Mozilla Browser Kullanmak

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Uzun süredir mozillayı kullanmıyordum. 2-3 gündür opera sürekli hata vermeye basladı hatta youtube video düzenleyiciye girmiyordu tarayıcınız bu sürümü desteklemiyor felan diyordu kaldırdım yeniden kurdum gene aynı hata. Mozillaya geceyim dedim ama bu da tümüyle yandex olmuş. Arama motorunu otomatik olarak gogle olarak çevirebiliyor muyuz? ayrıca mozilla kullanan arkadaslar memnun mu youtube ile alakalı olarak?

mozilla açıyorum bende videoyaptaki gösterilen ayarlar ile açarsan sıkıntı olmuyor haa için rahat etmiyor ise portable mozilla kullan en garantisi bence bu. tabiki google yapılıyor açılış sayfası ayarlarını editle

Chrome varken neden macera arıyorsunuz :)
Opera'yı sadece azure'ye girmek için. Mozilla'yı ise sadece idm ile çok iyi çalıştığı için çok nadir kullanıyorum.

Geri kalan her şey için chrome portable.

Opera'yı sadece azure'ye girmek için. Mozilla'yı ise sadece idm ile çok iyi çalıştığı için çok nadir kullanıyorum.

chrome googlenin degilmi googlede youtube aboow hepsi birbirinin hocam risk budur :D chrome çalışmaktan çekiniyorum açıkcası

abi bize chrome ilk uzak durulcak şey diye öğrettiler
belki ip değiştirmekten bile önce benim literatürümde :/

NOT ARKADAŞLAR GAZA GELİP BENİM GİBİ 20 KANALI BİR YERDE AÇMAYIN. SONRA BEN MESUL OLMAM. BEN TEMBEL ADAMIM ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM AMA NAZAR DEĞMESİN DE BAŞIMA DA PEK BİR İŞ GELMİYOR.

chrome googlenin degilmi googlede youtube aboow hepsi birbirinin hocam risk budur :D chrome çalışmaktan çekiniyorum açıkcası

Hem vds'de hem gerçek bilgisayarımda 15-16 farklı hesaba aynı ip'den giriyorum. Hepsi spam kanal. Hepsini farklı portable tarayıcılar ile açıyorum. O kadarını söyleyim size.

Şu altını çizdiklerim hepsi bir spam kanalı. 2 farklı adsense'ye bağlı. Bunlara ayrıyeten vds'de de giriyorum. Ve ayrıca hepsine aynı anda girdiğim oluyor aynı ip'ten. Bunlar yarısı bile değil. Portable olarak kullanmadığım bir bu kadar kanalım daha var. Bence her şey şans :)

Benim kadar kimse dikkatsiz olamaz çünkü.

da08bdcfc29a109191f49bb3b8fda786.png

abi bize chrome ilk uzak durulcak şey diye öğrettiler
belki ip değiştirmekten bile önce benim literatürümde :/

Valla size yanlış öğretmişler. Benim çalışma tarzıma baksanız ağzınız açık kalır o zaman. Daha 1 kere spamdan kanal kapattım o da. 80 tane aynı video attığımdan ) Şuanda gerçi 50'şer 50'şer gidiyorum ) Aylardır sorun yok )

Son düzenleme:
Mozilla, Chrome ve İnternet exploreri kullanıyorum 3 üde sorunsuz bunların haricinde yandex ide kullandım oda gayet iyi 4. bi tarayıcı yükleyecek olursam yandexi yüklerim :)

portable mozilla nedir hocam :)

mesela açıyorsun mozillayı kanal açıyorsun kapatıyorsun çerez dosyaların masaüstünde oluyor onu saklıyorsun yeni ip alıp yeni kanal açıyorsun 2. bir mozilla dosyan oluyor o çerezleride saklıyorsun kanallara girerken hangisine girceksen onun çereziyle giriyorsun spamdan kapanmanın bi nebze önüne geçiyorsun :) ccleaner den çerez silmene gerek kalmıyor yani 0 çerez oluyor zaten ccleanerde analiz yapınca çerez yok diyor

mesela açıyorsun mozillayı kanal açıyorsun kapatıyorsun çerez dosyaların masaüstünde oluyor onu saklıyorsun yeni ip alıp yeni kanal açıyorsun 2. bir mozilla dosyan oluyor o çerezleride saklıyorsun kanallara girerken hangisine girceksen onun çereziyle giriyorsun spamdan kapanmanın bi nebze önüne geçiyorsun :) ccleaner den çerez silmene gerek kalmıyor yani 0 çerez oluyor zaten ccleanerde analiz yapınca çerez yok diyor

Peki kanal acmayacaksam sadece olan kanalları kontrol video yükleme vs. yapacaksam standart seklinde kullansam ccleaner ile temizlesem kapatırken pc yi bu da olur mu hocam? bariz bi sıkıntı olmaz dimi

Vds'ten dosya atacaksan Yandex'te kullanabilirsin.
Opera biraz dosyaları listeleme vs de çok bekliyor.

Peki kanal acmayacaksam sadece olan kanalları kontrol video yükleme vs. yapacaksam standart seklinde kullansam ccleaner ile temizlesem kapatırken pc yi bu da olur mu hocam? bariz bi sıkıntı olmaz dimi

kanalı açtın diyelim o kanalın bilgileri zaten tek dosya içinde olucak çıkcan baska kanal açıcan vbvb açtıgın seki kanala girerken o dosyadan giriceksin ıd şifre bile yazmadan zaten kayıtlı olucak googlede dicek aa bu zaten tarayıcısında kayıtlıymış bu spam degildir belki dicek bi nebze yırtıcaksın istersen tw ver göstereyim nasıl oldugunu

firefox kesinlikle tavsiye etmiyorum... firefox yüzünden defalarca kanallarım sıfırlandı uzak durmakta fayda var...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri