android apk yaptık yayınladık. ama ios için olanı nasıl yapacağız anlamadım. aynı uygulama nasıl yüklenir ios lara?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
android apk yaptık yayınladık. ama ios için olanı nasıl yapacağız anlamadım. aynı uygulama nasıl yüklenir ios lara?
Hocam üzerinize alınmayın ama bir tasarımcı olduğum için dikkatimi çekti ve merak ettim doğrusu neden sizin sisteminizden yazılan tüm uygulamaların beş para etmez son derece amatörce ve itici arayüzleri var? Uygulamayı yapan arkdaşların yeteneği mi bu kadar yoksa sistemin yeteneği mi bu kadar?
Ben yaptın kazandım diyen arkadaşlar var mı ?
hocam o kazanan arkadaşları buraya davet etseniz olabilir mi![]()
Son istatistikler:
![]()
Siz hiçbir reklam koduyla uğraşmıyorsunuz.Para kazanmaya başlamak için panelde para kazanmayı aktif etmeniz yeterli.hocam parakazanma işlemleri için admop hesabı açmak gerekiyormu yoksa sistem otomotik kendi admop hesabınımı ekliyor?
Anladığım admob ve diğer reklam şirketlerinin reklamları otomatik olarak yaptığınız uygulamada çıkıyor. Kendim baktım gerçekten admob reklamları ve karışık reklamlar çıkıyor arkadaş.admob eklenmesi gerekiyor mu hocam?
Öncelikle merabalar, bende bugün itibariyle bi uygulama yaptım, goole play'e yükledim bakalım bekliyoruz. Yalnız size bir sorum var; Bakalım, galiba sitenizde üst pakete home'a geçebilirim eğer play de indirme olursa, bu pakete geçme sebebim uygulama açılırken gelen logonun gitmesini istiyorum. Home paketine geçtikten sonra, başlangıçtaki logoyu nasıl çıkarabiliyoruz? Ve bu şekilde logosuz olarak güncellenmiş uygulamayı play deki yerine nasıl aktarım yapıyoruz? Hocam, ilgili blog sitenizi tamamen okudum nerdeyse, bunları buradan ayrıntılı cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkrlr..
---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------
Anladığım admob ve diğer reklam şirketlerinin reklamları otomatik olarak yaptığınız uygulamada çıkıyor. Kendim baktım gerçekten admob reklamları ve karışık reklamlar çıkıyor arkadaş.
Hocam merhabalar, bir konuda yardıma ihtiyacım var, özelden yazdım ama girince bana bildirim yaparsanız çok memnun olurum.►Aşağıda gösterildiği gibi yaparsanız uygulama başındaki introyu kaldırabilirsiniz.Bu işlemi yaptıktan sonra yeni apk dosyasını uygulama mağazasına yüklemeniz yeterli.
![]()
Evet hocamMomentizeden aktif edince baska yapmamiz gereken sey varmi hocam? Uygulamada reklamlar bize mi kazandiriyor bide hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.