Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gmail hesabı alırken ip değiştirmek istiyorum modemin fişini çekip takıyorum ama ip adresim aynı.![]()
uydunethangi internet servsini kullanıyorsun ttnet uydunet ?
hocam her seferinde arayacakmıyız yoksa statik ipden dinamik ip ye mi geçek?444 0126 yı ara hizmet numaranı gir sırasıyla telesekreterdeyken 3(teknik destek) 2(uydunet için) 2(kullanıcı işlemleri) yi tıkla ip adresimi değiştirirmisiniz de. ama sana 15 dakika sonra modeminizi resetleyin demelerine izin verme şimdi değişmesini istiyorum de değiştirecekler. 15 dk bekleyin dediklerinin çoğunda değişmiyor.
uydu nette ne yazıkki sadece bu şekilde değiştirebiliyoruz ip adresini
bende değişmiyor süperonlıne benımde
turksay uydunetin böyle bir saçmalığı var bende kullanıyorum ne yazıkki ip değiştirmek için sürekli aramak gerekiyor ve bu durum cok can sıkıyor
hocam ben zenetle ip değiştirsek nolur? açtığımız kanallar kapanır mı?uydunet modem ip değiştirmek için ayar
modem ayarlarından modu hangisi ise ötekine çevirin
* yani Bridge yada router modu seçili olanı değiştir onayla sayfayı(ok yap(Enter 'a bas)
sonrasında
bağlantı kesilecektir
kesilince
* modemi fişten çıkarıp 20 sn bekleyin takın
Not: ip nonuzu ip numaranızı öncesinde iş sonunda kontrol edin;
bunu teferruatlı anlatan bir site vardı ama yayından kalkmış ,ben uyguladım ve ip adresim değişti , oluyor yani . wireless kullanıyorsanız ethernet kablosu kullandıydım ben .
hocam ben zenetle ip değiştirsek nolur? açtığımız kanallar kapanır mı?
Hocam bende uydunet kullanıyorum dediğiniz şekilde denedim ve ip değişti teşekkür ediyorum. Modem arayüzünde Duruma tıklayın sonra güvenlikte genelde router seçili onu bridge alın yalnız modu bridgeye alıp kaydedince arayüze 192.168.100.1 den girmek gerekiyor(192.168.0.1 olmuyor). tekrar modem arayüzüne girip routere geçiş yapın bu sayede ip değişiyor.uydunet modem ip değiştirmek için ayar
modem ayarlarından modu hangisi ise ötekine çevirin
* yani Bridge yada router modu seçili olanı değiştir onayla sayfayı(ok yap(Enter 'a bas)
sonrasında
bağlantı kesilecektir
kesilince
* modemi fişten çıkarıp 20 sn bekleyin takın
Not: ip nonuzu ip numaranızı öncesinde iş sonunda kontrol edin;
bunu teferruatlı anlatan bir site vardı ama yayından kalkmış ,ben uyguladım ve ip adresim değişti , oluyor yani . wireless kullanıyorsanız ethernet kablosu kullandıydım ben .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.