Motor yarislari cekimleri?

• Kullanıcı goodhead64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

goodhead64

Yasaklanmış
arkadaslar daha once de benzer bi konu acmistim ama saglam bi cevap alamadim. Simdi ben usakta yasiyorum. buraya yeni acilan motor yaris pisti usaktan 2 3 km disarda. oraya gitmek falan sorun degil. her hafta sonlari yaris oluyor nerdeyse (cumartesi antreman. pazar yaris) ben kesif icin gecenlerde gittim. az kisi geliyor. o yuzden herhangi bi gurultu problemi falan yok. hd cekmek istiyorum. kafama yatarsa ucuz yollu bi kamera alicam. simdi size sorucagim sey. yabanci icerik olarak paylassam izlenim alirmi motor yarislari? hep ayni kareden cekim yapsam sorun olurmu. yada pistin arka tarafi tarla. citlere baska bi kamera baglasam da editle yada baska bi yolla baska acilara yer versem nasil olur. böyle bi video cekmelimiyim.

Edit:yarislari hic ceken yok. bi kac tane kameraman var onlarda fotograf cekiyorlar.

ne şekilde çekersen çek hocam izlenim alırsın merak etme, hele birde kaza falan yakaladın mı patlar o video

olmassa piste bomba yerleştir motorlar geçerken patlat :) şaka bi yanada çekebilirsen motorları çek tanıtım gibi video yap o daha iyi tutar.

Çek kendine özgün bir kanal yap
Kanaldaki videoları işle logo ,url gibi
Sağlam Bir Kanal olur zamanla
Azmin elinden hiç birşey kurtulmaz

Hele bu azim sahibi TÜRK ise vay haline youtubenin :))

Çek kendine özgün bir kanal yap
Kanaldaki videoları işle logo ,url gibi
Sağlam Bir Kanal olur zamanla
Azmin elinden hiç birşey kurtulmaz

Hele bu azim sahibi TÜRK ise vay haline youtubenin :))
kardesim desteklerin icin cok sagolasin. bence de tutacak gibi. en baslarda logo basmam sadece kendi sesimi icinde geciririm. o telif hakki olur ;) ins azmin meyvesini bir ayda aliriz. ama sizden bi istegim daha bana guzel bi kamera onermeniz. cunku pkst oturdugumuz yerden biraz uzak

bizim burdada pazar gunleri tofascılar toplanıyor 10dklık yol yuruyorum ama kamera yok iste sadece telefonda cekiyoz

dogan tofas videolarini sadece turkler izliyo sanirsam. motor araba yarisi olursa cek. yanlamaya falan izlenim gelmiyo sanirsam.

markası,özellikleri,modifiyesi fln.
o kadar yakindan ilgilenmedim motorlarla daha onceden falan. gidip sormak ta zor olur sanirsam. yada kamerayi goren gelir diye de dusunuyorum. ing bi altyazi da geceriz. oneriniz icin tesekkur ediyorum. pm ile goruselim istersen

o kadar yakindan ilgilenmedim motorlarla daha onceden falan. gidip sormak ta zor olur sanirsam. yada kamerayi goren gelir diye de dusunuyorum. ing bi altyazi da geceriz. oneriniz icin tesekkur ediyorum. pm ile goruselim istersen

sıkıntı oldugu zaman pm at yardımcı oluruz :)

yuki 250 spitzerle video çekeceğim yarış felan yapacağım inş tutar videolar :D

yuki 250 spitzerle video çekeceğim yarış felan yapacağım inş tutar videolar :D
ilgi cekici bi yaris olmasi gerek. ne bileyim on kaldirmada en uzun giden. yada arka kaldirma. viraja en sert giren. basa bas girmeyi deneyin. heyecan olsun. insanlar heyecani sever :)

çok zor. orada yapılan yarışlar tamamen bölgesel olmalı. Bu tür içeriklerin tutması için dünyaca ünlü serilerin adını kullanman lazım ki onda da doğru olmadığı anlaşılınca basarlar flagı. ya da ayda yılda bir çok ciddi kaza olmalıki onu tutturabilirsen iş yapar. ama o kadar uğraşmana değer mi bilmiyorum.

kimse tutup da uşaktaki motorsiklet pist şampiyonası yarışını izlemez. Türkiye'den izleyen sayısı daha çok olur belki. O da o yarışa katılanların akrabası, arkadaşı ya da organizatörlerden birileri merak edip izlerse.

Bir de tek bir alanda durup yarışı çekeceksin. vız - vız geçip gidecekler önünden. olay olsa bile sana denk gelmesi büyük bir şans olmalı. Ya da olay olacak yerde durup bir şeyler olsun diye dua edeceksin.

Eğer ki o yarışı sevdiğin için izlemeye gideceksen git izle ve çek. Ama para kazanmak için gidip sıkılacaksan boşuna gidip kendini yorma derim :)

Diğer arkadaşların aksine ters bir cevap verdim. biraz bu konuyla alakalı olduğum için yardımcı olmak istedim.

çok zor. orada yapılan yarışlar tamamen bölgesel olmalı. Bu tür içeriklerin tutması için dünyaca ünlü serilerin adını kullanman lazım ki onda da doğru olmadığı anlaşılınca basarlar flagı. ya da ayda yılda bir çok ciddi kaza olmalıki onu tutturabilirsen iş yapar. ama o kadar uğraşmana değer mi bilmiyorum.

kimse tutup da uşaktaki motorsiklet pist şampiyonası yarışını izlemez. Türkiye'den izleyen sayısı daha çok olur belki. O da o yarışa katılanların akrabası, arkadaşı ya da organizatörlerden birileri merak edip izlerse.

Bir de tek bir alanda durup yarışı çekeceksin. vız - vız geçip gidecekler önünden. olay olsa bile sana denk gelmesi büyük bir şans olmalı. Ya da olay olacak yerde durup bir şeyler olsun diye dua edeceksin.

Eğer ki o yarışı sevdiğin için izlemeye gideceksen git izle ve çek. Ama para kazanmak için gidip sıkılacaksan boşuna gidip kendini yorma derim :)

Diğer arkadaşların aksine ters bir cevap verdim. biraz bu konuyla alakalı olduğum için yardımcı olmak istedim.
cevabiniz icin tesekkur ederim. bende bu sekilde dusunmustum tam. birazdan pm atiyorum. az konusalim ozgunluk hakkinda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri