Moralim falan şuanda 0

walla bende sık sık F5 yapıyorum benimde gidecek mi diye .. artık korkak korkak para kaza nacağız

Geçmiş olsun yenileriyle yoluna devam edersin, sen neyden şüpeleniyorsun gitmesinde ?

Hocam kimse farkında değil ama bu işin zirvesi adsensedir banlanma işini ben 1 sene önce dedim.

Sebebi:Adsensenize bağlı telif yediğiniz kanal yada topluluk yediğiniz kanal kapandı ve siz bunu silmediyseniz bu adsense gider

Hergün beş tane böyle haber düşüyor foruma. Başta söylemiyorlar ama illegal iş veya illegal tık yapıyorlar diyordum. Herkeste illegal kullanım yapmıyor ya. Oturduk sıramızı bekliyoruz biz de.

Hergün beş tane böyle haber düşüyor foruma. Başta söylemiyorlar ama illegal iş veya illegal tık yapıyorlar diyordum. Herkeste illegal kullanım yapmıyor ya. Oturduk sıramızı bekliyoruz biz de.

kardeşim ne illegal tıkı ben illegal tık falan yapmıyorum.Zaten o herifler yüzünden bu iş iyice kabardı göze battı.Adamlar yok siteden izlettiriyorlar yok ordan burdan lanet gelsin onlara diyorum.

Hocam kimse farkında değil ama bu işin zirvesi adsensedir banlanma işini ben 1 sene önce dedim.

Sebebi:Adsensenize bağlı telif yediğiniz kanal yada topluluk yediğiniz kanal kapandı ve siz bunu silmediyseniz bu adsense gider

İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen, bu istisnai durum.Olabilirde olmayabilirde. Ben 10 12 ay boyunca teliften, topluluktan kapanan hiçbir kanalımı silmedim.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen, bu istisnai durum.Olabilirde olmayabilirde. Ben 10 12 ay boyunca teliften, topluluktan kapanan hiçbir kanalımı silmedim.

Kardeşim ne yanlış yönlendircem silmedin o zaman sil işte biz seni uyarıyoruz insanları ne yanlış yönlendircem.Gitmiş kanalı sil işte bu neresi yanlış yönlendirme

Biraz mantıklı ol

Ben bu işe 2 aydır başlamadım.2 seneye yakın bu işteyim

Kardeşim ne yanlış yönlendircem silmedin o zaman sil işte biz seni uyarıyoruz insanları ne yanlış yönlendircem.Gitmiş kanalı sil işte bu neresi yanlış yönlendirme

Biraz mantıklı ol

gitmiş kanalı zaten silmeye gerek yok .. Telifden kapanan kanalarım var 3 telifin sonunda gmaille beraber giden kanalarım var .. eger bunula alakası olsaydı 3 ay önce ban yemiştim

gitmiş kanalı zaten silmeye gerek yok .. Telifden kapanan kanalarım var 3 telifin sonunda gmaille beraber giden kanalarım var .. eger bunula alakası olsaydı 3 ay önce ban yemiştim

Hocam bizim Türk insanımız senaryo yazmayı çok sever. :)

Kardeşim kanal gitmiş bitmiş kazanamıyorsun dimi sil gitsin o zaman bunun sana zararı ne adsenseye zararı olabilir diyorum.banlanan adsenselerim ortak noktası o

3 ay önce bu kadar adsense ban olayı ortalıkta yoktu ama

---------- Spam Engelliyici 11:21 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

Milletin iyiliği düşünmekte hata

Kardeşim kanal gitmiş bitmiş kazanamıyorsun dimi sil gitsin o zaman bunun sana zararı ne adsenseye zararı olabilir diyorum.banlanan adsenselerim ortak noktası o

3 ay önce bu kadar adsense ban olayı ortalıkta yoktu ama

---------- Spam Engelliyici 11:21 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

Milletin iyiliği düşünmekte hata

iyiliği düşünürken insanları da telaşta bırakıyorsun. Mesela beni az da olsa telaşlandırdın aylardır silmedigim kanalar şifresini adını bile unuttugum gmailer var ve sen şuan burada sebebi silinmeyen kanalar olabilir diyosun .. eyvallah allah razı olsun düşünceni yazmışsın ama senin bu dediğinle pek alakası olduğunuda sanmıyorum .. yine de seni dinler sileriz açık kalacağına silinsin yane

---------- Spam Engelliyici 11:25 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------

nasıl sık sık f5 yapıyorsun bu kadar mı takıntılısınız arkadaş.

Ben normaldede akşama kadar 250 defa F5 yaparım kazançları takip etmek içinde ..

Adsenseler kapanıyor adamlar geceden banlamaya başlamışlar. Hergün para geliyor ekmek teknem ve Sen benim bu Adsenseyi kontrol etmeme TAKINTI diyosun :) Alla alla

Dün kapanmadı diye bugün kapanmaz diye bir şey yok , ben şirketlerin google sıkıştırdığını düşünüyorum bundan sonra telif gelen kanalların gözleme alındığını düşünüyorum tabi birde sahte telif olayları var şak diye kapancağını da sanmıyorum, son zamanlarda google spama karşı zaten bir şeyler yapmaya başlamıştı (Hürriyet , radikal gibi) . Kapanan adsenselerinin nedenini öğrenmek için kapanan kişilerinin buraya doğruya doğru neyse onu yazmaları gerekli.Birden fazla kapanma sebebi olabilir ama kapanmanın illaki bir sebebi vardır bunu bu şekilde öğrenebilir.

Temiz bir konuda yapılanları yazanlar olursa sebeplere dağa kolay yoldan ulaşabliriz.

bu konularda iyice arttı arkadaş kurbanlık koyun gibi bekliyoruz resmen

walla bende sık sık F5 yapıyorum benimde gidecek mi diye .. artık korkak korkak para kaza nacağız

2012 aralıktan beri her gün korkuyla adsenseme giriyorum banlandımı diye kanallarım titreyerek değişiyirom ama her ay mutlaka büyük depresyonlu bi sürpizle karşılaşıyorum

Benimde KPSS berbat geçti elde bi YouTube kaldi stresli günler bekliyor gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri