Monitör geç açılıyor/açılmıyor

drdvll

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar monitör 2 gündür kasayı açıyorum 15 dkka power yanıp sönüyor ekranda sonra yazı gözüküp gidiyor 5 dkka sonra da açılıyor en sonunda ama bugün hiç açılmadı 1 saat sonra açıldı kapatamıyorum pc yi açılmaz diye sorun ne olabilir ekran kartı ram vs olsa hiç açılmazdı?

Selam arkadaşlar monitör 2 gündür kasayı açıyorum 15 dkka power yanıp sönüyor ekranda sonra yazı gözüküp gidiyor 5 dkka sonra da açılıyor en sonunda ama bugün hiç açılmadı 1 saat sonra açıldı kapatamıyorum pc yi açılmaz diye sorun ne olabilir ekran kartı ram vs olsa hiç açılmazdı?

hocam kasa çalışır durumda olsada ekrana görüntü gelmiyor değil mi ve bir de ısınma problemi var mı ?

Slm, Monitorunuz samsung mu?
Bazi modellerinde kondansator sismesi yapiyor.Biraz daha bu sekilde kullandiktan sonra hic acilmayacak eyer kondansator sismesi yaptiysa.

ısınma problemi yok hocam kasa çalışıyor aynen.

valla bilgisayarlardan pek anlamam ama ben o sorunla karşılaştığımda termal macununu yenilemişti arkadaş kasamın hem geç açılıyordu hemde kendi kendini kapatıyordu bi süre sonra. ısınma problemi yoksa farklı durum olabilir, benden daha bilgili kişiler yardımcı olacaktır

Slm, Monitorunuz samsung mu?
Bazi modellerinde kondansator sismesi yapiyor.Biraz daha bu sekilde kullandiktan sonra hic acilmayacak eyer kondansator sismesi yaptiysa.

casper monitör kondansator şişmesi olayını duydum içini açıp değiştirebilirmiyim o kondansatorlerı yoksa farklı mı değiştirme olayı veya sorun farklı mı.

casper monitör kondansator şişmesi olayını duydum içini açıp değiştirebilirmiyim o kondansatorlerı yoksa farklı mı değiştirme olayı veya sorun farklı mı.

Hocam eliniz yatkinsa boyle seylere deyistirebilirsiniz.Ama soru sordugunuza gore eliniz yatkin deyil ve dolayisiyla bir elektronic tamircisine goturmeniz mantikli olur.Hata monitordenmi PC denmi geliyor once ona emin olun. Eyer monitorden geliyorsa buyuk bir ihtimal kondansator sismesi.

Hocam eliniz yatkinsa boyle seylere deyistirebilirsiniz.Ama soru sordugunuza gore eliniz yatkin deyil ve dolayisiyla bir elektronic tamircisine goturmeniz mantikli olur.Hata monitordenmi PC denmi geliyor once ona emin olun. Eyer monitorden geliyorsa buyuk bir ihtimal kondansator sismesi.

şimdi şu mantıkla bakarsak pc den gelse sorun hiç açılmazdı? ama açılıp kapanınca ekranda bi problem oldugunu gösteriyor güç kablosu girişinde de problem olabilir.

Power dugmesine kapatip acerken saniyelik olarak goruntu gelmesi,goruntunun kisik, pirpirli bir sekilde gelip geri gitmesi monitor hatasini gosterir. Bu durumda pc calisirken monitoru acik birakin.10-15dk sonra monitoru kapayip acin. Bu sekilde ekrana goruntu daha cabuk gelir. Kisa araliklarla ekrani kapayip acmak zaman kaybi.

Power dugmesine kapatip acerken saniyelik olarak goruntu gelmesi,goruntunun kisik, pirpirli bir sekilde gelip geri gitmesi monitor hatasini gosterir. Bu durumda pc calisirken monitoru acik birakin.10-15dk sonra monitoru kapayip acin. Bu sekilde ekrana goruntu daha cabuk gelir. Kisa araliklarla ekrani kapayip acmak zaman kaybi.

ekranın düğmesi tepki vermiyo basınca yanıp sönmeye devam ediyor ışık.

ikinci bir monitor veya pc de deneme yapmak en mantiklisi.

bendede aynı sorun olmuştu, ekranın kondansator sismesi sonucu bu arıza meydana geliyormuş elektronikciye götürdüm 25 TL ye değişyirdi.

bendede aynı sorun olmuştu, ekranın kondansator sismesi sonucu bu arıza meydana geliyormuş elektronikciye götürdüm 25 TL ye değişyirdi.

açıp bakıcam birazdan eğer şişme varsa kondansatörlerin fiyatı çok daha uygun heralde öyle biliyorum :)

açıp bakıcam birazdan eğer şişme varsa kondansatörlerin fiyatı çok daha uygun heralde öyle biliyorum :)

aynı sorun bende de vardı biraz önce 50 kuruşa kondansatör aldım aynı türden şişme yapanı değiştirdim. şimdi sorunsuz çalışıyor benden 40-60 tl civarı olur dedilerdi 50 kuruşa kendim yaptım.

Hocam leyimli diye biliyorum onlar ben tamirciye götürmüştüm bana maliyeti 20 lira demişti 6 tanesi.

Uzaydan dünyaya 220 mil uzaklıktan gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri