modemin şifresinin kırılmasını nasıl engellerim

WPS li modem nasıl kırılıyor yav.En zor kırılması olan wps diye biliyorum.Zaten WPS acıksa ve şifreyi 3 den fazla kez yanlıs girersen modem o aygıtı banlıyor ve bu banda modem kapanıp acılana kadar sürüyor.Mac değiştirmede fayda etmez bu ban olayına.

dostum öylede reaver ve aircrack ile backtrackde 00:00:00:00:00 diye başlayıp random mac ip ler üzerinden istediği kadar wps pin sorgusu atılabiliyor zaten 6 karakterli bi şifre ve belli bi algoritması ort bi bilgisayar ile max 5-6 saate kırarsın

Beyler sorun halloldu şifreyi kıran android programı indirip denedim 5 snyede kırdı şifreyi program wps ye otomatik ulaşıyor ve saniyeler içinde şifreyi ortaya çıkartıyor. modem arayüzünden wps yi devre dışı bıraktım programla tekrar denedim wps ye ulaşamdı ve sorun çözüldü. yardımcı olan herkese teşekkürler.

Benim denediğim taktik arkadaşlarında dediği gibi Wep kullanma şifrelemede Wpa-Wpa2 Kullan yabancı karakterler * - vs kullan modemin WPS özelliğini devredışı bırak ama bunlarıda yapsanda kırılmama gibi olanağın yok airties yeni modemlerden alabilirsen al. haa buan rağmen o yüce zat hala kırdıysa modem panelinden mac adresini engelle.

Benim denediğim taktik arkadaşlarında dediği gibi Wep kullanma şifrelemede Wpa-Wpa2 Kullan yabancı karakterler * - vs kullan modemin WPS özelliğini devredışı bırak ama bunlarıda yapsanda kırılmama gibi olanağın yok airties yeni modemlerden alabilirsen al. haa buan rağmen o yüce zat hala kırdıysa modem panelinden mac adresini engelle.

hocam kıran çocuk o kapasitede değil artık nerden duyduysa android programı indirmiş onunla kırmış wps özelleiğini açmadan kıramaz artık henüz o kapasitede insan yok bulunduğum yerde

arkadaşlar, bu android programı ismi neyse özelden bana yazarsanız çok sevinirim, gerçkten misafirliğe gittiğimde lazım oluyor :)

şu programın adı nedir arkadaşlar acaba? airtrack backtrack linux vs her yolunu biliyorum bu işlerin ama merak ettim android programını

1 Yılımı alsada kırarım ben :D ama iyi bi wordlist lazım :D

Burada bahsettiğin 1 yıl süre ev kullanıcıları için geçerli olabilir.

Bu işlerle mutabık kullanıcılar zaten bunlar için gerekli önlemleri almış olmalı almalılar da. WPA2/AES Enterprise gibi yönettiğim bir kablosuz ağda istediğin her şeyi deneyebilirsin ama hiçbir şekilde ağa katılamazsın tabirince kıramazsın. Normal kullanıcıların bilmediği çok daha iyi yöntemler mevcut ama öğrenmek gerekiyor.

İnternetlerde dolanan programlar ve bazı siteler var örnek vermek gerekirse. Yakaladığınız dosyayı atıyorsunuz binlerce bilgisayardaki işlem gücü ile denemelerle şifreye ulaşmaya çalışıyor bunlar gerçekten artık eskidi. Bir çok kişinin güvenliği için ekstra bir önlem almaması ve servis sağlayıcıların sunduğu default donanımlar nedeniyle bu tür programlar türedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri