Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
orjinale döndür deyip de kaydettiğinde ön izlemeden görüntüyü düzelttiğini de görüyorsan sanırım senin siyah kalıyor dediğin videoya ait küçük resim.maalesef o küçük resim kısa bir zamanda düzelmiyor.az sayıda video yükleyenler özel küçük resim ekleyerek sorunu aşsın.Benım bı sorum olacak .Videoyu görüntü iyileştirmeden direk yapınca simsiyah olmuyo.Göruntu iyileştirmeye girdigimizde altta youtube video duzenleyıcı var ordan iki degeri sola getirdigimizde siyah oluyo video ve siyahken para kazanması yanıyo.Ama ardından ben bu vıdeoyu goruntu ıyılestırme secenegınden orjınale dondur dedıgımde video yıne siyah gozukuyo bu işlemi nası yaptıgınızı ogrnebılırmıyım.Cevaplarsanız memnun olurum
hocam aynen dedıgın gıbı onizlemede siyah kalıyo bende siyahten orjinale cevirdigim videolar cevrildikten sonrada siyah gözüküyo daha 24 saat dolmadı ama forumdakı arkadasların deıdgıne gore 24 saat sonra eskı gorunumunu alıyormus videoorjinale döndür deyip de kaydettiğinde ön izlemeden görüntüyü düzelttiğini de görüyorsan sanırım senin siyah kalıyor dediğin videoya ait küçük resim.maalesef o küçük resim kısa bir zamanda düzelmiyor.az sayıda video yükleyenler özel küçük resim ekleyerek sorunu aşsın.
orjinale döndür deyip de kaydettiğinde ön izlemeden görüntüyü düzelttiğini de görüyorsan sanırım senin siyah kalıyor dediğin videoya ait küçük resim.maalesef o küçük resim kısa bir zamanda düzelmiyor.az sayıda video yükleyenler özel küçük resim ekleyerek sorunu aşsın.
abi onun da güncellenmesi yine uzun sürüyor değişen bir şey yok![]()
tamamdır hocam cok sagolaynen 24saati bulduğu oluyor...değişene kadar sıfrı çekiyor video,sonra da index almıyor.tam bir karmaşa...
İyide mozaik sizde işe yarıyor mu hala ? Bende iki gündür sıkıntı var.![]()
bir videoyu ilk önce para kazanmasını açmaya çalışıp ünleme düşürünce mozaikten sonrada ünleme düşer oldu.hiç işlem yapmadan direk mozaik yapınca düşmeyebiliyor.
Hiç işlem yapmadan direk mozaik yapıyorum, hatta etiket açıklamayı da siliyorum, düzenleme bittikten sonra para kazanma açıyorum ama yine ünlem oluyor. Gerçekten hala açabilen var mı ? Ona göre yeni kanal açacağım.
Mozaik mi?
Şehir efsanesi![]()
Düşüncenize saygı duyuyorum ama YT siz videoyu upload ettiğinizde işlerken codec bilgilerini algoritması ile okuyup eşleşenleri yakaladığını biliyorsunuz, o aşamada her şey bitiyor zaten. Sonradan o videoyu mozaikleyip "Bak YT, aslında ben sana özgün video yükledim bak mozaikli, hadi benim şu dolarımı yakıver" komutu verip sonradan o videoyu orjinale çevirmek sizce de çok saçma değil mi?yapmayın hocam. kusura bakmayın belki yapabiliyorsunuzdur da sisteminize eklemiyorsunuzdur o kadarını bilemem. ama lütfen gelip buraya %100 emin olmadığınız konularda Kesin bir dil ile yalanlamayın
Spam Kanal olarak işaretlenmiş videolarda ünlem geçmek İmkansızdır. Doğru diyorsunuz.
ama Yeni kanallarda Mozaikli şekilde atılan her video da spam kanala düşme oranı çok düşüktür. Mozaik ile Ünlem geçme ise %100 gerçektir.
Düşüncenize saygı duyuyorum ama YT siz videoyu upload ettiğinizde işlerken codec bilgilerini algoritması ile okuyup eşleşenleri yakaladığını biliyorsunuz, o aşamada her şey bitiyor zaten. Sonradan o videoyu mozaikleyip "Bak YT, aslında ben sana özgün video yükledim bak mozaikli, hadi benim şu dolarımı yakıver" komutu verip sonradan o videoyu orjinale çevirmek sizce de çok saçma değil mi?
Yani sizce YT bunu yutar mı? Yeni kanallarda bir çok videoda dolar yandığı ikimizin de dediği gibi doğru ama onun mozaik ilgili olduğunu düşünmüyorum, tabi ki bu benim kişisel fikrim, katılmayabilirsiniz, anlayışla karşılarım.
Mantıken bakıldığında hocam;Uzun videolar kanal ne kadar yeni olursa olsun ünleme düşüyor ama mozaikle geçilebiliyor ama beklemek de ölüm işlenmesini aynı yeni uzun video yükler gibi bekletiyor bi de orjinale çevirme işlemi toplamda aynı videoyu 3 kere yüklemiş gibi yapıyor![]()
hocam kanal artık spam olarak işaretlenmiş ise ona yapılabilinecek birşey yok. o dediğinize doğru demiştim zaten.Tebrik ediyorum sizi fakat dikkatinizi çekerim kanalda 1 adet video var kanal yeni. Benim 1500 videolu kanalımdaki videoyu yapabilir misiniz bu şekilde ID vereyim size? Ünlem de yok hiç birinde dolar açın yeterli.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.