modem arayüzünden istenilen kisileri çıkarma

dreamblack

Kayıtlı Üye
arkadaslar benim modemin kablosuz ag sifresi yok yani koymadım bazı durumlardan dolayı suan modemden 3-5 kisiyi kaldırmak istiyorum yani wifi kullanmalarını istemiyorum bunu nasıl nerden yapabilirim bilgisi olan var mı ?

resim üzerindende tarif edebilirsiniz airties modem

QvVEyZ.png

---------- Spam Engelliyici 17:59 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

modem derken bu arada modem arayüzünü kastediyorum simdi biri gelip laf çarpmasın :)

Son düzenleme:
airties mi bu

bunun network asistan diye programı var. onu kurunca direk bağlananları gösteriyor modeme ve bağlantısını kesebiliyordun

airties mi bu

bunun network asistan diye programı var. onu kurunca direk bağlananları gösteriyor modeme ve bağlantısını kesebiliyordun

modem arayüzünden yapamıyormuyuz hocam bunu direk olması lazım aslında suan baglananları görebiliyorum ama iste nerden nasıl kesicez baglantıyı onu çözemedim

modem arayüzünden yapamıyormuyuz hocam bunu direk olması lazım aslında suan baglananları görebiliyorum ama iste nerden nasıl kesicez baglantıyı onu çözemedim

sol taraftan mac adresleriyle ilgili olan yeri bul kara liste yazar engellemek istediklerinin mac adreslerini kopyalayıp kara listeye yaz

kablosuz yazan yerin altında mac filtreleme olması lazım ( anlık olarak internetine bağlı cihazlarda gözükür ) oradan istediğin mac adreslerini ekleyip engelleyebilirsin..

Son düzenleme:
kardeşim saolasın demek senmişsin o hayırsever wifi paylaşan kardeş :) sömürüyoruz 2 gündür k.b :D yeni farkettik

hocam tanımadığın insanların senin interneti kullanması çok tehlikeli dikkat et

mac adreslerini engellemek pek bişiyi ifade etmez ama mac adreslerine izin vermen çok şeyi ifade eder bence ben öyla yapıyorum kendi pc mi ve telefonuma izin veriyorum sadece sonra modemi şifresiz bırakıyorum tam bi uyuzluk etmiş oluyorum :D

sol taraftan mac adresleriyle ilgili olan yeri bul kara liste yazar engellemek istediklerinin mac adreslerini kopyalayıp kara listeye yaz

eyvallah hocam çok saolasın yorum yazan diger arkadaslarada teşekkürler mac adresi filtreleyerek sorunu çözmüs bulunmaktayım :)

---------- Spam Engelliyici 19:57 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

hocam tanımadığın insanların senin interneti kullanması çok tehlikeli dikkat et

hocam kısa süreligine açmıs bulunmaktayım bi durum vardı ona istinaden zaten bu neti yt dısı kullanıyorum o yüzden kamuya açtım :)

---------- Spam Engelliyici 19:57 ---------- Önceki Mesaj 19:57 ----------

kardeşim saolasın demek senmişsin o hayırsever wifi paylaşan kardeş :) sömürüyoruz 2 gündür k.b :D yeni farkettik

geç kalmıssın 2 haftadır sifre yok :D

eyvallah hocam çok saolasın yorum yazan diger arkadaslarada teşekkürler mac adresi filtreleyerek sorunu çözmüs bulunmaktayım :)

---------- Spam Engelliyici 19:57 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

hocam kısa süreligine açmıs bulunmaktayım bi durum vardı ona istinaden zaten bu neti yt dısı kullanıyorum o yüzden kamuya açtım :)

---------- Spam Engelliyici 19:57 ---------- Önceki Mesaj 19:57 ----------

geç kalmıssın 2 haftadır sifre yok :D

ahahaha :D desene 2 gun az demişim 2 ay falan deseydim iyiydi :D:D hocam ancak yt haric de olsa dikkatli olmak lazım malum yasadışı işler vs. yapan birisiyse sizin int ağı sonuçta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri