modem resetleyince ip adresim değişmiyor.

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sirkan

Yasaklanmış
gmail hesabı alırken ip değiştirmek istiyorum modemin fişini çekip takıyorum ama ip adresim aynı.:confused:

444 0126 yı ara hizmet numaranı gir sırasıyla telesekreterdeyken 3(teknik destek) 2(uydunet için) 2(kullanıcı işlemleri) yi tıkla ip adresimi değiştirirmisiniz de. ama sana 15 dakika sonra modeminizi resetleyin demelerine izin verme şimdi değişmesini istiyorum de değiştirecekler. 15 dk bekleyin dediklerinin çoğunda değişmiyor.

uydu nette ne yazıkki sadece bu şekilde değiştirebiliyoruz ip adresini

444 0126 yı ara hizmet numaranı gir sırasıyla telesekreterdeyken 3(teknik destek) 2(uydunet için) 2(kullanıcı işlemleri) yi tıkla ip adresimi değiştirirmisiniz de. ama sana 15 dakika sonra modeminizi resetleyin demelerine izin verme şimdi değişmesini istiyorum de değiştirecekler. 15 dk bekleyin dediklerinin çoğunda değişmiyor.

uydu nette ne yazıkki sadece bu şekilde değiştirebiliyoruz ip adresini
hocam her seferinde arayacakmıyız yoksa statik ipden dinamik ip ye mi geçek?

hocam ne yazıkki her seferinde aramak zorundasın. ancak çok zahmetli değil bedava dakikaların varsa :D. ben uydunete sordum bunun sebebini neden modem açılıp kapanınca değişmiyor diye. bana ip adres sayımız sınırlı bu nedenle bu şekilde bir hizmet sunamıyoruz dediler. açıkçası bende anlamadım :D.

turksay uydunetin böyle bir saçmalığı var bende kullanıyorum ne yazıkki ip değiştirmek için sürekli aramak gerekiyor ve bu durum cok can sıkıyor

turksay uydunetin böyle bir saçmalığı var bende kullanıyorum ne yazıkki ip değiştirmek için sürekli aramak gerekiyor ve bu durum cok can sıkıyor

eskiden işe yarayan komutlar vardı ama artık işe yaramıyor uydunette çok değişmiştim ben zamanında ip 10 sn de ;)

Superonline kullanan arkadaşlar fiber net ise fiber çeviriciyi kapatıp açın modemi değil ip değişir benimde superonline modem kapatıp açınca değişmiyor ama fiber çeviriciyi kapatıp açınca değişiyor

uydunet modem ip değiştirmek için ayar
modem ayarlarından modu hangisi ise ötekine çevirin
* yani Bridge yada router modu seçili olanı değiştir onayla sayfayı(ok yap(Enter 'a bas)
sonrasında
bağlantı kesilecektir
kesilince
* modemi fişten çıkarıp 20 sn bekleyin takın
Not: ip nonuzu ip numaranızı öncesinde iş sonunda kontrol edin;

bunu teferruatlı anlatan bir site vardı ama yayından kalkmış ,ben uyguladım ve ip adresim değişti , oluyor yani . wireless kullanıyorsanız ethernet kablosu kullandıydım ben .

* yani Bridge yada router modu seçili olanı değiştir onayla sayfayı(ok yap(Enter 'a bas)
sonrasında
bağlantı kesilecektir
kesilince

bunu teferruatlı anlatan bir site vardı ama yayından kalkmış ,ben uyguladım ve ip adresim değişti , oluyor yani . wireless kullanıyorsanız ethernet kablosu kullandıydım ben .
hocam ben zenetle ip değiştirsek nolur? açtığımız kanallar kapanır mı?

hocam ben zenetle ip değiştirsek nolur? açtığımız kanallar kapanır mı?

hocam dene gör derim tavsiye etmem bu şekilde ama uygulayan arkadaslar varsa yazsınlar burdan kendi normal ip adresinle aç hesap yada kanallarını derim , ben 7-8 aydır aynı ip ile hesaplar açtığım oldu , kapanan hesaplarım oldu ama ip adresim olsun adsensem olsun bir zarar görmedi daha

Hangi neti kullanıyorsanız eger müsteri hizmetlerini arayın.
IP statik fakat ben Dinamik yapmak istiyorum dediniz mi eger sartlar mümkünse hemen hallederler.

sonrasında
bağlantı kesilecektir
kesilince

Hocam bende uydunet kullanıyorum dediğiniz şekilde denedim ve ip değişti teşekkür ediyorum. Modem arayüzünde Duruma tıklayın sonra güvenlikte genelde router seçili onu bridge alın yalnız modu bridgeye alıp kaydedince arayüze 192.168.100.1 den girmek gerekiyor(192.168.0.1 olmuyor). tekrar modem arayüzüne girip routere geçiş yapın bu sayede ip değişiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri