Monero kazımı için yabancı kaynaklar

youtub60

Kayıtlı Üye
Every so often, I see a post asking about whether cloud mining is worth it or not. I've seen a post before talking about what I'm about to say, but I figure I'll bring it back up since I just finished it myself. Over the last month, I tried looking for getting some free XMR since I can't afford to build a good mining rig.
First off, ** You will need to give a valid credit/debit card onto your account **
Google cloud - https://cloud.google.com/free-trial/ - Set up a google account or login. You might need to setup your credit card information. With the free trial, you get $300 worth of credit to run a VM. I was able to run this for about 50 days until my credit ran out. You can get the best cpu instance which is the 8vcores-highcpu usage giving on avg 255 h/s. For this, you will have to use ssh through the browser.
Amazon EC2 - https://aws.amazon.com/free/ - If you've never used amazon EC2 before, you can sign up for the free tier trial. You only get 1vcore, so it may not even be worth it to you. I used it awhile ago, so I wasn't able to use it to see how it does.
MS Azure - https://azure.microsoft.com/en-us/free/ - Create an account or sign in with a hotmail/live account. You get free $200 credit to use towards running a vm. this one was a little shorter. because of the costs, I opted to get the 4vcore instead of the 8vcore, which allows you to run it for 23 days before running out of credit.
Softlayer- www.softlayer.com/info/free-cloud - This is another low, 1 core vm you can get. Again, whether or not you wanna bother with 1 core, up to you.
Century Link - https://www.ctl.io/free-trial - You get $500 free credit with them, but they limit you to a 6vcore vm. The nice thing with CL, is they have cheap as hell prices. It costs about $85/month, so you'll be able to run this for free for almost 6 months, putting out an avg of 250 h/s. This one is a little more difficult to set up though because of their menu. for some reason they issue a vlan ip, and you have to add an external ip then attach it to the vlan ip.
I hope this helps those of you that are interested in some free mining power for a short time. Aside from google cloud, you'll have to use ssh to connect to the vms and set everything up. As for getting right to mining once you connect, here's my workthrough. sudo apt-get install aptitude
sudo aptitude update
sudo aptitude install –with-recommends build-essential autotools-dev autoconf automake libcurl3 libcurl4-gnutls-dev git make cmake libssl-dev pkg-config libevent-dev libunbound-dev libminiupnpc-dev doxygen supervisor jq libboost-all-dev htop
Get the source code and compile it : git clone https://github.com/wolf9466/cpuminer-multi.git
cd cpuminer-multi
./autogen.sh
./configure
make
See if you have an executable file: ./minerd –help to see all the options

Kaynak : Reddit

Konuyu Adminler türkçeye çevirip düzeltirse sevinirim
Satıcı arkadaşlar kusura bakmasın artık morelim bozulmaya başlamıştı ^^ uğraşıp yapması size kalmış bende şuan uğraşıyorum yapmaya :)

bu arada kredi kartı bilgisi felan istiyor sitelerin bazıları dikkatli olalım arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu satışı yapılan konulardaki olay herhalde bu youtube bırakmıştım bunu deneyim bari teşekkürler hocam.

VPS bulma konusunda önerisi bilgisi olan var mı? (Ücretli/ücretsiz)

Hiç bu işi yapan yokmu ya forumda.En azından ugraşmaya degermi degmezmi onu bilseydik.

Burada ücretsiz vps bulunabilen yerler var. Kaynaklar yok maalesef.

full hd dünya engeli geçme yöntemi 50 bin tl, asla telife yakalanmama yöntemi 60 bin tl, banlı adsense açma 80 bin tl diye gerçek konular açsam birileri çıkıp anlatıcak demek ki :) birileri satış konusu açınca arkasından o satış konusundaki içeriğin anlatımını yapan konular açmak adet oldu son zamanlarda :)

İyi paylaşım teşekkürler. Black hat seo gibi siteleri takip etmekte fayda var devamlı saglam paylaşımlar yapılıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

full hd dünya engeli geçme yöntemi 50 bin tl, asla telife yakalanmama yöntemi 60 bin tl, banlı adsense açma 80 bin tl diye gerçek konular açsam birileri çıkıp anlatıcak demek ki :) birileri satış konusu açınca arkasından o satış konusundaki içeriğin anlatımını yapan konular açmak adet oldu son zamanlarda :)

ben sadece satıcılardan altığım bi kaç tüyo iile bu bilgilere ulaştım.Bunlara ulaşmam Fazla zor olmadı fiyatlarını yüksek bulduğum için de paylaştım.

Google Cloud ile denemeyin açtıktan bir süre sonra kripto para madenciliği yapıldığı için uyarı veriyor sonrasında hesabınız iptal edilebilir. Biraz önce uyarı kısmına kadar geldim iptal edilmesin diye işlemi durdurdum. Büyük ihtimalle açabilirseniz amazon ile de aynı sonucu alacaksınız.

Google Cloud ile denemeyin açtıktan bir süre sonra kripto para madenciliği yapıldığı için uyarı veriyor sonrasında hesabınız iptal edilebilir. Biraz önce uyarı kısmına kadar geldim iptal edilmesin diye işlemi durdurdum. Büyük ihtimalle açabilirseniz amazon ile de aynı sonucu alacaksınız.

Hocam uyarıyı nerden alıyorsunuz ? Benim elimde 2 vds vardı daha önce aldığım mining yapayım dedim ikisini de askıya almış :)

Arkadaşlar azure vds açtım ama şimdi nasıl kazım işlemi yapacağım anlamadım. https://www.youtube.com/watch?v=CKZj9llvzMY şöyle bi video var. Bu putty configuration vds ıp adresini yazıyoruz ama oradan sonrasını yapamadım. Vps ile bu minergate nasıl birbirine bağlıyoruz yardım edecek olan var mı ?

Son düzenleme:
dün azure almıştım ücretsiz bu sabah kapamışlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri