mozaik ile ünlemi geçme hakkında

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yok hocam hiçbirşey olmaz. bu konuda son derece eminim kim ne derse desin aldırmayın yalandan öte geçmez düşüncesindeyim ve bu iş bu şekilde çözüm bulunmuştur

hocam öyle diyorsunuzda bugün attığım uzun videoları mozaiklemiştim yarısı ünlemde kaldı, yarısı geçti. Bence artık çok fazla mozaiklenmiş video olduğu için youtubeda youtube bunada engel oluyor. Yani artık bu yöntemde eskisi kadar olumlu sonuç vermiyor.

hocam öyle diyorsunuzda bugün attığım uzun videoları mozaiklemiştim yarısı ünlemde kaldı, yarısı geçti. Bence artık çok fazla mozaiklenmiş video olduğu için youtubeda youtube bunada engel oluyor. Yani artık bu yöntemde eskisi kadar olumlu sonuç vermiyor.

aynen katılıyorum ama illaki atacam dıyorsanız karartmayla birlikte mozaikleştirin. hemen hemen hepsi yanıyor ozman. yanmayan var mı hatrlamıyorum :)

Mozaikle ünlem geçince videodaki küçük resimler siyaz beyaz oluyor onu düzeltmenin bir yolu varmı?

Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama 15dk üstü videolara mozaik uygulayamıyorum bendemi sıkıntı?

mozaik işini ytkazan botu yapıyor hocam küçük resim sormuşsunuz küçük resmi kendini baştan ayarlamanız lazım

Benimde forumda anlattıgım ama bazı kendini bilmezler yüzünden konuyu kapattırdıgım yöntem :)

Bunu tüm videoları kolayca yapılacak şekilde bir taktik deniyorum kesinlikle bot değil ama bot kadar kullanıslı olacak

hiçbir şekilde geri ünleme düşmez..

yok hocam hiçbirşey olmaz. bu konuda son derece eminim kim ne derse desin aldırmayın yalandan öte geçmez düşüncesindeyim ve bu iş bu şekilde çözüm bulunmuştur

ya hocam bırakın bu işleri az dürüst olun,düşüncesindeyim diyorsun aksi durumda ne olacak,her yöntemin suyunu çıkartmayın bot satıcam diye.ver o zaman 3 ay garanti bizde emin olallım

Benimde forumda anlattıgım ama bazı kendini bilmezler yüzünden konuyu kapattırdıgım yöntem :)

Bunu tüm videoları kolayca yapılacak şekilde bir taktik deniyorum kesinlikle bot değil ama bot kadar kullanıslı olacak

hiçbir şekilde geri ünleme düşmez..
Hocam 15dk üzerine nasıl uygulayabiliriz bunu uygulayamıyorumda?

ya hocam bırakın bu işleri az dürüst olun,düşüncesindeyim diyorsun aksi durumda ne olacak,her yöntemin suyunu çıkartmayın bot satıcam diye.ver o zaman 3 ay garanti bizde emin olallım

kardeş ozaman botu almıcaksın işine gelmiyorsa kullanmıcan adam kimseye zorla bişey satmıyor O adamı tanımadan dürüstlüğü hakkında konuşamansın sen tanımdığın kişi hakkında harbi adam o tamam

evet adam iyi biri ancak hiçbir şey hakkında kesin dille konuşmamak lazım.şu ana kadar üretilen her çözüme bişey buldu süper beyinler..buna da bulunması muhtemel..

3.tarafta geçiliyor mu bu yöntemle ?
Geçersin ama orjinaline çevirdiğinde tekrar 3. taraf gelir.
doğru olabilir bende şükür ki bir sorun çıkmadı.
Mozaikle ünlem geçince videodaki küçük resimler siyaz beyaz oluyor onu düzeltmenin bir yolu varmı?
tek tek değiştirebilirsin ancak.(sanırım siz müşterimdiniz o nedenle yazıyorum. ytkazandaki Resim değiştir seçeneği ile daha hızlı şekilde değiştirebilrisiniz.)
Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama 15dk üstü videolara mozaik uygulayamıyorum bendemi sıkıntı?
telif ihtar vs. var ise olmuyor hocam

yt kazan ile bu mozaikleştirmenin nasıl yapıldıgını birisi bana anlatabilirmi ona göre yt kazan botu almayı düşüüyorumda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri