Monero kazımı için yabancı kaynaklar

Arkadaşlar azure vds açtım ama şimdi nasıl kazım işlemi yapacağım anlamadım. https://www.youtube.com/watch?v=CKZj9llvzMY şöyle bi video var. Bu putty configuration vds ıp adresini yazıyoruz ama oradan sonrasını yapamadım. Vps ile bu minergate nasıl birbirine bağlıyoruz yardım edecek olan var mı ?

Yaptım arkadaşlar şuanda çalışıyor. Herhalde oldu doğru mu arkadaşlar ?

V35yRB.png

QpEgng.png

İki tür mining vardır bir tanesi CPU mining bir tanesi GPU miningdir.

Bu vdsler üzerinden CPU mining yapılmaktadır. Digital ocean üzerinden oluşturduğum hesaplarla 15 tane falan makine elde etmiştim. Fakat genelde 10 gün sonra %100 cpu kullanımından farkederek kapatıyorlar. Amazon ücretsiz diye açmıştım fakat 80 90 dolar borca düştü sanırsam diğer sitelere de bakacağım şimdi.

Güzel paylaşım teşekkürler.

İki tür mining vardır bir tanesi CPU mining bir tanesi GPU miningdir.

Bu vdsler üzerinden CPU mining yapılmaktadır. Digital ocean üzerinden oluşturduğum hesaplarla 15 tane falan makine elde etmiştim. Fakat genelde 10 gün sonra %100 cpu kullanımından farkederek kapatıyorlar. Amazon ücretsiz diye açmıştım fakat 80 90 dolar borca düştü sanırsam diğer sitelere de bakacağım şimdi.

Güzel paylaşım teşekkürler.

hocam 15 makine elde ettiğinizde günlük kazancınız ne kadar olmuştu acaba

hocam günde 50 dolar filan kazanmanın imkahanı yok o zaman 50 dolar için 750 tane vps si olması gerekiyor bi yanlışım varsa düzeltin lütfen.
CPU mining dediğimiz olay ilk mining bulunduğunda ortaya çıkmış bir sistem hocam. Zaten sonradan CPU'ların yetersiz olduğu anlaşılınca ekran kartı üzerindeki işlemciler ile performanslı kazım yapılmaya başlanmıştır.

Bu yüzden CPU mining ile kazanmak pek akıl kaarı değil :) Sadece ücretsiz ise açarsın kenarda birikir 3-5 dolar.

bu sistemin en iyi yönü google'den almak sanırsam oda gün olarak ne zaman kapanıcağı belli değil muhtemelen yani başka yöntemler bulunursa coin kazımı yapılarak ileriye dönük kazançlar elde edilebilir altcoin kazımı yapılara benim gözümde özellikle etc var. ek olarak amazon hesabında açan varsa durdursun vps'leri borç yapıyor denildi bununla ilgilide..

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

cpu limitlendirme kodunu bilen varsa yazarsa sevinirim %99 cpu kazımı ile google 1 gün içinde kapıya koyar gibi hissediyorum şuan için test ediyorum

Son düzenleme:
Google cloud banlanmama taktiği olup hesap açamayan varsa pm atabilir mi

MaElVg.png

amazonla açtım hesaplardan yaptım
btc üzerinden hesaplayınca haftalık 50 lira bırakıyor

ne yaparsanız yapın google bir şekilde ama 1 saat ama 5 saat sonra makinayı kapatıyor sonrada baktıki üye hala devam ediyor. bu sefer hesabı suspend ediyor.

Eskiden di bu kazançlar hem kazanç kazım zorluğu ile birlikte düştü.

ama varsa açabiliyorsanız 64 core luk 100 adet makina ile 24 saatte size 100 TL bırakır min günlük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri