Motor Kazası

bilgilendirmeler için teşekürler bimere mesaj attım bakalım cevap nasıl olucak

hocam bimere ancak mobeseler bozuk ilgilenmiyorlar diye şikayette bulunabilirsin.. kamera kaydı talebiyle başvurduysan oradan gelecek sonuç uzun sürebilir ve o MOBESE kayıtları silinecektir bilgin olsun..

Milletvekilinin çocuğu yada akrabası olsaydı şimdiye bırak arabayı adamın yattığı yere kadar bulurlardı .....

hocam bimere ancak mobeseler bozuk ilgilenmiyorlar diye şikayette bulunabilirsin.. kamera kaydı talebiyle başvurduysan oradan gelecek sonuç uzun sürebilir ve o MOBESE kayıtları silinecektir bilgin olsun..

adliyelik veya adli bir olayla karşılaştığınızda , avukata görüşme ücreti ödemek istemiyor veya soru soracak bir bilen bulamıyorsanız.

adresiniz kesinlikle bir katip olmalı, adam o kadar çok dosyayla ilgileniyorki, eminim artık kovuşturmaya yer olmadığına kısmını arkası dönük yazıyordur:)

şaka bir yana, [MENTION=15171]Katip[/MENTION]; arkadaşın dediği yoldan giderek işi tamamen resmi yollarla çözüme kavuşturmayı deneyiniz. eğer iddaa ettiğiniz üzre bir baştan savma veya ilgisizlik olayı varsa çözülecektir.

ancak mobeseler bozuk, görüntü alınamamış veya delil niteliği taşıyan görüntüler elde edilememişse yapılabilecek pek bir şey yok.

geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşar Kısa Zaman Önce Motorla Kaza Yaptım Yeşil Işıktan Geçerken Talih YOldan Kırmızı ışıkta hatalı çıkış yaparak aracın teki bana çarpıp kaçtı ve kazanın olduğu yerdede 2 tane mobese var ve çarpan aracı polisler bulamadı
Kardesim öncelikle gecmis olsun.Ama sana benim kazanin resimlerini yolluyorumki,sisteme yada sucluyu bulamayan polise olan kizginligin hafiflesin.Sen saglamsinya o yeter.Giden motor olsun.

Not:@kkundakci burdaymis:) simdi beni ciplak resim koydun diye banlamasinda:)

Son düzenleme:
Arkadaşar Kısa Zaman Önce Motorla Kaza Yaptım Yeşil Işıktan Geçerken Talih YOldan Kırmızı ışıkta hatalı çıkış yaparak aracın teki bana çarpıp kaçtı ve kazanın olduğu yerdede 2 tane mobese var ve çarpan aracı polisler bulamadı

ve motorda ciddi hasar oluştu hatta pert oldu peki bundan sonra ne yapabilirim
polisler çarpan şahısı bulamadık deyip geçiştirdiler tamda mobesenin altında olan bir kaza sonuçta. benim sorumda şu bu devlet vatandaşın en ufak bir açığını bulduunda cezayı kitliyor peki bu devlete biz vergi ödüyorsak o mobese nasıl bozuk olur ne motoru yatıra bildim nede bana çarpan haysiyetsiz şerfsizi bulabildim.sizce ne yapılması gerekir.

Hocam İşlerine Gelmiyor Kameralar Öyle bi Çalışıyorki Görmeniz Lazım 1 sene 1.000 tl ceza ödedim hepside 75-90 km arası hız ihlaliymiş 140-150 ile gitsem içim acımayacak Soruşturun Elbet bulurlar
Bu arada Bende Bugun Bisikletle Cup denen motorun birine çarptım :)
iş Dönüşü Bayır Aşağı gidiyordum tahli yoldan bi cıktı önüme güm :D bi takla attık allahtan birşey olmadı. :)

Hocam gecmiş olsun benim motorda buna benzer ama halim senin gibi değildi allaha şükür

Ben de bi motor kazası yaptım genç yaşımda dişlerimden oldum ısırmak nedir unuttum tadıyla zevkiyle bişeyler yiyemiyorum. Yüzde 90 küsür biz hatalı çıkmıştık. Senin o kazada bi iş var. Karşı taraf biraz ta... lı birileriyse kapatmışlardır okayı

kaza

çarpan araç eski araba öyle biri değil gibi brodwey marka araba

Kardesim öncelikle gecmis olsun.Ama sana benim kazanin resimlerini yolluyorumki,sisteme yada sucluyu bulamayan polise olan kizginligin hafiflesin.Sen saglamsinya o yeter.Giden motor olsun.

Not:@kkundakci burdaymis:) simdi beni ciplak resim koydun diye banlamasinda:)

hocam geçmiş olsun 2ye ayrılmış resmen :/

geçmiş olsun hocam. Allah bir daha kaza bela vermesin. hepimizin bildiği gibi polisler uğraşmak istemiyor yoksa o yolun başında sonunda da illaki kamera vardır her türlü bulunur yani. Eğer tanıdık filan varsa onlarla paylaş durumu İnşallah bir yolunu bulursun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri