Monster Bilgisayar Kullananlar ?

Anivaliant

Yasaklanmış
ben moonster kullanıyorum vakti zamanında teslimatta çok sıkıntı vardı ama fiyatlar ucuzdu şimdi fiyatları yükselmiş teslimat hızlanmış sanırım . hatta leptoptan umudumu kesip bir video yaptım videoyu izleyince hemen buldular beni kaldırmam karşılığında göndereceklerini söylediler bende videoyu hatıra olarak saklıyorum :)

ben moonster kullanıyorum vakti zamanında teslimatta çok sıkıntı vardı ama fiyatlar ucuzdu şimdi fiyatları yükselmiş teslimat hızlanmış sanırım . hatta leptoptan umudumu kesip bir video yaptım videoyu izleyince hemen buldular beni kaldırmam karşılığında göndereceklerini söylediler bende videoyu hatıra olarak saklıyorum :)

hocam çok fena ya bırak 152 günü ben 1 ay beklemem böyle olacaksa :/ şimdi teslimat ne durumda bilginiz var mı ?

şuan ne desem yalan olur hiçbir bilgim yok ama donanim haberin moonster bölümünü takip et orada bellidir

Şimdi teslimatı hızlandırmışlar diye yorumlar görüyorum. Aklında detay kalmaması için bence arayıp sormalısınız.

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] da var o monster.

oyun oynuycaksan masa üstünde hem zevk alırsın hemde gameplay yaparsın ama laptopu ben oyun için hiç kullanışlı bulmam ekran küçük tuş kombinasyonu kötü hiç bir zevk almam ama bu benim şahsi görüşüm tabiiki:)

MSI bakmanı tavsiye ederim.

aynen hocam MSI bakın bence de. GE60 serisi oyun laptopları arasında bence en iyileri. Ben de para biriktiroyorum adsenseden Sana dediğim laptopu alacağım inşaallah :) Bu gün bir arkadaşta gördüm gerçekten de resimdeki gibi mükemmel gözüküyor...
five_pictures2_2609_20120423161516.jpg

aynen hocam MSI bakın bence de. GE60 serisi oyun laptopları arasında bence en iyileri. Ben de para biriktiroyorum adsenseden Sana dediğim laptopu alacağım inşaallah :) Bu gün bir arkadaşta gördüm gerçekten de resimdeki gibi mükemmel gözüküyor...
five_pictures2_2609_20120423161516.jpg

hocam fiyatları neler vatan computerde falan var mı nerde bulabilirim bi satış yeri linki atar mısınız bu g60 dediğinizin :)

S.a beyler :) yeni oyun oynayacağım gameplay videoları çekeceğim sağlam bi laptop arıyorum

MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16GC

bu laptop hoşuma gitti bayada önerdiler sizin görüşleriniz neler bide internet üzerinden alacağım gidip göremem laptopu ne diyorsunuz ?
N550JV NOTEBOOK CORE İ7 4700HQ 2.4GHZ-12 GB-1TB-15.6-4GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar
benim kullandığım laptop çok güzel moonsterin gibi eşşek kadar değil hem tasarımı güzel hem gücü :)

ben aldıgım zaman da teslimat biraz sıkıntılıydı..aslında sıkıntılı dememek lazım..cünkü adamlar zaten sipariş verdiginiz ürünler icin belli bir teslmat süresi veriyorlar..hemen al secenekleri de mevcut ancak onlar daha pahalı.. ama hakkını teslim etmek gerek ..bunca zamandır kullanıyorum bir sürü sey yüklememe ragmen, bir sorunla karşılaşmadım..

Monster notebookum ile biraz önce fraps yardımıyla ilk oyun video'mu çektim. Şu anlık bilgisayarda bir sorun yok sadece oyunlarda ekran kartı sıcaklığı turbo fan açıkken 75 dereceyi buluyor o biraz rahatsız ediyor başka hiç bir sorun, sıkıntım yok. Ben mağazalarına gidip aldığım için teslimatta hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama önerir misin derseniz ben monster notebook'u öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=9nK_Ryx1NJg

Y&#246nlendiriliyor ...

sanırım bunu alacağım beyler msi yada monstere güvenemiyorum 3 milyar küsür para bayılıpta bilmediğim markaya kendimi atmak istemedim hayırlısı :)

Teslimat sıkıntıları artık yok. Ürünü al 2 güne elinde olur merak etme.
Not: En iyisi müşteri hizmetlerini ara aklında soru işareti kalmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri