Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) Yüzde 40 Zam Yolda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşçiye %10 bile zam verme geçirmeye gelince %40'larda geçir hey maşallah..

Araba kullanmayı yasaklıyorum deseler de uğraşmasak, vergiyi zaten gerekirse adam tutar kapı kapı gezer isterler :D Kimse de çıkıp bir şey diyemiyor nasıl olsa, vatan haini damgası vuruluyor direkt

1600 lira dı yazık % 40 nedir araba üretmeden aldığı yetmiyormuş gibi bir de bu nedir arkadaş yatlar katları olan vergi affı biz ödeyelim her sene yazık günah

Eskiden bir geyik vardı, bu vergiler size yol,su elektrik olarak dönecek diye.
Dün 3 kere elektrikleri kesitler, yazın ortasında günlerce suyu kesiyorlar.
Nereye gidiyor bu kadar vergi?
Yazılacak çok şey varda, yazmaya değmez Egonomi çok süper sıkıntı yok.
:D

''Parayı lidyalılar, vergiyi sümerler, verginin vergisini Türkler buldu.''
ekşiden alıntı.

evlenenlerden vergide alıcaklar. O derece. Akıllarına gelmedi daha muhtemelen gelirse onuda getiricekler. Gerdek vergisi, öpme vergisi, el ele tutuşup gezme vergisi vs

watch

haberı okudum ıcımden gelen hersyı soyledım..
maaslara zama gelınce memleketın durumu iyi enflasyon cok az dıyerek %3-5 arası veren devlet.
zama geldıgı zaman gercek enflasyon rakamlarını ısletıyor ve astronomık rakamlarda zam yapıyor boyle bır sacmalık dunyada esı varmı acaba?
%40 nedırya sakamı yapıyorsun ama bence az bıle yapıyor..
Bu kadar kolaysa maaslara zamıda .540 yap hadı..
asgarı ucretlıye %40 yap
memura işçiye hadi buyur..
ne desek boş cok guzel hakedıyoruz..

https://youtu.be/f-V0FF8DIH4

yahu bukadarmı kötü memleketin hali ? yüzde 5 büyüdük diye öve öve bitiremedik daha 1 hafta önce. ihracat tarihi rekor kırdı dendi daha 1 ay önce... kişi başı milli gelirde haliyle artıyor dendi... ama gel görki memleket kazandıkları ve aldıgı vergi yetmiyor...
yeni vergiler eklemek yerine, var olana tarihi zam yapılıyor ? ki bir kişide olmaz bukadar zam diyemiyo ? ABD de avrupa ulkesinde yap bu zammıda gör ebeninkini...
Hayret bişi..Rezil bir durum

böyle giderse hayal ettiğimiz araçları anca rüyamızda görürüz, üretemeyince böyle oluyor daha çok vergi öderiz

Yakında Her aileden 1 kişinin canı vergi olarak alınacak.

Haftasonu sicilyadaydım,benzinin galonu 1.44 euro ,1 galon 3.78 litre yapar....yani benzinin litresi Türk parasıyla 1.6 tl ye geliyor.......Bu demek oluyor ki bizde yolunda gitmeyen birşeyler var :(

Haftasonu sicilyadaydım,benzinin galonu 1.44 euro ,1 galon 3.78 litre yapar....yani benzinin litresi Türk parasıyla 1.6 tl ye geliyor.......Bu demek oluyor ki bizde yolunda gitmeyen birşeyler var :(

bizde yolunda giden ne varki
daha buyılın başlarında 70k üzeri satış fiyatı olan araçlara %50ek vergi ekledik olmadı bide mtv ye ekleyelim dediler bunu devamı nere gidecek bakalım:mad:
(gerçi suriyelileri nasıl besleyecez başka....)

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

evlenenlerden vergide alıcaklar. O derece. Akıllarına gelmedi daha muhtemelen gelirse onuda getiricekler. Gerdek vergisi, öpme vergisi, el ele tutuşup gezme vergisi vs

eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım...:D
olmaz demeyin burası Türkiye:p:p:p

Bence bu kanalı kontrol işlevi gibi bir şey ilk olarak otomobile zam yaptılar sonra dediler ki valla iyi alıyorlar hala aylık 70 k araç görüyoruz maşallah halk borçlansada boşver hala 150 bin tl kredi çekip 48 ay taksitle 300 bin tl olarak geri ödüyorlar güzel bu millette iş var dediler benim milletim böbreğini satar en sonuncusunu alır dediler. Sonra demek millet buna itiraz etmiyor birde mtv ye zam yapalım bakalım ne olacak. Nolacağını ben söyleyim üretmeyen ülkeler vergileri halkına yüklerler sonra bu tarz aldıkları vergileri üretemediklerinden dolayı yola köprüye gömerler sebebiyse yapabilecekleri ve anladıkları tek şey betondur ama bilmezler ki bir doğal afette hepsi çöp olacak. Her şey üretmekten geçer eğer bir ülke üretmeden üreticiden fazla kazanıyorsa ben durur sorarım gerçekten Avrupa bizi kıskanıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri