MSI GE62 Apache 7RD-206XTR mi LENOVO Y520 mi?

Dediğiniz gibi donanım olarak aynı. Parça sıkıntısı yaşamazsınız el nihayetinde araba değil işlemci ram ekran kartı vs. Araştırmanız gereken teknik servis desteği Garanti dahilinde yapılan işlemler ve teslim etme süresi. Ben olsam Lenovo'yu alırım aynı donanım için 1300 TL iyi rakam.

Dediğiniz gibi donanım olarak aynı. Parça sıkıntısı yaşamazsınız el nihayetinde araba değil işlemci ram ekran kartı vs. Araştırmanız gereken teknik servis desteği Garanti dahilinde yapılan işlemler ve teslim etme süresi. Ben olsam Lenovo'yu alırım aynı donanım için 1300 TL iyi rakam.
Teknik servis olarak msi de şikayetler okudum ve ilgilenilmemiş her markada şikayetler vardır kafam karışık bu forumda msi kullanıcıları olduğunu bildiğim için konuyu buraya açmak istedim. Lenovo nun normal fiyatı 5700 civarı şuan kdv kadar indirim var. msi da ek olarak gaming mause, sırt çantası ve MSI Gaming Laptop modellerinde, Steel Series Siberia V2 Kulaklık Hediye!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle msi. Msi kullanıyorum 2defa garantiye yolladım 1inde hdd degiştirdiler 2.cide fan degiştirdiler. 1 kuruş parada vermedim.

Farz edinki sizde lenovo'yu alıp garantiyle ilgili problem yaşadınız ve diyelim ki ücretli olarak HDD/SDD ve fan değiştirttiniz. Sizce bu işlem 1.300 TL tutar mı?
yanında verdikleri "gaming mause, sırt çantası ve MSI Gaming Laptop modellerinde, Steel Series Siberia V2 Kulaklık" gerçekten cezbedici. Rakamlarla ilgili sıkıntınız yoksa MSI alabilirsiniz.
ama benim tercihim LENOVO olurdu (eski bir teknik servisim benim için önemli olan donanım)

Farz edinki sizde lenovo'yu alıp garantiyle ilgili problem yaşadınız ve diyelim ki ücretli olarak HDD/SDD ve fan değiştirttiniz. Sizce bu işlem 1.300 TL tutar mı?
yanında verdikleri "gaming mause, sırt çantası ve MSI Gaming Laptop modellerinde, Steel Series Siberia V2 Kulaklık" gerçekten cezbedici. Rakamlarla ilgili sıkıntınız yoksa MSI alabilirsiniz.
ama benim tercihim LENOVO olurdu (eski bir teknik servisim benim için önemli olan donanım)
Her ikisinde alabilme imkanım var fakat msi daha cezbedici geliyor bir yandanda değermi diyorum.

Ağırlığını da es geçmeyin.Arada 800 gram fark var.

kesinlikle msi. Msi kullanıyorum 2defa garantiye yolladım 1inde hdd degiştirdiler 2.cide fan degiştirdiler. 1 kuruş parada vermedim.
Garanti boyunca tamam olabilirde hem hdd hem fan arızası fazla değilmi kardeşim 2 yıldır lenovo kullanıyor hiçbir arıza yapmadı.

---------- Spam Engelliyici 10:49 ---------- Önceki Mesaj 10:37 ----------

Ağırlığını da es geçmeyin.Arada 800 gram fark var.
Vatan da ağırlığı yanlış yazılmış sanırım sitesinde 2,4 yazıyor.

gtx 1050 li bilgisayara 6k para verilmez bence lenovo yu alın

gtx 1050 li bilgisayara 6k para verilmez bence lenovo yu alın
Banada fazla gibi geliyor hocam,lenovoda görünüm hariç tek eksiği optik sürücü gibi gözüküyor.

Arada kalıcak bir şey yok aslında MSI açık ara en iyi fanı turbo fanı performansı olsun. Bende kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. Sen de ağır oyun vs oynuyacaksan msi ama yok öyle alıp kullanıcaksan lenova. Ama bana sorarsan yinede msi al sadece modelini düşük alabilirsin.

Arada kalıcak bir şey yok aslında MSI açık ara en iyi fanı turbo fanı performansı olsun. Bende kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. Sen de ağır oyun vs oynuyacaksan msi ama yok öyle alıp kullanıcaksan lenova. Ama bana sorarsan yinede msi al sadece modelini düşük alabilirsin.
Yeni çıkan oyunları full ayarlarda oynamak ve 3ds max gibi programlarda hızlı olsun istiyorum,her ikisinin özellikleri optik sürücü hariç aynı gibi.

Yeni çıkan oyunları full ayarlarda oynamak ve 3ds max gibi programlarda hızlı olsun istiyorum,her ikisinin özellikleri optik sürücü hariç aynı gibi.

o zaman bu modeli almalısın ısınma sorunu yaşamazsın fan konusunda üstündür.

Hocam bilgin olsun vatan da suan KDV indirimi var o yüzden fiyat daha makul gözüküyor.

o zaman bu modeli almalısın ısınma sorunu yaşamazsın fan konusunda üstündür.
Bilemiyorum, lenovo alacaksam yarın kdv kadar indirim olayı bitiyor fiyat yükselecek.

tercih meselesi bile değil.msi yi lenovo ile kıyaslamaya gerek dahi yok

Donanım olarak aynı özellikte Lenovo firmasıda msi firmasından altta kalır bir firma değil bence lenovo alın 1300 tl iyi para.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri