mozaik ile ünlemi geçme hakkında

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sanırım dün 10 adet video ünleme düştü kopyasını oluşturup mozaik yaptım sonra para kazanmasını aktif ettim sonrada tek tek orjinala döndürdüm sorun vermedi tabi bunu botla yaptım orası ayrı :D reklam yapmış gibi olucam ama cidden bir kullanıcı oalrak sölüyorum ben ytkazan botu kullanıyorum zamanım olmadığı için botla hallediyorum gayette memnunum elle uğraşamazsan bot al derim her işini görüyor nasılsa :)

ben manuel olrak mozaik yaptım ama ünleme yine düştü tam oalrak birisi anlatabilir mi nelere dikkat etmeliyiz.

mozaik konusunu anlatayım.

> düzenle

>> yukarıdan görüntü iyileştirme

>>> otomatik düzelt ve sabitle butonlarının altında bulunan tüm çubukları en sola getirin, görüntüyü karartın

>>>> filtreler kısmına girin (az yukarda)

>>>>> çıbığı en alta sürükleyip oradaki mozaiğe benzeyen fotoya tıklayın, ardından işlemleri " farklı kaydet " yapın.

bu kadar.

lakin şu var. ben yarım saat önce başka bi videoda denedim bu olayı. nedense o da ünleme düştü. sanırım bunu da engelliyorlar artık.

ben ne atarsam atayım ünleme düşüyor kanal spama düştü ne yapıcam

ben ne atarsam atayım ünleme düşüyor kanal spama düştü ne yapıcam

O kanala bisi atma bendede aynisi olmustu yaklasik 1 ay sonra kanala video attim sorun olmadi unleme dusmedi belli bir sure sonra duzeliyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünlem bi aşama. bi kere geçersen bi daha geri gelmez. üçüncü taraf falan gelir.

şu mozaik yaptıgınız videoları normal haline getirene kadar gizliye alın.
youtube mozaikli videoyla dolu,aramalarda görüyorum habire:D

Yakında botların hepsi bu özelliği getirdiğinde youtube server performansını neyin düşürdüğünü araştıracak. Manuel kalsa az çok kar ama otomatiğe bağlanırsa iş çok kısa zamanda yamanır.

O kanala bisi atma bendede aynisi olmustu yaklasik 1 ay sonra kanala video attim sorun olmadi unleme dusmedi belli bir sure sonra duzeliyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spam kanalı olsa direk silcemde uğraştığım kanallar aboneleride var acil düzeltmem gerek

ben mozaik halde doları yaktıktan sonra orjinale döndür diyorum , işleniyor süresi bittiksen sonra hala videonun küüçük resimi siyah gözüküyor .neden böyle oluyor bilgisi olan var mı ?

Yakında botların hepsi bu özelliği getirdiğinde youtube server performansını neyin düşürdüğünü araştıracak. Manuel kalsa az çok kar ama otomatiğe bağlanırsa iş çok kısa zamanda yamanır.

yok hocam hiçbirşey olmaz. bu konuda son derece eminim kim ne derse desin aldırmayın yalandan öte geçmez düşüncesindeyim ve bu iş bu şekilde çözüm bulunmuştur

bu mozaik uygulanan videoların ekran görüntüsü en kolay ne şekilde değişir.
görüntüsü,resimleri düzgün hale geldiği halde,resim değiştirsem bile buzlu resimde kalıyor :(

bu mozaik uygulanan videoların ekran görüntüsü en kolay ne şekilde değişir.
görüntüsü,resimleri düzgün hale geldiği halde,resim değiştirsem bile buzlu resimde kalıyor :(

hocam ytden kaynaklı bi sıkıntı derim bendede aynısı oluyor içerik renkli ama sadece video kapak buzlu sizinde öyledir muhtemelen

Hocam yanlış anlamadıysam küçük resim buzlu gözüküyor sizde.onuda vidieoya girin tam ekranda print screen yaparak ozel küçük resimden ekleyin :D
evet :D
buraya yazdıktan 3dk sonra normale döndü ama yaklaşık 12 saat sonra dönmüş sayılır.çok uzun süre.

onları tek tek değwiştirmek gerekiyor daralll hocam ya da hazır değiştirecekken daha ilgi çekici resim ekleyebilirsiniz aynı süre içinde ytkazanla. normal haline çevireceksiniz youtube dan tek tek yapmanız gerekir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri