Modem resetlemenin faydalari

himen32

Yasaklanmış
Web sitesi
www.pepeeoyunuoyna.com
ARKADAŞLAR SÜREKLİ KANALLARIM KAPANIYOR.telif yada topluluktan değil spamdan dolayı ,her yeni kanal açmadan önce çerezleri siliyorum,modem komşuda ip sine girerek reset atıyorum,ama yinede kapanıyor.modemin resetlenmesinin çözüm olduğunu sanmıyorum,ıp noyu değiştirebileceğim bir sistem varmı?ip no galiba banlanmış her açtığım kanal iki günsonra spama giiriyor,bu sorunu nasıl çözerim

Ben şöyle birşey yapıyorum yararı olur mu desen suana kadar oldu. Ama ip kara liste girmişse bilemem yüklediğin kanal gidiyorsa. Ben şöyle yapıyorum. Avea jet var veya bunu normal modem resleyerekde yapabilirsiniz ama her modemdede olmuyor. Şimdi google girin my ip yazın o ip yi yazın bir köşeye sonra avea jet varsa kapat aç yapın veya modem resleyin sonra my ip girin ip değişmişse güzel sonra mozilla girin gizli sekme açın ordan mail açın ben öyle yapıyorum şahsen suana kadar sorun yok maillerde

Mozilladaki gizli sekme IP yi farkli gostermez.Sadece girdiginiz sayfalari kaydetmez o kadar.Konu sahibi arkadas,sende mac adresini degistirmeyi dene.Youtube'un sadece IP bazli banlamadigi gayet acik ortada.

Mozilladaki gizli sekme IP yi farkli gostermez.Sadece girdiginiz sayfalari kaydetmez o kadar.Konu sahibi arkadas,sende mac adresini degistirmeyi dene.Youtube'un sadece IP bazli banlamadigi gayet acik ortada.

ip farklı gösterme değil, amaç kaydetmeme. İp farklı göstermek için modem res veya jet veya vın varsa aç kapa daha hızlı oluyor. Ben deniyorum faydasını görüyorum denemekte yarar var

bu seferde telefonumdam gmail açtım,birde böyle deniyecem ama videoları yine normal bilgisayarımdan yüklüyorum,denemekte fayda var.belki işi çözeriz.

Google mac'e bakmıyor, baksa çoktan banlanırdım, siz Loony Tunes dinleyin hocam ip değiştirin cookieleri unutmayın. Video yüklerken de dikkatli olun.

En önemli şeyi söylüyorum çok fazla yerde görmedim: "Chrome kullanmayın."

aynı sorun bi arkadaşımda da vardı vds si spama düştü açtığı kanal 1 saat sonra kapanıyodu. öyle çok da bi yüklenme yapmamıştı aklıma vds şirketinin daha önceden ip lerinin spama düşmüş olabileceğini geldi ?

Google mac'e bakmıyor, baksa çoktan banlanırdım, siz Loony Tunes dinleyin hocam ip değiştirin cookieleri unutmayın. Video yüklerken de dikkatli olun.

En önemli şeyi söylüyorum çok fazla yerde görmedim: "Chrome kullanmayın."

Sürekli Chrome kullanıyorum sebeb olabilimiki.hangitarayıcıyı önerirsiniz,mozillamı

Hocam chrome kullanmayın tabi ki, Google sonuçta tüm verilere ulaşabiliyor Chrome aracılığı ile. Mac ile falan uğraşmanıza gerek yok. Chrome kullanmayın, ipnizi her seferinde değiştirin, video yükledikten sonra diğer kanala video yükleyecekken vs. dahil. Bot kullanmayın el ile yapın her şeyi. Cookieleri temizlemeyi unutmayın asla her işlem sonrası. Hiç problem olmaz temiz çalışırsanız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri