Modeme res atmadan ip değiştirme

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sırf sizin yöntemi yapmak için gittim modem aldım, dediğiniz gibi 10 saniyede ip değişiyor ama hesap oluştururkin yine tel onayı istiyor... ???

şimdi soruyorum ???
-------------------
tarayıcımız chrome mı olmalı ?
cccleaner mı kullanmalı ?
ip değiştirmeden önce yada sonramı çerezler silinmeli ??
cccleanerda ayarlar nasıl olmalı çerezleri temizlerken
tarayıcının çerezlerini temizlerken hangilerini seçmeliyiz..??
biraz daha detay verirseniz sevinirim...
140 liraya aldım sizin modemin aynısını !!! :)

Hocam sakin olun :)

Her şey risksiz olsun isterseniz:

Chrome kurmayın bile, Firefox uygun. Ccleaner kullanırsanız daha da iyi, ip değiştirmeden önce de sonra da silin kesin olsun. Cclenaer kullanırsanız o zaman oradan silin tarayıcı çerezlerini ;)

9 aydır bu işteyim bir kere bile yeni kanal açarken modem resetlemedim. Yöntemlere saygım var ancak bu şekilde kendinizi yoruyorsunuz arkadaşlar. Youtube'un kanal açmanız konusunda bir yasağı yok ki zaten istediğiniz kadar açabilirsiniz bu kadar eziyet niye?

Ayrıca resetlemeden ve çerez silmeden her gün hemen hemen tüm kanallarımı da kontrol ediyorum. Hem resetlicem hem çerez silcem ohoo bunları yapana kadar 2 kanalımı düzene sokarım.

Eğer çok riskli videolar atmıyorsanız gerçekten çok gereksiz bir uğraş ama hep dünya geneli riski olan videolarla uğraşıyorsanız o zaman susuyorum. İyi kazançlar.

Ben geçen aylarda 10 kanal açtım ve hepsine kanal resmi, profil resmi yapıp çıktım, coguna video bile yüklemedim sadece ayarlama yaptım, sonuc: iki gün sonra hepsi kapandı... biraz araştırınca aynı ipden cerezleri silmeden yapıldıgından dolayıdır cevabını aldım, başka ne olabilir ki, içinde video olmayan 10 kanal

---------- Mesaj saat 11:09:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:08:48 civarında gönderildi. ----------

Tel onayı almadan hesap açmanın sırrı nedir acaba bazen istiyor bazen istemiyor

chromeden kanal açma tavsiyesini vereyim, genelde ordan kanal açınca tlf onay istiyor hemen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri