uygulamanın apk dosyasını nerden alıyorduk ? bulamadım da
Publish App In Android – Mobincube
Bu makale işinizi görecektir. :)

Uygulamanın ne olduğu önemli değil hocam :) Yeter ki indirilip reklam gösterimi yapsın.
Yabancı ülkelerde CPM 1-5 Dolar arası.Türkiye ocak ayı için CPM 0.20 Dolar.
Yabancı dillerdeki uygulamalarda rekabet çok yüksek bu yüzden yaptığınız uygulamalar hemen indirme almayacaktır.Türkçe uygulamaların avantajı rekabet çok düşük olduğu için ilk günlerde bile çok yüksek indirmeler alabilir.Yani Türkçe de çalışılsa yabancı dil de çalışılsa ekmek yenilebilir :)

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Publish App In Android – Mobincube
Bu makale işinizi görecektir. :)

hallettim hocam preview kısmında biraz takılı kalınca sorun var sandım meğer apk hazırlıyormuş :D sonrasında link verdi öyle indirdim. Güzel bir sistem teşekkürler

hallettim hocam preview kısmında biraz takılı kalınca sorun var sandım meğer apk hazırlıyormuş :D sonrasında link verdi öyle indirdim. Güzel bir sistem teşekkürler
Preview kısmı sadece deneme amacıyla kullanılıyor.Mağazalarda paylaşmak için ''paylaş'' kısmını kullanmak gerekiyor.

Bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri