Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] Dün geceki sorunun çözümünü bulamadım geri dönüş bekliyorum.

Şu an teknik destek bölümümüz tam oturmadı :( Sistem çok gelişmiş olduğu için her bölüme tam hakim olamıyoruz.Köşede kalan soru işaretleri oluyor. İnşallah kısa sürede bu sorun da kalkacaktır. :)

Hocam whatsapp kullanıyorsanız pm alabilir miyim bu arada sorumu da sorayım şimdi ben sizin şablonlarda olmayan bişey yapmak istiyorum örneğin geri sayım sayacı ve resim eklemek gibi bunları nasıl yapabilirim

Hocam whatsapp kullanıyorsanız pm alabilir miyim bu arada sorumu da sorayım şimdi ben sizin şablonlarda olmayan bişey yapmak istiyorum örneğin geri sayım sayacı ve resim eklemek gibi bunları nasıl yapabilirim
►Şablonlar ilk aşamada sistemi daha rahat anlamanız ve işinizi kolaylaştırmak için oluşturulmuş taslaklardır. Daha sonra taslakları edit kısmında kendi istediğiniz hale getirebilirsiniz.

►Şablonlar ilk aşamada sistemi daha rahat anlamanız ve işinizi kolaylaştırmak için oluşturulmuş taslaklardır. Daha sonra taslakları edit kısmında kendi istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Yani örneğin eclipse ile yapılabilecek her şeyi burada kod bilmeden yapabiliyoruz öyle mi

Yani örneğin eclipse ile yapılabilecek her şeyi burada kod bilmeden yapabiliyoruz öyle mi

►Temel tüm işlevler imobincube ile yapabilirsiniz.Ancak çok daha gelişmiş uygulamalar yapmak içinde kod bölümü de mevcut.Burayı kullanarak oyun,messenger gibi gelişmiş uygulamalar da yapabilirsiniz.
https://www.bigmarker.com/mobincube/Add-your-own-source-code-in-your-Mobincube-apps bu linkten nasıl yapıldığını görebilirsiniz.

Mesajım bulunsun uygulamalar her zaman ilgimi çekmiştir başarılar dilerim

►Temel tüm işlevler imobincube ile yapabilirsiniz.Ancak çok daha gelişmiş uygulamalar yapmak içinde kod bölümü de mevcut.Burayı kullanarak oyun,messenger gibi gelişmiş uygulamalar da yapabilirsiniz.
https://www.bigmarker.com/mobincube/Add-your-own-source-code-in-your-Mobincube-apps bu linkten nasıl yapıldığını görebilirsiniz.

Vay be 2 gündür 5 sayfa kod yazdım iki sayfa geçişi bir geri sayım bir de random resim yapabildim sizin olaya bakayım bi :D

Konuyu açan Salih Bey'in Mobincube Türkiye Resmi Temsilcisi olduğuna dair doğrulama işlemi gerçekleştirilmiştir. Tüm forum üyelerine duyurulur. Hayırlısı olsun, bol kazançlar.

Bu iyi oldu salih beye ve mobincube'ye başarılar lakin ödeme alanlar olmşmudur acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi, sürekli stabil ve kesin kazanc olabilecekmidir.

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

Kardeşim başarılar fakat sanırım henüz türkçe dil desteği yok, sitesindeyim ama ingilizcem tam olarak anlayacak kadar iyi değil :) bu arada hep böyle bişey bekliyordum kafamdaki projeleri basit yoldan da olsa deneyim görme imkanım var..

Bu arada Aylık Ödeme istiyor bu sistem, Aylık üyelik ücreti tale ediyor yani..

Hocam bu sistemde apk imzalama olayı nasıl hallediliyor? Google Play'e yüklemeden önce apk imzalanması gerekiyor biliyorsunuz.

Cloud ile ilgili yardım makaleleri bloga eklendi :)

Mobincube ile hazırlamış örnek uygulamalar ;
https://play.google.com/store/apps/developer?id=apps+top
https://play.google.com/store/apps/developer?id=torrentines

Hocam bu sistemde apk imzalama olayı nasıl hallediliyor? Google Play'e yüklemeden önce apk imzalanması gerekiyor biliyorsunuz.

APK imzalamaya gerek yok hocam :)

Bu iyi oldu salih beye ve mobincube'ye başarılar lakin ödeme alanlar olmşmudur acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi, sürekli stabil ve kesin kazanc olabilecekmidir.

Kardeşim başarılar fakat sanırım henüz türkçe dil desteği yok, sitesindeyim ama ingilizcem tam olarak anlayacak kadar iyi değil :) bu arada hep böyle bişey bekliyordum kafamdaki projeleri basit yoldan da olsa deneyim görme imkanım var..

Deneyip görmeniz gerekiyor ;)

1k ya verilen ücret nedir?
Çok değişken hocam,ülkemizde diğer ülkelere oranla daha düşük.Ama indirme oranları çok yüksek.

CPM 0,20-15 Dolar arası değişiyor.

istesek admob reklamlarını ekleyebilir miyiz acaba ?

Sadece Mobincube Reklam Servisi kullanılabiliyor. Çok nadir de olsa arada bir sistemsel sıkıntı sonucu arada reklamlar çıkmayabiliyor.Buna tedbir olarak kendi admob kodunuzu ekleyebilirsiniz.
Hocam premium üyeliklerde admob eklenemiyor mu?

Hayır.Tüm üyeliklerde Mobincube Reklam Servisi kullanılıyor.Premium üyelikleri kendini geliştirmek isteyen geliştiriciler için öneriyoruz.
Üyelik özellikleri : Mobincube the best APP BUILDER DIY for Android iPhone/iPAD Windows Phone
Peki burada anlatılanlar nedir hocam
dmqJbpzQ.png

pI3cIyVc.png

Onlar Mobincube Reklam Servisi başlamadan önce geçerliydi. :) Şu an yardım makalelerinde eski sistem geçiyor.Yakında güncellenir.
Eğer öyle bir şey yapıp admobu devren çıkartacaksa çok saçma bir şey olur.
Admob goolgle a ait ve global bir reklam servisi her dilde sponsor bulabilen bir servis.
Mobincube eğer kendi reklamları ile sınırlı tutarsa uygulamaları, uygulama sahiplerinide sınırlamış olur.

Biz adsense yayıncısıyız bizim için en verimli reklamlar adsense ten gelen reklamlardır

Mesela adsense haricinde revenuehits popads gibi reklam servislerinide kullanıyorum ama gerekli verimi alamıyoruz çünkü reklam alanları sınırlı.
Mesela adsense 10k alman hitine 30 usd verirken diğer reklam servisleri 5 usd zor verirler

Türkiye den pay biçin
Mobincube de Türkçe uygulama yaptık diyelim bu uygulamadan verim almak için çıkan reklamlarında türkçe olması gerekiyor.

Türkiyeden kim giderde mobincube ye reklam verir ki.

Üstelik hem aylık 50 usd 100 usd premium üyelik ücreti alıp hemde reklam servislerini kısıtlayacak orası da ayrı bir olay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri