Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım bu işten az çok kazanıyorum.
Geçen ay baya yükselme yaptım ama paranın getirdiği güvenle bu ay kanal bile açmadım ve kazançlarım %70 düştü ayrıca kanallar kapandı felan.
Şu an kanal açasım gelmiyor.
Hazırda kanal var içerik yükleyesim gelmiyor
Yorgunum yorgunum ama fiziksel olarak değil psikolojik olarak bu ayki paraya güveniyorum.
Bana ne önerirsiniz ?
Abilerim bi yardımcı oluverin şu gardaşınıza.
Hayatta çoğu şeyi iplemeyen birisiyim ailesel sorunum olsun başka şeyler olsun okul olsun.
Bu işten de aslında zevk için kazanıyorum ileriye bir yatırımım var.
Not:Bunu ulan çocuğun hevesi gitmiş 2 şey yazayımda morali gelsin felan anlamında anlamayın.
Sohbet edelim oyun oynayalım başka şeyler yapalım tavsiye verelim youtubenin saçmalıklarını konuşalım.
Forumu tartışalım.Yani ne olursa olsun kafa dağıtalım çünkü buna ihtiyaç var.
1 Hayat için 1 Hayat harcamayalım
Bu arada ruh halim:
Geçen ay baya yükselme yaptım ama paranın getirdiği güvenle bu ay kanal bile açmadım ve kazançlarım %70 düştü ayrıca kanallar kapandı felan.
Şu an kanal açasım gelmiyor.
Hazırda kanal var içerik yükleyesim gelmiyor
Yorgunum yorgunum ama fiziksel olarak değil psikolojik olarak bu ayki paraya güveniyorum.
Bana ne önerirsiniz ?
Abilerim bi yardımcı oluverin şu gardaşınıza.
Hayatta çoğu şeyi iplemeyen birisiyim ailesel sorunum olsun başka şeyler olsun okul olsun.
Bu işten de aslında zevk için kazanıyorum ileriye bir yatırımım var.
Not:Bunu ulan çocuğun hevesi gitmiş 2 şey yazayımda morali gelsin felan anlamında anlamayın.
Sohbet edelim oyun oynayalım başka şeyler yapalım tavsiye verelim youtubenin saçmalıklarını konuşalım.
Forumu tartışalım.Yani ne olursa olsun kafa dağıtalım çünkü buna ihtiyaç var.
1 Hayat için 1 Hayat harcamayalım
Bu arada ruh halim:
Son düzenleme: